Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

48
Igen, ezt tegnap láttam a tv-ben.És rögtön eszembe is jutott, hogy megvan az első ellenzéki aki lemondott a lebukás után.
Szerintem itt az volt a lényeg hogy rábaszott a sunnyogásra a maszopos haverod.
Mert lusták maguknak sodorni. Annyit fizetett kint a csempészcigiért, mint amennyit normális minőségű, legális vágott dohányért fizetne a Nemzeti Dohányboltban.
Fillérb@szó, lusta dög.
Dehogynem hiszek neked, hisz látom a baloldal vergődését
Az "1milli forint ingyen pénz minden magyar embernek" ?
Na azt nem volt nehéz, ha eleve hülyeséget beszél
Nem hiszel nekem?
Nézz körül! Vagy egyszerűen nézz a tükörbe!
Első kézből tudhatod.
Ha ezt a problémát nem tudják a haverjaid megoldani, akkor az ország gondját hogy tudnák?
Nem sok,csak te.
Átfutottam,bár nem kellett volna.
Kivonatolom.
Tűzoltónk utálja a cigókat..............és O1G mindenben,bogyó mindenkit utál aki nem libsi-komcsi és agymosott,eddig vicces volt,de mostmát túltólja a kertént,így nem lesz oszkár bácsi.És O1G.
Tudja fene mitől aktívabbak a szokásosnál.
Azonkívül a bomba szájer ügy lecsengett kb 2 hét alatt.szerintem korán sütötték el.Így szart sem ér.
O1G ügyesebb pókerjátékos,vagy csak tovább birta rezzenéstelenül a nagy játszmában és merkel mama megrezdült.
Így nem jönnek a holland,dán,svéd,litván ejtöernyősök felszabadítan a rabigában senyvedő polgárainkat,lwgfőképp bogyót.
Oszt jön a pénz.
Lábjegyzet :
Várom a vasárnapi Riportert.
Az előzetesben zseniálisan széttrollkodta a szabótimcsi ingyenpénzes sajtótájékoztatóját,még a mellár is belezavarodott.
3 kérdéssel.
Mindig tudtam hogy sok a hülye, félrevezetett ember ebben az országban.
Unatkozol? Menj el dolgozni!
A mérce kettős...!
Semmi gond, megvan az USA módszer.
A temetőből is vissza lehet járni szavazni, majd úgy a baloldal fog győzni
A magyar lakosság 70%-a a Fideszre szavazott! Vagyis a lakosság döntő többségével igen.Ahogy a Feri barátod mondta:” Ha nem tetszik, el lehet menni”
A cigányok, na szerinted?
Nesze egy kis korrupt Fidesz:
Ezekkel a kiragadott photoshoppolt fotókkal és bölcsességekkel az MSZMP-s FB csatornán lehet hogy sikered van, de ha nem vetted volna észre itt csak te vagy ilyen birka aki ennek tapsikol.
Lónak a faszát!
A baloldal a saját korrupciójáért harcol, leszarva a magyar embereket.
Az állítólag korrupt Fidesz közben legalább nem árulja el a hazáját a hatalomért.
Te pedig csak egy megvezetett ostoba birka vagy, aki el is hiszi amit etetnek vele, de észre sem veszed hogy épp a vágóhídra akarnak felcsalni, mondván megvédünk a farkastól.
"Most loptam" azt úgy jobban érti
Csakhogy nem azt nyilvánítottuk ki hogy Soros kedvére ugrálunk és kizárólag a komcsi, buzi, muzulmán értékeket követjük, hanem az egységes, egyenlő, európai emberek érdekeit szem előtt tartó demokratikus (olvass utána mit jelent a demokrácia, mert nem azt amit az indexen elképzelnek) szövetséget szavaztuk meg, nem az új szovjetuniót, ahol a megkérdezésünk nélkül, az akaratunk ellenére, és az itt élők kárára dönthetnek az elvtársak.
Ha ezt így gondolták a régi tagállamok, akkor pedig ki kell lépnünk!
"Mindeközben a magyarországi baloldal teljes gőzzel a hazája ellen dolgozott."

Szerencsére a Fidesz és korrupt kormánya nem egyenlő Magyarországgal, bármennyire is ezt toljátok. Mészáros Lőrinc és Orbán Viktor érdeke nem egyezik meg a MAGYAR lakosságéval. A baloldal pedig a korrupt, tolvaj kormány ellen próbálna harcolni, sajnos kevés eszközzel, kevés eredménnyel.