Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

"aminek következtében továbbra sem lehet homályos politikai-ideológiai okok (bevándorlás, és genderkérdések) mentén megbüntetni, és az uniós források felfüggesztésével zsarolni az egyes tagállamokat"

Tájékozódj máshonnan is.
Biankó csekket akartak ránk erőltetni, zsarolással.
Ráadásul olyat ami alapvető európai értékekkel szemben ment, és a jogállamiságot is sérti, csak azért hogy nagyobb hatalmat adjon a komcsi haverjaidnak a nekik nem tetsző államokkal szemben.
Ott baszták el, hogy nem nekünk van szükségünk azokra a hitelekre, és a segélyalapra, hanem pont a baloldali vezetésű elbaszott gazdaságú országoknak.
Mindeközben a magyarországi baloldal teljes gőzzel a hazája ellen dolgozott.
Ha azt a társaságot támogatod amelyik nem a magyar emberek érdekeit tartja szem előtt hanem az idegen hatalmakét az a te lelkiismereted, de ne égesd magad folyamatosan itt ezzel.

https://www.origo.hu/nagyvilag...
Vagy csak unatkozok és tekerek egyet.
Mond neki hogy sportolsz
Most értem haza szolgálatból.
Reggelizek és átöltözök.
Utána indulás.
Kerékpárral.
Kérdezte is egy dakota, hogy miért járok kerékpárral amikor ott az autó a garázsban?!
Értetlenül nézett rám mert ő autóval viszi a pulyákat 1 km-re lévő bölcsödébe, óvodába, iskolába.
Na itt tartunk.
De próbálok én is felzárkózni.
Most nagyjábol.igen. nézz.már utánna.milyen fasza mondjuk a francia módi. De akár a német is. Azért mert az eu elindult az idiotizmus felé nem.kell utánna menni ha az nem.jo nekünk. Egyébként se azért vettek be az unioba hogy nekünk jo legyen.
Levonják az éves keretből. Itthonról dolgozom, de teljesen kötött munkaidőben (persze ha van meló bőviben, akkor nyugodtan dolgozhatok munkaidő után is - fix fizuért). Igaz, ha nincs elég meló, akkor viszont nem cseszeget a főnök. Szóval valamit valamiért.
2005 körül kinyilvánítottuk, hogy oda szeretnénk tartozni.

Mindenki hülye, csak mi vagyunk helikopter, ugye?
Neked hogy a faszba mikor otthinrol dolgozol
Nálunk minden ilyen "ledolgozásra" mindenkinek kötelező szabit kivenni...
Azért az se mindegy hogy abbn a faluban milyenek az elvárások. Ha.mondenki buzi te is az leszel?
Én utálom a hétvégi ledolgozásokat. Bár műszakba járok, így a munkaidőmet nem érinti, de az összes irodistát és főnököt is ott eszi a fene
Húzzál...
Az illusztráció lemaradt:
Kizárt... nincs az az opció, hogy dolgozni kellenek szombaton
Kell is, húzzák bele, mert vissza kell fizetni a görögök, olaszok meg a spanyolok adósságát is, plusz azt a 2,5e Mrd-t amit ez a 900 Mrd jelent.... úgyhogy indulás
Erről a Közép-Európai "gondolkodásról, szembenállásról egy nagyon helytálló véleményt olvastam:

,,Orbánék most Magyarország függetlenségének csorbításával magyarázzák az EU-val való szembenállásukat (nem a miénket, mert én nem állok szemben). Úgy látom, ez olyan, amikor egy lakóközösségben (faluban) megjelenik egy összeférhetetlen család, akik mindenkibe belekötnek, erőszakosak, utcára szórják a szaros pelenkát meg a többi szemetet, stb, szóval NEM AKARNAK BEILLESZKEDNI. És ugatnak, hogy ehhez joguk van, őrájuk ne kényszerítsen szabályokat a többség. Most mi vagyunk ezek az Európa faluban."
Köszönhetjük ezt az Orbán famíliának és baráti körének, akik miatt Európa szégyenei lettünk és ha külföldre utazunk letagadjuk, hogy magyarok lennénk..."
Bosszankodnak is a negrók
Én örülök, mer mehetek pénzt keresni.
Apics@ba, ezt benéztem.... ...tök szombati hangulatom van.
Elelmiszer,drogeria,gyogyszertar.
Szombat munkanap,full.
még rosszabb szombaton legalább 10 után megindul az élet
egyáltalán nem volt ez ilyen egyértelmű
Egyébként szeretném már látni ennek az eseménynek a pozitív hozadékát, hogy egy kicsit felbátorodnának az euban még józan ésszel gondolkodó tagálamok akik szimpatizálnak a középeurópai gondolkodás móddal, csak meghúzódnak, homályba burkolóznak. Esetleg felbátorodva nyíltan mellénk állnának végre nem egyedüliként kapnánk mindíg a pofonokat
Szombaton......de ma péntek van, 9-11 között van ez az áldatlan állapot.
10-ig nyuggerzóna van, senki be nem megy hozzá addig....
Ez legyen bogyo problémája te meg termelj ne siránkozz