Én elhiszem hogy van,viszont túlkapásnak érzem ezt az egész hercehurcát. Ha nem túlkapás, akkor akkaszunk meg mindent egy hónapra és túl vagyunk rajta. Itt lett volna remek alkalom, dec 20-tól szinte mindenhol leállás van tervezetten,januárban meg minden meg van állva. Szóval most lett volna alkalom a szünetre. Nem azt hallgatni decemberbe hogy hú ez még egy évig biztos eltart. Hát basszák már meg, de tényleg.
Ez felújítás, újat akarok, nem szaros korhazat, az minek, ugyis halnak meg emberek, nemmindegy miben?
felesleges penz a megmentesukre aldozni.
Eddig is statisztikailag a legtobben ágyban halnak meg, na azt betiltjuk es masra lesz sok penz.
A haver apukáját tegnap temették el.
Hivatalosan a vírus vitte el, annyit lehet tudni, hogy 78 éves volt, megküzdött 2-3 éve a rákkal, pár éve a COPD is kinyírta az egyik tüdejét és azzal küzdött folyamatosan, most pozitív lett a tesztje, a vírusról vele kapcsolatban ennyit lehetett tudni.
Most akkor minek könyveljük el a halálát?
nekünk mindig az van amit kapunk
most ez az ezüst volt útban
kb fél métert levágtam alul de így is 2 méter feletti
kíváncsi leszek mennyire szereti majd a kecske hogy ilyen buzi szúrós
Nálunk mindig nordmann van, de csak picike: a tavalyi másfél méter körül volt, a mostani legfeljebb 1,20. Egy hónapot ki szokott bírni, akkor szokott az első pár tüske lehullani róla.
Bár jól szórakoztam veletek, de inkább lépek a családomhoz
Nem vezetnek róla statisztikát, de feltűnő számban.
felesleges penz a megmentesukre aldozni.
Eddig is statisztikailag a legtobben ágyban halnak meg, na azt betiltjuk es masra lesz sok penz.
Ahhelyett hogy tobb stadion lenne?
Feleségem szerint elég sok szkeptikus kerül be hozzájuk, viszont így vagy úgy, de egy sem távozik
Sokkal jobbak voltak a színei.
Hivatalosan a vírus vitte el, annyit lehet tudni, hogy 78 éves volt, megküzdött 2-3 éve a rákkal, pár éve a COPD is kinyírta az egyik tüdejét és azzal küzdött folyamatosan, most pozitív lett a tesztje, a vírusról vele kapcsolatban ennyit lehetett tudni.
Most akkor minek könyveljük el a halálát?
Ne csináljátok már
Tényleg nincs köztetek igazi férfi ?
(Pipit kivéve )
Nem te !
most ez az ezüst volt útban
kb fél métert levágtam alul de így is 2 méter feletti
kíváncsi leszek mennyire szereti majd a kecske hogy ilyen buzi szúrós