Gondba vagyok az alapanyaggal nem találok olyan lap rugó közeget amiben nincs lyuk a közepén
Pl a futón ilyen van de az nem régi szoci kicsi alkatrészből lett csinálva
Vettem ma 20 vágó korongot mert egy kard megeszik 2,5-3 korongot aztán kell csinálni néhányat
Amúgy szerintem felesleges az aggodalom mert ha már karddal kell futkosni akkor már nagyon nagy kész a baj és tényleg az marad életben akinek sorozat lövő fegyvere van
Ilyenkor kicsit bánom hogy nem vettünk a ruszkiktól hadi anyagot amikor húztak kifelé akkor kb egy heti fizetés volt egy ak meg hozza annyi lőszer amit elbírt az ember
A viselés azért nagyon nem egyszerű megszerezni
A tartási már egyszerűbb. Magyarországon elég bizarr tartási feltételek vannak nagyjából esélytelen elővenni ha valami baj van
Lakás védelemre marad a gumis, pedig a sörétes tartása igazán járhatna alanyi jogon
Nyilván, de ha csak ugy lépen nyomon kezet vahy kést emel rád egy koszos mert neki több joga van élni és tulélni antiszociális modon, tenni fogsz ellene. Van akinek van hozzá eszköze, a többinek késöbb lesz. Ini is gyártja már a jatagánokat
Nekem van fegyverviselési és tartási is. Bárki meg tudja csinálni...vagyis a többség na. A tartási sem nagy szám,csupán tagnak kell lenni egy sportlövő egyesületnél és évente a kötelező lövészeten résztvenni . Vagy vadászni...
Nemugyvan hogy hocinesze az uzit, az csak a filmekben van.
Meg az eloltoltos cuccokhoz is sok szabaly tartozik.
Pedig egy forgodobos csappantyus hatliveto nem rossz megoldas. Ha elore megtoltesz par dobot meg ra is ismetelhetsz parszor.
Csak a hullat kell nagyon elrekkenteni, vagy olyan homersekletu tuzet eloallitani hogy a csontok is elegjenek.
de az nem lesz gond.
Pl a futón ilyen van de az nem régi szoci kicsi alkatrészből lett csinálva
Vettem ma 20 vágó korongot mert egy kard megeszik 2,5-3 korongot aztán kell csinálni néhányat
Amúgy szerintem felesleges az aggodalom mert ha már karddal kell futkosni akkor már nagyon nagy kész a baj és tényleg az marad életben akinek sorozat lövő fegyvere van
Ilyenkor kicsit bánom hogy nem vettünk a ruszkiktól hadi anyagot amikor húztak kifelé akkor kb egy heti fizetés volt egy ak meg hozza annyi lőszer amit elbírt az ember
Pl ha viszed lőni,vadászni,vagy egy cég megbízásából kísérő vagy. De van meg pár megoldás...
Viselési sem gáz...megoldható.
A tartási már egyszerűbb. Magyarországon elég bizarr tartási feltételek vannak nagyjából esélytelen elővenni ha valami baj van
Lakás védelemre marad a gumis, pedig a sörétes tartása igazán járhatna alanyi jogon
De most ugy bajban lennek hogy holaviharba szerezhetnek egy rovid G36 ost tiz tarral.
Meg az eloltoltos cuccokhoz is sok szabaly tartozik.
Pedig egy forgodobos csappantyus hatliveto nem rossz megoldas. Ha elore megtoltesz par dobot meg ra is ismetelhetsz parszor.
Csak a hullat kell nagyon elrekkenteni, vagy olyan homersekletu tuzet eloallitani hogy a csontok is elegjenek.
de az nem lesz gond.