Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Aha, ha már így fényezed magad baszod, akkor mutatnál magadról képet úgy, hogy a hátad mögött egy könyvespolc látható?
Nyilván csak szépirodalmak legyenek rajta és ne ponyva, így talán jobban hasra esünk az általános műveltségedtől.
Ittál?! Én igen.
Az általános műveltséghez tartozik, hogy az embernek ismernie illik a környezete kultúrájához tartozó dogokat, mert már olvasta, hallgatta a zenéjét, és nem néz mint a kisboci az új kaput, ha meghallja , mert tudja miről van szó, és csodálatos zenék !
Ne fárassz! Késő van. Érdekes lehetett, hogy valamikor megszületett egy olyan Géniusz, egy zseniális kisgyerek (talán mert a korabeli leírásokban nem nagyon található ) aki erkölcsileg , és gondolkodásban a korabeliek szintje felett volt legalább ezer évvel, magasan, annyira , hogy képtelenek voltak követni a gondolkodását ,pedig csak értelmes ember módon kellett volna gondolkodniuk.
mondjuk én a horgászati tilalom miatt zabos vagyok, de igazándiból nem akarok balhét senkivel sem így leszarom az egészet
márciusig, ha utána is buzulnak az ilyen faszágokkal akkor keresztben leszarok mindenkit
Az utolsó mondat második fele tény!
Nagyon sokan (itt is)még az este 8 utáni miatt is hőbörögnek,pedig nem csúcsidőszak.Hiába nincs semmi dolga a parasztnak dec. közepétől jan. közepéig,(többség még dolgozni se kell menjen leállás miatt),föl lenne háborodva,hogy mit képzel O1G!Pedig így is otthon ül.Semmit nem venne észre belőle,de a tudat.....
A tesója, az Ave Cézár se rossz!
Szép csendes jó estét-éjszakát minden fórumosnak, és azoknak is akik a közeletekben vannak. Mert a legendákat nagyon szépen megírták , volt rá több száz évük hogy a "csendes éj"-t leírják. Mert pl: az Ave Maria-is pl. nekem csak Schubert interpretálásában tetszik, de akkor nagyon nagyon.
"az iróniát nem nagyon érted" Én értem csak nem szeretem! Meg kiküldeni sem akarok senkit ,hogy express-küldemény módon hova menjen nagyon gyorsan , mert ugye a kibabott "Jó modor" azt nem engedi.
Kanosszajáráson vagy tesó?
az iróniát nem nagyon érted
mivel kedvellek elmagyarázom:
nem nekem nyűg a nyugdíjas, így 50 felé az összes felmenő rokon nyugdíjas már.......
a kormánynak nyűg, nem mondja mert akkor nincs szavazat, de egy állandó kifizetés ami ugye senkinek sem jó(vonatkoztassunk el a megérdemelt-nem megérdemelt részéről)
mivel a nyugdíjas a legrakoncátlanabb így saját maguknak ássák a vermet, pl hiába volt nekik idősáv(aminek kb egyedül lenne is értelme) ők szartak bele legjobban
szóval ez egy irónia volt,bár durva.....
Most vettem két szál méretes kolbászt, minőségi készítmény
Ugyhogy a halászlé mellé van kolbász is
Nincs baj, ha annyi nyugdíjat kapnak, amennyiért megdolgoztak, tehát nem jár alkoholista, drog, belterjesség, cigi utáni rokkantnyugdíj.
Ingyenes utazás mehet, de csak orvoshoz és egészségügyi kezelésre, hogy a vén rohadt komcsi horn ötlete alapján ingyen MALÉV utazás is járna ugye...
Lófaszt mama.
" az öregekkel csak a baj van nyugdíj, ingyenes utazás egyéb kedvezmények" Te INI, erről a dologról azt a melegszívű jó édesanyádat megkérdezted -e már?? Vagy te magadtól vagy ennyire ilyen??
komplett idióta minden kormány
az öregekkel csak a baj van nyugdíj, ingyenes utazás egyéb kedvezmények
semmit nem kellett volna csinálni
heti 1x egy tájékoztatás hogy mit lehet tenni annak érdekében hogy ne kapja el a nép
aztán ennyi
kihalnak a hülyék és fasza lesz minden
a gazdaság pörög minden működik

védjük a nyuggereket és pont ők a legidiótábbak, a legjobban szarnak bele mindenbe
Spanyol, olasz, francia tavasszal kimozdulas mentes full lezarast csinalt tobb honap alatt, most sem usztak meg az egeszet.
A full lezaras nem mukodik, lathatoan.
Ezen a bolygon eltek egyaltalan? Vagy csak megy az eszetlen mantra ami beakad?
Nincs virus, inflenza ugyanaz, minden masban halnak meg csak kovidnak irjak, statisztika szerint az influ halalosabb, lekene zarni, nem kene lezarni mert nehogymar megmondjak mit tegyek, tokreteszik az eletem, en jobban tudom a gödeny is megmondta....... Stb. Karacsonyozzatok mar baszki.

Amugy kellemes husveti unnepeket.....
Nem azért van a hiszti mert megáll minden, hanem hogy ez megy már egy éve. Az ünnepek alatt meg januárba tünne fel a legkevésbé az embereknek. És akkor nem is kéne meglenni külföldi nyaralás nélkül. Működne ez, csak akarni kéne. De valamiért ez a lassú hosszan elnyúló véreztetés az érdek.
Így is megy a hiszti,hogy mennyi sok korlátozás van.Gondold el akkor mi lenne?
Ráadásul akkor sem tudna megélni a sok hülye külföldi nyaralás nélkül,ahogy idén is életbevágó volt.Az ilyenek miatt nem tűnne el a dögvész,mert újra behurcolnák.
Mindenki nem nyerhet
a husvet sokkal jobb mint ez a karacsony
a sonkat kolbaszt tojast kedvelem
halaszle meg toltott kaposzta utalom egyutt
halaszle meg elmegy evente 1x de iden mar ettem
plusz peca sincs szoval szopo a karacsony
huzza mindenki oda ahova akarja