Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pszichikailag kell felkészülni a gyakorlás mellé, mert 1mp van eldönteni adott esetben, hogy használnod kell-e, mert valóban kicsontoznak.... ez önvédelmi fegyver, a “lőjj és fuss el” elvet követi utcán... otthon védelem esetén meg ahogy akarod
Jogállamiság .....
Az utobbi igy igaz. De a képesség a lényeg
Pedig kellene legyen. Tudom hogy rengeteg ilyen eset van, sajnos láttam is párat, törött pezsgősüveggel hadonászás stb. Ott sem léptek fel keményen a rendőrök és ez baj mert a birka azt látja hogy szabad. Arról nem tud hogy utána a hadonászónak eltört néha bordája meg hetekig fájt mindene.
A látszat, keményebbek kellene hogy legyenek a rendőreink.
élesre nem kicsit, nagyon behatárolt... ma már a csodával ér fel, ha élesre viselésit akar az ember.... tartási egyszerűbb, mint sportlövő... gumisra pedig nem kapsz viselésit, azok mind gáz riasztónak vannak engedélyezve, utcán is csak így tölthető
Neked lehet durva..de aki ilyenhez van szokva,annak ez nem gáz. Nem volt tényleges veszélyben a sün. Ha lőtt volna szopik. Egy járőrnél nem nagyon vannak ilyen célszerszámok hogy sokkoló meg gumilövedékes. Sőtt...ha a cigányok összeugranak ,a TEK megy ki szétbaszni őket.
Ezek csak az eröböl értenek...Tudom mit beszélek...Csak ez jön be semmi más...
Nyugi én tudom.
Az a baj hogy ott a neten a videó, a rendőr jóformán semmit sem csinál.
Mi a tanulság? Mehetsz karddal a rendőrrel szembe mert úgyse csinálhat semmit.
Gumilövedékes vagy sokkoló, bármi mehetett volna abbaa dagadékba.
Á, ezt hamar rövidre zárnák megfelelö.jogi háttérrel. De amig a biroságon a rendört vegzálják és foéyamatosan bizonyitani kell a jogosságot a sértett hazudozásaival szemben addog ez nem lesz másként.
Azert volt par nem kicsi zavargas mikor feketeket lottek le. Nem is olyan regen.
Ezt alkalmazhatod ha támadás ér...nem kell sokat bíróságra menni. Nincs kivel...
Persze..hogy nem merik...mert utána a család kivégzi a rendört...
Vagy akarják tudni mert félnek a biroságra járástol
Pontosan!
Gratulálok....ezt kevesen tudják
azt a kan cigányt simán lábon kellett volna lőni.
Ebben az országban nagyon le van szabályozva, nem merik még ha jogos lenne se. Amerikában jobb törvények vannak erte.
Nem támadta meg...
Amúgy a cigány 3.5 évet kapott
Ez igazából egy nagy buziság. Mármint hogy a rendőrt utána meghurcolják. Amerikai videók, igaz nem tudjuk utána mi történik de ha támadóan lépnek fel a rendőrrel szemben, lőnek a picsába. Itt meg a cigány két karddal hadonászik a rendőr meg nem csinál semmit... vicc. Nincs egy kurva sokkolójuk vagy valami ? Én lelőttem volna, nem biztos hogy fejre vagy tüdő/szívre célozva de lehet 2-3golyót beleengedtem volna a testébe ahova tudom.
Ha bemegy a lakásodba...ot már nincs árányosság elv....Az új törvény szerint...ö viseli a tette felelösségét...és már este..sötétben...támadnak meg...ott is változott a dolog...jó irányba...Persze..ha nem ütnek le egyböl..lehet osztani keményen...
Neeeeem, ez a hajcihő a Neganekkal, na ott szakadt el a cerna.
Ennyire senki sem hulye, csak a forgatokonyv iroik.
...mert már mind halott volt
Élesre kicsit behatároltabb a viselésre jogosultak köre. Tarthatnék, de inkább csak néhány gumisra kértem meg. Ugyse lehet csak ugy hadonászni vele, akkor meg minek
Mi inkább megdugtuk akit lehetet...a csajokat kétszer!
Kb olyan kibaszott vicces lesz a szitu mibt a walking dead ben, egy halom bénzsa ember durrogtatott 10 meterrol egymasra egy kamion loszert de talan volt 3 halott