Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Toz 8 engedély köteles, az akkori NDK gömblövedékes Suhl meg egy fos volt. de mondjuk retro gyűjteménybe elmegy... Pipi úgyis csak szőlőkarónak használná..
Akkor jó kommunista volt az öreg, értem, miért vagy olyan jóban Bogyóval
Mikor süllyedt a csónak, lopjuk el, amit bírunk, az se baj, ha nem kell, majd öntünk belőle horgászólmot
Amúgy a JSB az egyik legjobb verseny lövedék, igen, cseh, az egész világon elismerik...
Mondtam már neki régebben, ne írjon be ide részegen, de csak annyi volt a reakció, hogy letiltott.
Toz 8as v Suhl kispuska nem maradt a csomagtartóba?
gömb alakú lövedékben volt 4,4mm is az simán kiesett a 4.5ösből
valami ndk gyártmányú gyerekpuska cuccba kellett az a 4,4mm 5 méterről nagyon pontos volt a söréttel, mhsz-ben lőttünk olyanokkal is kis tárat kellett beszúrni alá aztán mint a toz kispuskát úgy húzta az ember fel
céllövöldében volt ilyen sok, ott még gyengítettek is az amúgy is harmatgyenge teljesítményén, a bőrt nemigen vitte át, volt hogy lepattant a hurkapálcikáról
úgy emléxem a szoknyásak átlátszó aljú műanyagban kék levehető tetejü volt 200 db tatrtalmazott mintha Volt sima gömb alakú skúló is de az gyakran kigurult a csőből töltéskor
megint híresek leszünk az egész világon
"A Magyarok nyilaitól ments meg uram minket"
kell a szavazatuk 22-re Majd megduplázza a kormány a nyugdíjat választás előtt egy héttel Ha nem kellene a szavazatuk már nem is lenne nyugdíjas az országban
nekem sem a kedvenc ünnepem Mondjuk a töltött káposztát szeretem azon az évi 1 halászlevemen meg túlvagyok tegnap óta
én már a nevéz is kitaláltam:
magyarok nyila mutáció
végre egy okos cselekedet
mert gondolom csehszlovák lövedék volt ami inkább szar volt mint jó
ellenben a magyar alsókaros teljesen használható volt, amíg nem kopott ki az a rész amibe a lövedéket kellett tenni
ja most már meg van a vakcina Aztán nehogy tavaszra vége legyen már belengedték az angliai vírust ami sokkal jobban fertőz és a fiatalokat támadja
Majd ha annak vége jön amelyik csak a csecsemőket fogja stb. rettegésbe akarnak tartani folyamatosan bennünket Ha szrencsénk van lessz majd olyan változat is ami magyarországhoz köthető
Ha értenéd a fimek címeit akkor sejthetnéd, hogy ez a gép nem otthoni célokat szolgált,hanem oktatásit. Úgy sejtem ez az mhsz-től került a családbirtokába Ott volt ldesapám lövészedző. Neki kellett volna az iskolás csemetéket oktatni népünk hadseregéről és fegyvernemeiről, az elsősegélynyújtás alapjairól, vagy , hogy mi történne gáztámadáskor és, hogyan kell a gázálarcot felvenni vagy mi történne ha a hanyatló kapitalisták atombombával támadnának. Ahogy ismerem az öreget ez a gép elő sem lett véve Aztán a rendszerváltáskor amikor megszüntek véletlenül a trabant csomagbtatójába mardt néhány alkaros légpuska és 50 kg légpuskakolyóval eggyütt amiből késöbb horgászolmok lettek
az áttétes rák
Mindenkinek kivétel nélkül kívánok nagyon boldog karácsonyt!
Nem teló, okoskarkötő gyereknek. Lassan megoldom a huawei health baszik frissiteni három.telon se az eszközlistát,igy nem.is szerepel benne. Kivágott mindig aztán valahol a neten le sikerült szedni egy későbbi verziószámu alkalmazást. A régi leszed azt ráerőltet és ugy néz ki mükszik. A kinai ebayos órák mind első klikkre mentek ez a szar meg amit akár playboltból akár qr ből leszedve nem megy. A talált verzio azonnal sikeresen frissíti az eszköz listát és dobálja be a tipusokat. Mindez a pár perc helyett pár óra.
De ennek tudatában miért veszik meg az emberek? Trump elmegy aztán talán ez is helyrejön.
Nincsenek benne Google- szolgáltatások. Anélkül viszont egy androidos telefon kb. guriga taknyot sem ér.
mi van vele?
Na a huawei is egy trágya szar.......hétfőn vissza a bótba aztán dugja fel magának a köcsög rizs zabáló.
És még a Schubert tűhöz is lehet hogy köze van? Na jó, nem. Csak vicc volt.
Schubi kitűnő - de drága - bukósisakot is gyárt! Igazi polihisztor.
Csendes éj ,, szentséges éj
Stille nach
Én is boldog Karácsonyt kívánok nektek!