Ha sikerülni fog nem az övé......vagy legalábbis örökké a fejében lesz. Nekem a 8. testvérem (3. vagyok) lett egyedüli lány, fater azt mondta utána, hogy most már abbahagyja mert csak a selejt jön.
azért nem mindegyik leharcolt de tény és való nem volt erős a mezőny a huhun ebben a szegmensben
Hát, hogy megért-e ennyit szarozni vele? Azt döntsd el te. 3 hetet vártam a karosszériásra, aztán mikor mondta, hogy vihetem másnap már birtokba is vettem. 2 hetet kellett várni a festőre, aztán mikor mondtam, hogy vihetem 2 nap múlva készre jelentette. A 28 ezret a polírozásra egy kicsit sajnáltam de túlvagyunk rajta. Nekem efektíve volt egy laza szombatrom, hogy kiganézzam., kitakarítgassam. Ennek az eredménye az lett, hogy azonnal vitték 3 kilóval többért mint amennyire előjárójában gondoltam
Nekem megérte
látod
Mondjuk ne azt a 100 évet nézzük ami konkrét leírt adat mert a mai tudomány szintjén sok száz millió évre is visszamodellezhető a földtörténet a számítástechnika és a technológia segítségével. 9-10 ezer méterekre lefurkálnak 4 km vastag jeget átfurkálnak csónakáznak az északi meg a déli sarkkör alatt stb. Valamiből megállapították ezt a 4,5 mrd évet is mint ősrobbanás a 7 jégkorszakot, a a dínók kipusztulását okozó meteorbecsapódást a jelentőssebb cunamikat és vulkanikus tevékenységeket egyáltalán a lemeztektonikát a pangeától a mai földrészek kialakulásáig.
fene se tudja megérte-e ennyit szarozni vele
ezekből a furgonoknál 1000ből 999 egy leharcolt fos az a maradék egy meg kb sose lesz eladva
aki nem ezt gondolja az hülye
persze itt is vannak csodák, egy festő ismerősnek is volt hiace, újonnan vette, beletett évente 10-15 ezret örökéletre vette aztán elkezdett méhészkedni és a hátsókerekes újszerű hiace ment a háztól és jött helyette a szarrá taposott transporter, szerintem nem volt nap amikor ne sajnálta volna a cserét
én nem pippelem Minek A toyotát eladás előtt elvittem a karosszériáshoz az évek óta felhalmozódott horpadásokat, kikalapáltattam, majd elvittem a fényezőhöz aki az évek óta rozsdásodott dolgokat és a karosszériázott elemeket lefényezte, majd kapott egy polírt az egész autó Egy furgonnak nem nagy fülkéje van alaposan kiganéztam kiszedtem belőle 2 szatyorni felesleges dolgot és szemetet ami a 10 éve alatt felgyülemlett. Átmostam a belsejét kapott műszerfal ápoló szilikont.Meg magasnyomásúval lemostam a motorját. Az oldalsó tolóajtókból kivakargattam a 10 éve odarakódott sárréteget, magasnyomásúval elmostam a csúszósíneket és kapott egy kis wd 40-et. Soha ilyet nem csináltam mióta birtokomban volt a verda meg is lepődtem, hogy egy újjal tudtam nyitni csukni a tolóajtókat előtte ez két kezes művelet volt A karosszériázással festéssel együtt ráköltöttem 110 ezer ft-ot ja kicseréltettem még a hátsó lengéscsillapítókat amit már 2 éve ki kellett volna de minek Meg a stabilizátor gumikat azt már lehet 5 évvel ezelőtt ki kellet volna. Ez még tokkal vonóval volt egy 20-as. Mindezt azért, hogy ne lehessen alku tárgya és több pénzt kapjak az autóért. Ehhez még jött a szokásos duma, hogy milyen gondos gazdája voltam ennek az autónak és, hogy sajnálom eladni.
Meg is lett az eredménye. 3 nap alatt elvitték. Eleve amikor kész lett a karosszériázás, festés, polírozás 300 kilóval többé tettem ki mint amennyiért gondoltam, hiszen megdöbbentő volt a minőségi különbség A vevőnek természetesen elhintettem, hogy nem azért tiszta az autó mert eladó hanem azért mert ilyennek kell lennie és ez nálam mindíg ilyen is volt Gyakorlatilag át vettem a cikk író szerepét.
