Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem értem, mi a probléma a cigok ingyen kaptak eddig is, most meg nem kell?
A krumpli a jakabtól lett véve?
Saját kezűleg.
Szlovák?!
Stefánia szelet hagymás törtkrumpival ez azért jobb, és sk.
Csak ez maradt.
Tényleg ne: azt most hívták vissza Szalmon Ella miatt!
miért tettél ilyet?
Na szóval,csak hogy értelmesebb szöveg rész is legyen.
Lidl-s vajkrémet tekertem lidl-s szeletelt eidami sajtba.
Ne tegyétek.
jahhhh csődbe vitte a jól menő gázszerelő céget, évi 20m ft-s forgalommal... hát már akkor látszott, mekkora zseni mondjuk én is megkönnyezem, ha erre gondolok
Várja ki szépen a sorát Jelen hős vezetőink is ott ücsörögtek ellenzékben 8 évet, mire oda kerültek... szegény lőrincbarát közben csődbe is ment
ohhh, dehogynem... csak hosszabb a folyamat...
nem.... én csak a tényszámot írtam.... a többit te is tudod, hogy jött ki.... de amugy leszarom, a választási trv szerint megvan a 2/3
Hogyne játszana... még megvádolni sem lehet
hát mit csináljon szerencsétlen....? mutyizzon termőfölddel, ingatlannal, alapítványokkal, közvilágítással, erőművel, építkezésekkel.... stb? hát azt nem tud...... vmi biznisz neki is kell.... ne sajnáljad már tőle....
Te is úgy számolod, mint a ballibek? Aki nem szavazott a fideszre, az velük van? Álmodik a nyomor... de azt már 3 választás után hallottam tőlük, hogy ez nem kudarc, ők
tulajdonképp a következő választásra készülnek!
Szegény... amíg a fazéknál ült, nem volt ideje összelopni magát... ezért kénytelen ilyen csóró biznyiszekbe fogni...
Bogyó, szavazz rá, adj neki egy esélyt! Hadd vezesse az országot!
10 év alatt kijöttek a gyakorlatból,bár a busztendert látva elég pofátlanul meg se próbálják leplezni.
Mégis csak foglalkozik a kormány a cigánykérdéssel?

https://index.hu/belfold/2020/...
Bár lehet az is, hogy a túl csendesre sikerült Szájer ügy kapcsán akarják ezzel bizonyítani, hogy ők is milyen fasza gyerekek.Egyből megvan a következménye ha hibáznak. Így hátha elfelejtődik a narkós party amiről video is van, a bitcoin bányászat, a buszmutyi, visszaosztott pénzes hangfelvétel stb..
nem értik ezek a játékot....
Kisvárdán nem volt emelet a határon,így eszébe se jutott.Pdig kellett volna,de ezek ahhoz is hülyék.
nem hiszem el, hogy mind a diplomata útlevél és a mentelmi jog mögé akar bújni.... nem tudják, hogy bűncselekmény esetén az nem játszik?
ezt a hülyét... hát nem volt nála egy csatorna?