Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azt sejtettem, van boltos ismerös, hátha tud valamit.

Na...jó estét
Neked nem fog menni lehet...ezt nem tudom. De fegyverboltos rendel neked ha kifizeted. Azért nézd meg hogy neked lehet e .
téged honnan a f.szombó szalajtottak? Nem láttalak itt ezelőtt vagy igen
3-4 embernek írtál vissza reggel óta 3-4 témában de még senkinek nem adtál igazat vagy értettél vele egyet, persze ez nem kötelező csak fura
Utánna érdeklödök. Kösz.
Olasz...
Honnan?
Azzal csak futni lehet, de még lövés elött ha olyan a felhozatal
De..rendelni kell kintről.
Azért annyira nem lő senki pontosan hogy segglukon lője párszor futás közben
Amúgy lőheted hátulról is...ha sötét van!
Otthonra elég ami.most van, kivéve ha jön a zombivész, de akkor meg Skorpio kell
Nagyjából így van, de a gazzal és riasztoval is az a szabály, hogy lojj és fuss.... így nyerhetsz időt...
Olcsón lehetni a kaptár 8-at forgatni az utcán...
Á,nem kell akkora. Minél kisebb annál mélyebbre hatol, egy 12-es megfelelö tölténnyel simán töri a bordát. Az a baj egyre gyengébbek a töltények. Már lila Lapuát se kapni.
Na jahh
Otthon nem...
Amúgy erre is van szabály, hátba pl nem lőheted a betörőt sem, mert akkor már téged vesznek elő.... tehát arra kell figyelni, hogy szemből találd el és akkor nyugodtan újra is tárazhatsz párszor, az sem baj, csak ha fekszik is, forditsd a hátára
Ott nem hagyják lefutni...ez baromság! Volt szó róla ,de elvetették.
Svájcrol nem hallani semmit, de állitolag ott is ezt a modwllt követik. Lehet nekik minden háztartásra jut egy oxygén készülék.
Föleg ha a golyók fele..a mandulája mellett van...
Az otthon a lényeg utcára szinte sosem viszem. Eléggé leszabályzott az utcai használat, nagyon minimálisak a lehetöségek gázzal meg tök értelmetlen is, mert lehet hamarabb kifolyik a szemed mint a támadonak. Gumizva meg mint ahogy mondtad is nem lehetne, de annak van.értelme.
Éles meg pont azért nem kell mert azzal max csak dicsekedni tudsz hogy van olyanod, használni jogszerüen esélytelen.
angliában kint dolgozik a haver azt mondja ott ezt csinálják Megmondták leszarják a vírust minden megy tovább Szerintem, ha itt ezt bejelentenék akkor az idősek eltűnnének amíg tart ez a dolog. Biztos halna meg középkorúbol is néhány. De állítólag ahhoz, hogy itt megálljon a vírus 2 millióan el kell, hogy kapjuk. Ez már nem fertőződik vissza és kioltja magát vagy valami ilyesmit olvastam valahol
Mondjuk én ezt már néhány napja mondtam, hogy hagyni kellene lefutni. Mindenesetre lehet angliát figyelemmel kell kísérni legalább lesz példa arra is ott hogy végződig egészségügyileg, gazdaságilag
Azért ha 18-as gumigolyókat szednek ki a halott betörő végbélnyílásából ,azt nehéz megmagyarázni picit