Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kawát nem értem miért van a listán, zoli meg nem elmebeteg csak szereti magát szopatni
a gínó az telitalálat de én az első 3 helyre tettem volna holtversenybe
HAB lista aktuális alakulása 2020 karácsony 1-ő napján
Tehát a hülyék numero
uno-ja gino (1)
due zoli32 (2)
tre fireblade (3)
quattro F2 (4)
cinque mlas (5)
sei kawa 70 (6)
sette freelac(7)
otto Kérilaci (8)
Na fontos közlemény!
Kéri László úr felkerült a listámra a vicc topickban nyújtott teljesítménye miatt. Úgy, hogy új taggal bővült a lista
Lehet megtapsolni az új beszállót
Aztán nevet is kell adni már ennek a listának mert hát ugye szépen szaporodik a résztvevő
Hülye, agyatlan barmok listája ez
Tehát egyszerűen rövidítve HAB lista lesz a neve gondolom nincs ellenvetés Mer ha vóna se érdekelne én vagyok az ügyvezető
Nekem is az volt, de csak akkor volt pontos, amíg a csap, amin forgott a cső, nem volt kikottyantosódva.
Igaz, addig valóban rendkívül pontos volt még a dupla rugósra átalakítás után is.
akkor te nem a 631-ről írsz. Halálpontos volt. Kérdezd meg tiszakécskén azokat a verebeket rigókat akik már nem tudnak beszélni mert végzett velük egy halálos lövés Egyáltalán nem volkt gyenge és nem ugrott ki a kezemből. lehet valami vásárban vettél egy 100 éves ütött-kopott darabot amit darakavarónak használtak hát abból nehéz kiindulni. A 631-el kapcsolatban minden szavad saját tapasztalatból cáfolva
De most bővült a lista gyorsan közzéteszem
Én használat után WD40-et fújtam be, aztán letámasztás után kis idő múlva kinyitva kitöröltem ami kijött, meg lőttem vele egyet üresen, hogy kenje a csövet is. És igaz, füstölt is kicsikét.
De soha nem volt ezzel gond.
Én régen is szilikonoztam, eddig nem volt semmi bajom vele. De legalább lesz igazság is a "tüzelés"-ben. :-)))
nem szabad olajozni szilikonozni a légpuska azon részét ahol a dugattyú mozog
az baszik be legjobban a pontosságnak, meg a dugattyú tömítésnek
nagyon minimális zsírt szabad csak kenni
ha a dugattyú elé kerül olaj elsütéskor meggyullad, mint a dízel kocsiban a gázolaj, megkeményíti a dugattyút a hőhatás, plusz a nyomás érték más lesz és más kezdősebességgel repül ki a lövedék
Pedig még ha néha egy kis szilikont is belefújtál volna?!!
gyenge, pontatlan, plusz kiugrik a kezedből, dupla rugóval meg egyszerűen használhatatlan
pontatlanság nem mindegyikre igaz néha sikerült egész jó csöveket is összehozni, utána már csak a szar lövedékek miatt hordott össze-vissza
patika mérlegen mértük ami 4 tizedesig mérte a grammot olyan össze vissza eredmények voltak a diabolo elnevezésű lövedékeken hogy szándékosan se tudták volna ettől jobban elrontani
sörösdoboz lövészethez persze megfelelő volt
szerintem meg egy jó puska a 631-es. Egész gyerekkoromban azzal lövöldöztem, igénytelen soha nem volt semmi baja
Egy kollégám, nagy jólétében megvett egy vadiúj 631est, de nem használta egyáltalán. Nemrég úgy döntött hogy nem kerületi tovább, és egy jelképes összegért felajánlotta, én rá is csaptam. Nem volt kedvencem soha, mert nehéz, de nem bántam meg, mert mégis csak új!
amúgy kb az összes mhsz légpuska nálunk katasztrófa állapotban volt, én nem vettem volna egyet sem onnan
nekem elég nagy tenyerem van de a 631 sosem jött be, a 630 sokkal jobban fogható
ami most van az is 630, a cső meg 631de az irányzék 630
szlávia 631-esek is maradtak meg de már nincs egy sem elfogytak az elmúlt 30 évben
ez az igazi ajándék amikor nem várt pénz esik be
az egyforintosok között találtam
Nem sokat lőttünk azzal is . Ott fegyverszámok voltak gondolom el kellett vele számolni leadáskor . Meg az ilyen bemutató gépkarabélyok kézigránátok stb.
Volt amikor az oroszoktól megérkezett a szállítmány 8 db toz 8. Kezdtük őket kicsomagolgatni Mindegyikbe volt egy próbalőlap, hogy a gyárban, belőtték a fegyvert és hogy teljesítet. Aztán abba is volt 3 golyóval átlukasztott lőlap amelyiknek a csövét elfelejtették kifúrni
Mert annyira el van rejtve, hogy nincs az az ember, aki megtalálja
Pillanatnyilag nem esik, az előbb hagyta abba, most is borult szr felhős, de majd márciusra minden szép lesz és joóóó!
most azért a 20j+ pcp puskákhoz képest vicc, de annakidején nagyon menő volt hogy úgy kellett lőni vele mint a kispuskával
én már meguntam ezt a sportot van egy 70es évekbeli 630as itthon teliverve szegecsekkel mint a winettou puska aztán ennyi elég is
Félreértitek a cizellált lelkivilágát.............nonplusultra csak nem ismeritek fel rejtett tulajdonságait
Nekem volt toz 8, fég 022 meg suhl is. Abban az időben az utóbbi volt a háromból a legfaszább, persze biztos csak azért, mert mást nem tudtam kipróbálni kispuskából.
Szerettem, MHSZ-ben lőttem vele gyerekként. Ma már nem tetszene, maradok a Walthernél
az a táras ndk nem lenne rossz ha lenne hozzá műanyag lövedék akkor pl most a karácsonyfáról lehetne a szaloncukrokat lövöldözni