Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nemigen ertem miert nem hasznaljak a rogzitett sorozatot, a modernebbekbe mar beepitik, a regieknel meg beleverik az emberekbe a tuzfegyelmet.
Valahol olvastam hogy a vietnami haboruban csinaltak egy egyszeru szamolast lelott ellenseg/loszerfelhasznalas. Valami 50.000/1 re jott ki es a sok a loszer volt.
Ez valahogy ugy lehetett hogy valami moccant a palmafak kozt es az egesz szakasz 5 percig lotte az ejszakat. Ami pszihikailag jo csak kurvara nem hatekony.
Mindmeghalunk?
2X is?
Igen reális amikor, a 380 m/s, 1386 km/h kezdősebességű pisztoly/géppisztoly lőszer elől elugrálnak.
Kis szemüveges, figyelj csak
fog itt sírni mindenki általában én zokogom el leghamarább magam Gyerekkoromban is így volt
És még a golyo elöl is elugrálnak mindig
Nem gondolná az ember, de a pisztolyharc 5-10 méteren, a géppisztolyharc 15-25 méteren, karabélyharc 50-100 méteren belül zajlik.

És igen szarok a találati arányok.
valahol még meg van a készlet réz hüvely, lőpor sörét fújtás. Annyi töltetet rax bele amennyit akarsz
Ha azt akarod, hogy a végén csak egy sörét férjen el a lőportól akkor akkora lesz a tölteted Minden esetre lövés előtt támaszd meg a hátad egy fához
Nem probáltam még, remélem nem is kell csak mükedvelöként a késöbbiekben is, de csinos darabnak tünik.
Igaz!

De, hát a vfx - ért mmindent!
Amúgy mindenki uzi, aki ma nem rendetlenkedett motorral Dobogókőn és Héregen IS.
erről nem tudok. Minden esetre mások példájából lehetne ötleteket meríteni.(ha működik) Ha most itt tényleg féltjük az időseinket és tényleg az miatt megy ez a hajcihő, ha nem gond ha mi ezt elkapjuk akkor ez a megoldás. felszólítani mindenkit, hogy papát, mamát eldugni a következő 1 hónapra Tuti nem lenne látható egy idős ember sem. Nálunk itt ugyan már fele bolt bezárt(jövőhéttől mi is) de mégis annyi autó jön megy mintha semmi sem lenne
De miafsznak sorozat egy ilyen egykezes bizgerenek?
Filmekben jol mutat de ott egy 15 os tarbol minimum 150 et lonek es ottis mind mellemegy.
Jon az esszéírásba oltotf vernyákolás?
haver mondta kint dolgozik angliába
Mivel parabellum űrméretű, ( 9X19 mm-s) és viszonylag rövid a csöve, ezért annyira nem pontos, de igen gyors és amikor sorozatot lősz vele, bele kell "tolni" a célirányba.
székrekedés
A fasza kis fegyver, de 50 m - en kb. 2 méter a szórásképe, ha nem tudod egyenesen tartani.
Nagyon fixen kell tartani sorozatlövéskor.
Most jött meg pipi, ugyhogy nincs elásva téma
Na leöltétek mar a svéd nemzetiseget teljesen itten virtualisan vagy hagytatok hírmondót?
ez azért lehet, mert nálunk egyrészt kevés az ilyen eset, másrészt Amerikának az államai nagy részén meg szabadon lehet viselni fegyvert. tehát az ilyen helyeken nem lehet viccelni. Mindenki tudja a szabályokat aki nem úgy cselekszik meghalhat. Láttunk meg hallotunk számtalan igazoltatásról szóló videót stb. kéz fent a műszerfalon stb, stb. A rendőr nem fog kockáztatni egy szarháziért.
Bálazárás.....
Bálabontás volt...nagyon agressziv vagy...
ezt már tegnap leírtam ini
"a 3-6 hónapos intervallumot nagyon irreálisan soknak tartom. ha ez igaz az marad életben akinek fegyvere van. "
Mi ebben a meglepö, ez a többi tiz emberre is igaz
Rád meg miota menstruálsz különösen