Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a lényegen nem sokat változtat,az utcai fosztogatás benne van.
Ezért vagyunk...csak polgárok...Ha fegyverrel védhetnénk a családot..és magunkat is....úgy állampolgárok lehetnénk...
És?
Nem...Mi védekezünk!
Szövegértés egyes
jézusom!nálatok már most akkor a válság négy halott után hogy elméletben már az utcán fosztogattok?
A golyos fegyverek amik hatasosak komoly engedelykotelesek.
Az nem a beszélgetés ideje...ő tudja miért jött ,mi meg tudjuk mit kell tennünk. Ennyi!
Biztos, ami biztos.... én sem fogok kérdezni....
Amugy a nagyon faszacsávo koszlott cigonak az nem jutott eszébe, hogy kérjen? Abban a helyzetben lehet megértené valaki, bár ha ez lesz az alap viselkedés akkor mégiscsak jobb a fegyverkezés ezek ellen.
Kérdés nélkül lövöm át a fejét aki bepróbálkozik. Két nő van velem...a feleségem és a kislányom. Ha egy másodpercig is veszélyben érzem őket,kinyírok bárkit minden következményt vállalva!
Maradj otthon bazdmeg.
Amúgy meg..
Mert neked megtiltották
Bocs, ezt az inditékot ebben a formában nem lehet érteni. Én is simán keresztül löném a dögevö börtöntölteléket amint emelné a kezét.
A szüleim már meghaltak...de bammeg én tényleg nem mászkálok. Ezek meg...pfff
Szerintem csak kapott igazolást hogy ha helységelhagyási életbelép tudjon menni dolgozni. Ezt sok helyen adják már ki elöre
Ezen a fórumon jellemzően nem csövesek vannak hisz a motor azért kissé luxinak számít (na jó, pipi csöves) és nyilván bele sem akar gondolni semki egy szegény helyzetébe, én pusztán meg tudom érteni az elkeseredettséget, nyilván ha erre sor kerül én is sorra kerülök, de attól még értem az indítékot amúgy egy diktátorral is együtt tudnék érezni ha panaszkodna.
Holnap túlórázok egyet mielőtt éhen halok.
Erre csak ezt tom mondani.
http://youtu.be/pixmtAix05U
Több ismerős kapott ma engedélyt írásban a halaszthatatlan munkába járáshoz állami cégtől.... lehet lesz valami, de nekem akkor is mennem kell....
Akkor miért léptél be hozzájuk, az infókat meg magad adtad 1-2 éve egy őszinte pillanatodban, de ez továbbra sem érdekel csak a megnyilvánulásaid stílusa és, hogy örömködsz motorosok halálán, ez van a bögyömben.
Valami készül mert melóba is előre aláíratták az óralapokat, fiam már hétfőtől nem kell menjen melózni, omv kúton meg estefelé mikor tankoltam egy jó kis lődörgés után, mondja a kasszás pina, hétfőtől útvonalengedéllyel jöhet melózni.
Minden reggel agyvérzést kapok.... megyek melóba és minden buszmegállóban az emberek legalább 80%-a öreg, nyugdíjas.... nem akarnak ezek elmenni a kurva anyjukba? Miattuk megyünk csődbe, hogy ezeket a hülyéket védjük, ezek meg kint zombiskodnak..... engedjük át a vírust inkább mindenkin, mi meg majd kicsit köhögünk és lehet dolgozni nyugodtan tovább...
Na ez nálam gyenge pont. Az ilyesmihez soha nem értettem
Kajafoto motorosoktol helyett katalizatoros dpf? Wtf?

Engem rendszeresen szivat, meg azutolso ugyfelek is.