Nekem a kollégáim fele elkapta. Főleg a gyerekek vitték nekik haza. Mert a melóhelyen szigorúan vették, mivel létfontosságú üzem vagyunk, de illetve engem a "paranoiám" meg a maszk is megmentett, attól hogy elkapjam, pedig egyik COVID-os kollégával egy kötélen is lógtam, alpin gyakorlat közben.
Az irányítóknál annyian voltak betegek, hogy közelben volt egy légtérkorlátozás. Annyi volt a mázli, hogy a sokkal kevesebb repülőre elegen voltak, de nekem is volt olyan hetem amikor folyamatosan bent voltam a kiesők pótlása miatt.
És néhány ismerősöm sajnos bele is hallt, aki kényelmesen élhetett volna még a bajával.
De ja, kamu az egész ha te mondod.
Aztán van a csúcskategória a dö luksze Diaképkockás, automata adagolás. Filkockát lehet vetíteni vele előre-hátra, elektromos fókusz, nagyítási lehetőség 30-30 cm-től 200x200 cm-ig(4 négyzetméter felület élesen) Automata hűtésrendszer akár egész nap mehet. Egy rakaszba 36 képkocka fér
Ezt adom neked 200 ezerért 400-ért simán tovább passzolod
na inikém ilyen lemezgyárit akartál nekem 120-ért adni. Nos tudok ilyet kamionszám
darabját adom neked 60-ért (nekem ingyen van) te így keresel darabján 60-at
Na igen, és mi értelme hogy szenteste fel van függesztve? Akkor pont mindenki otthon ül a picsáján. Nagymamihoz 25-26 megy mindenki. Bár ez még jól is jöhet, "mennünk kell mama, nehogy kicsússzunk a 8órából"van alibi a menekülésre.
Én is ismertem. A nagyapám antik bútor asztalos volt. Olyan kézzel faragott kastélyba való bútorokat készített, hogy a zsidó bútorkereskedő 100 évesnek adta el
Persze nem nagyapám gazdagodott meg ebből. Őt tönkretették a kommunisták, mert mocskos kapitalista magánvállalkozó volt. A műhelyét "önként" beadta a szövetkezetbe, és faforgács bútorokat csináltattak vele fillérekért.
És ahogy Pipi is mondta, sajnos már ő sem él.
A rendelet hatálya alá tartozó közterületen. De nem mindenhol. Az önkormányzatokon mulik hol mennyire szigoritják.és tartatják be. Nem ugyanaz igaz mondjuk debrecenben vagy balatonalmádiban.
Nálunk pl nincs semmilyen korlátozás.
hát több mint 10 éve a havert ezért büntették meg 3000 ft-ra diszkóra történő ráhangolásában Másik haver nyári estén leszaladt az éjjel nappaliba 2 sörért egyiket a hazaúton( kb. 50 méter) megitta a rendőrök az autóból pont látták. Hát éppen nem büntették meg de mondták, hogy tartozkodjon az ilyen cselekményektől mert ez szabálysértés
Dzsínó kélne ide rögtön nyomatná a jogszabályt. Közterületen nem lehet alkoholt fogyasztani tudtomal már elég rég óta
Az irányítóknál annyian voltak betegek, hogy közelben volt egy légtérkorlátozás. Annyi volt a mázli, hogy a sokkal kevesebb repülőre elegen voltak, de nekem is volt olyan hetem amikor folyamatosan bent voltam a kiesők pótlása miatt.
És néhány ismerősöm sajnos bele is hallt, aki kényelmesen élhetett volna még a bajával.
De ja, kamu az egész ha te mondod.
Ezt adom neked 200 ezerért 400-ért simán tovább passzolod
darabját adom neked 60-ért (nekem ingyen van) te így keresel darabján 60-at
Persze nem nagyapám gazdagodott meg ebből. Őt tönkretették a kommunisták, mert mocskos kapitalista magánvállalkozó volt. A műhelyét "önként" beadta a szövetkezetbe, és faforgács bútorokat csináltattak vele fillérekért.
És ahogy Pipi is mondta, sajnos már ő sem él.
Nálunk pl nincs semmilyen korlátozás.
Dzsínó kélne ide rögtön nyomatná a jogszabályt. Közterületen nem lehet alkoholt fogyasztani tudtomal már elég rég óta