Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Itthon se ne aggódj.....
Az a nyomorult virus szócsöve Szlávik doktor is kitért a válasz elől mikor megkérdezték tőle melyikkel oltatná be magát, aztán ismét megkérdezték hogy beoltatná magát, de teljesen másról hadovált, erre meg nem válaszolt pedig kurva kiváncsi voltam rá.
szerintem van ott még ahonnan az jött
legalább megugrik majd a születés szám

crab
Na nem: TB-re (tehát térítésmentesen) kérem a tesztelést. nehogy már külön fizessek érte.
az jó akkor te biztos nem kapod el Valahol, olvastam, hogy ezek a mutálódott koronavírusok már tudnak olvasni Akinek be van fizetve a tb azt kikerülik mert ezt az utasítást kapták
lehet, hogy nyári időszámításra vannak még átállva a vírusok
A lefolyótisztítót már elhasználta az Alfához....
abból a savadból rá kéne önteni egy kannával az csak megoldaná
ezt pofázom március óta
nincs is 180-as km-er tábla a nulláson te
Lehet azzal a vakcinával más gond is:
https://www.szeretlekmagyarors...
Ezt én is igy gondolom.
Középiskolások felénk tolják, gondolom elunták hogy se dizsi, se mozi, se semmi szórakozási lehetőség a párjukkal, vagy leendő esélyesekkel.
Ajjaj!
nekem egyszer autópályán kiszakadt a jobb hátsóból a szelep Ippen volt egy tonna a hajeszon. Az m5 leállósávon cserélgettem Otthon valahol fényképek is vannak róla Legalább használtam a láthatósági mellényt meg a 3 szöget
pont írtam én is Nekem pl. nem volt rá időm, reggel mentem este jöttem reggel még nem volt nyitva este meg már be volt zárva. Amikor megállt az autó elvittem
https://www.szeretlekmagyarors...
Ororsz vakcinát csak antialkoholistáknak :)
Bogyó, nem lesz argus ivászat
pedig de néhányszor jártam már úgy, hogy mindig visszaengedett a kerék mondjuk 1 bárra a 3,5 ről, néhány nap alatt. Azért mert kopott a gumi attól nem fog leereszteni a kerék. Esetleg a szelep lehet szar akkor már ereszt az gombokért cserélik Amikior nekem rendszeresen visszaenged a kerék mindig szög vagy hasonló nyalánkság van benne Volt, hogy nem volt időm elmenni gumishoz inkább hetente rá pumpáltam a kúton tankoláskor 2000 km is mentem így szöggel a kerékben 3,5 tonna összsúlyban
Aztán amikor volt annyi időm elmentem vele a gumishoz azt neki adtam a gumiból a szöget
1.0 suzukin hoba lehetne csavarozni ahol nem szakad ki ?
ha 2légy dug a kasztnin már behorpad
hát úgy megnő a fogyasztás te a légellenállástól Miért nem csavarozta a csomagtérajtóhoz, mint a terepjárókon vagy az alvázra mint a furgonokon
vagy ha már bútorra azt legalább nálad költötte volna
ezt mondom
Látod Ezért nincs velünk probléma
Én fiatal vagyok és sok fiatalt ismerek. Szinte senki sem bulizik. Nem mondom hogy nincsenek 8után összeülős beszélgetések de bulizásról szó sincs. Olyan emberekkel meg hétvégén nyugodtan együtt lehetek akivel hétköznap is találkozok munka miatt
Azéééé van, hogy nem akarsz fent maradni a hegyen?!