Ő sem azért nyalja ki a kereskedésbe betolt autó, mert szeret takarítani, vagy mert annyira qrva higénikus lenne
Hanem azért mert ő is több haszonnal szeretné eladni
Úgy hogy, az ilyen cikkiró ne ugasson ha pénzt akar látni akkor pippelje ki a verdát a saját érdekében és ne várja ezt el mástól
én inkább úgy mondanám hogy a változás mindenképp megtörténne, max egy kicsit gyorsítunk rajta
bár a légszennyeződéshez azért sokkal nagyobb mértékbe tudunk hozzátenni
amúgy nem a bolygót tesszük tönkre hanem az élhetőséget, és ezen +- 2-3 fok semmit sem számít, inkább az hogy teli szemeteljük a vizeinket, összebasszuk a földjeinket és a levegőnket
és mivel gyorsabban változtatjuk ezeket a dolgokat mintsem alkalmazkodni tudjon a szervezetünk hozzá így megszoptatjuk magunkat
Én csak azért vagyok hajlandó elhinni, mert tapasztalatom szerint a humanoid elhiteti magával önnön fontosságát - közben szart se számít... mi csináljuk a globális felmelegedést... aha Ez a golyó olyan szépen kering itt (jelen tudásunk alapján) 4,5 milliárd éve - ebből az intervallumból pontos adatokkal kb. 100 évre rendelkezünk, és akkor ebből állítanak fel elméletet?
megnéztem belőle fél órát gyakorlatilag az összevágott csak ismételték önnmagukat a maradék 45 percet már ezért nem néztem meg
Kivonatolom:
A riportfilm állítása szerint a széndioxid termelődésnek semmi köze az üvegház hatáshoz, mert a földtörténet során az ember megjelenése ettől volt 100 x nagyobb koncentrációban is jelen a légkörben és nem változtatta meg szignifikánsan az üvegházhatást. A riportfilm elmondása alapján az éghajlat állandó változásban van akár rövid időtávokon (néhány évtized) is és az éghajlat változás fő okozója a nap tevékenységek, napfoltok, napszél, napkitörés stb.)
Ez teljesen hiteles ( is lehetne) de mi mint hozzánemértő laikusok akár láthatnánk erről egy olyan dokumentumfilmet ami bebizonyítaná ennek az ellenkezőjét. Én ugyanúgy azt is elhinném.
persze kiganézni érdemes
Hát, hogy megért-e ennyit szarozni vele? Azt döntsd el te.
Nekem megérte
Mondjuk ne azt a 100 évet nézzük ami konkrét leírt adat
ezekből a furgonoknál 1000ből 999 egy leharcolt fos az a maradék egy meg kb sose lesz eladva
aki nem ezt gondolja az hülye
persze itt is vannak csodák, egy festő ismerősnek is volt hiace, újonnan vette, beletett évente 10-15 ezret örökéletre vette aztán elkezdett méhészkedni és a hátsókerekes újszerű hiace ment a háztól és jött helyette a szarrá taposott transporter, szerintem nem volt nap amikor ne sajnálta volna a cserét
Na ezek az utánna képek
Meg is lett az eredménye. 3 nap alatt elvitték.
Ő sem azért nyalja ki a kereskedésbe betolt autó, mert szeret takarítani, vagy mert annyira qrva higénikus lenne
Hanem azért mert ő is több haszonnal szeretné eladni
Úgy hogy, az ilyen cikkiró ne ugasson ha pénzt akar látni akkor pippelje ki a verdát a saját érdekében és ne várja ezt el mástól
bár a légszennyeződéshez azért sokkal nagyobb mértékbe tudunk hozzátenni
amúgy nem a bolygót tesszük tönkre hanem az élhetőséget, és ezen +- 2-3 fok semmit sem számít, inkább az hogy teli szemeteljük a vizeinket, összebasszuk a földjeinket és a levegőnket
és mivel gyorsabban változtatjuk ezeket a dolgokat mintsem alkalmazkodni tudjon a szervezetünk hozzá így megszoptatjuk magunkat
10 ezer az egyhez
Kivonatolom:
A riportfilm állítása szerint a széndioxid termelődésnek semmi köze az üvegház hatáshoz, mert a földtörténet során az ember megjelenése ettől volt 100 x nagyobb koncentrációban is jelen a légkörben és nem változtatta meg szignifikánsan az üvegházhatást. A riportfilm elmondása alapján az éghajlat állandó változásban van akár rövid időtávokon (néhány évtized) is és az éghajlat változás fő okozója a nap tevékenységek, napfoltok, napszél, napkitörés stb.)
Ez teljesen hiteles ( is lehetne) de mi mint hozzánemértő laikusok
Te ostoba, nem pedig fordítva.