Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na de 3 percnyi munkáért csak nem akarsz tán félórányi bért fizetni neki?!
ezt a feminista dolgit sosem értettem
a nők egy egész kis csoportja küzd az egyenjogúságért
a többinmeg azért hogy különbözőek legyenek tőlük és mindenki mástól is
leszámítva a testi adottságukból adódó másságukat fel vannak háborodva ha nem "nőként" van bánva velük
pl én se várom el az asszonytól hogy szívlapáttal 3 perc alatt pakolja meg a futót sóderral, ha fél óráig tart akkor addig, ha csak negyed lapátnyit bír akkor annyit
de a sóder nem megy magától fel-le a beton se keveri meg magát szóval mese nincs csinálni kell
Szexista.
Hajlandó lennék kompromisszumra - tőlem játszhatnak tangabugyi nélkül is....
Jo dontes,bar keteselyes.A feministak női egyenjogusagi resze örül,de mivel ezek a csajok jol neznek ki a rusnya bálna része kiátkoz hogy szexista a tangabugyi hasznalata.
Határeset... de nemsoká előnyt jelent, szóval az se lett volna rossz döntés Különben épp most találtam meg az új kedvenc sportomat, mivel foci, sztem az új arisztokráciánál is jó leszek!
http://youtu.be/-QfdUwuuxXg;feature=emb_rel_end
Oszt ha pink van keszleten azt veszel?
Tudom, de engem nem érdekelt a színe, a Zasszony meg kifejezetten szereti. Meg aztán épp ez volt készleten eladó Előző szürke volt.
ilyenek a vidéki nők
nincs konyhakert
a többi kb egyezik, bár az opelt nem mossa mostanában
de volt hogy szerinte koszos volt és lemosta, szerintem meg nem volt vészes
mossa aki használja
nem mosom nem tankolom nem szerelem
egyedül a hatsó lámpa izzókat cseréltem ki benne
ini nem hülye Nincs is rajta a HAB-on
Az még az opelt is az asszony mossa, miután hazajött a munkából, megfőzött, megterített, majd kiment az ereszcsatornából kiszedte a ganét, lenyírta, összegereblyézte a füvet, a konyhakertet rendbevágta, felásott még hátul, egy 100 nm, majd lemosta az ini autóját utána ha belefért a sajátját, leszedte az ebéd után az asztalon hagyott tányérokat elmosogatta, majd hozzákezdett a vacsora főzéséhez. Aztán este 9 órakkor fürdés után szétrakta a lábát. Mondjuk az már a legkisebb feladat az a másfél perc már nem számít munkának a többihez mérten nem is tudom minek említem Vidéken így megy ez
Nem te mosod a tojotát?!
14 év alatt nem mostam annyit az opelt mint sz asszony a fekete toyotát fél év alatt
mondom én is neki sűrűn hogy épeszű ember nem vesz fekete kocsit
idióták vesznek fekete autót természetesen a HAB listás besorolásod ezt indokolja. Mire te hazaérsz a mosóból addigra néz ki úgy az autód mint az enyém amelyik 1 év alatt csak esővizet lát Szürke színű autón alig látszik a kosz a feketén az út pora is rögtön
Figyelj, megállna a rongyos bótja előtt egy csili-vili járgánnyal - egyből odalenne a vásárlói bizalom! Pipi részéről ez tisztán marketing
...az csak járulékos haszon, hogy így még jól is érzi magát!
Sztem se kell végigmenni minden lépésen... én eleve habbal kezdek, az is vízzel jön, a titka, hogy hagyni kell pár percet... ilyenkor a sorban állók csúnyán néznek de ha egyből elkezded lemosni, nem ér xart se. Szóval kicsit ázik, utána körbemosni, egyet öblíteni, oszt' csá, 400-ból meg szokott állni. Néha adok neki viaszt, mikor olyan kedvem van, de öblíteni azután nem szoktam. Viszonylag gyakran mosom, pontosabban amikor koszos... nem vagyok igénytelen, mint Pipi, másrészt kurva fekete, minden látszik rajta.
Igénytelen vagy.... ennyi.... nem is kell magyarázni. Jól érzed magad a mocsokban
mer szeret horgászni
Á,nem jó.Áder jankó is mindig a vízről prédikál.
Ja most, hogy mondod dehogynem környezettudatos vagyok
Lehet filcel kartonpapírra írom transzparensnek, hogy "vesszenek az autómosók"
Aztán beszervezek egy héten belül egy milliónyi embet azt ha már ennyien úgy is összejöttünk alapítok egy pártot is azt kitakarítjuk a fityeszt meg a balos összefosást mosószer nélkül
Mondjuk egy valami tény,kevés mosás=környezettudatosság ,de gondolom nem ez motivál.
bőven elég a mosás meg a lágyvizes öblítés minden más extra
Nem, 600 ert ad 3 ermet, ebbol belement 3 kor, igaz maradt ket erme.
Vegigmegyek a programon, mosas, hab landzsa, kefes mosas, oblites, wax, foltmentes oblites.
Azt hinnék te vagy a hód