Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

12 év 360 ezer km-er azt kapott egy új autót az új tulaj
szép, mint egy kombinó villamos
na de 3 kiló rá is ment.......szóval kb ott vagy mint voltál
persze kiganézni érdemes
Ha sikerülni fog nem az övé......vagy legalábbis örökké a fejében lesz. Nekem a 8. testvérem (3. vagyok) lett egyedüli lány, fater azt mondta utána, hogy most már abbahagyja mert csak a selejt jön.
megfordult a fejembe csak látóhatárba volt már az utód
azért nem mindegyik leharcolt de tény és való nem volt erős a mezőny a huhun ebben a szegmensben
Hát, hogy megért-e ennyit szarozni vele? Azt döntsd el te. 3 hetet vártam a karosszériásra, aztán mikor mondta, hogy vihetem másnap már birtokba is vettem. 2 hetet kellett várni a festőre, aztán mikor mondtam, hogy vihetem 2 nap múlva készre jelentette. A 28 ezret a polírozásra egy kicsit sajnáltam de túlvagyunk rajta. Nekem efektíve volt egy laza szombatrom, hogy kiganézzam., kitakarítgassam. Ennek az eredménye az lett, hogy azonnal vitték 3 kilóval többért mint amennyire előjárójában gondoltam
Nekem megérte
én ilyen szép kocsit el sem adtam volna.
látod
Mondjuk ne azt a 100 évet nézzük ami konkrét leírt adat mert a mai tudomány szintjén sok száz millió évre is visszamodellezhető a földtörténet a számítástechnika és a technológia segítségével. 9-10 ezer méterekre lefurkálnak 4 km vastag jeget átfurkálnak csónakáznak az északi meg a déli sarkkör alatt stb. Valamiből megállapították ezt a 4,5 mrd évet is mint ősrobbanás a 7 jégkorszakot, a a dínók kipusztulását okozó meteorbecsapódást a jelentőssebb cunamikat és vulkanikus tevékenységeket egyáltalán a lemeztektonikát a pangeától a mai földrészek kialakulásáig.
fene se tudja megérte-e ennyit szarozni vele
ezekből a furgonoknál 1000ből 999 egy leharcolt fos az a maradék egy meg kb sose lesz eladva
aki nem ezt gondolja az hülye
persze itt is vannak csodák, egy festő ismerősnek is volt hiace, újonnan vette, beletett évente 10-15 ezret örökéletre vette aztán elkezdett méhészkedni és a hátsókerekes újszerű hiace ment a háztól és jött helyette a szarrá taposott transporter, szerintem nem volt nap amikor ne sajnálta volna a cserét
Az előtte képek már megvoltak
Na ezek az utánna képek
én nem pippelem Minek A toyotát eladás előtt elvittem a karosszériáshoz az évek óta felhalmozódott horpadásokat, kikalapáltattam, majd elvittem a fényezőhöz aki az évek óta rozsdásodott dolgokat és a karosszériázott elemeket lefényezte, majd kapott egy polírt az egész autó Egy furgonnak nem nagy fülkéje van alaposan kiganéztam kiszedtem belőle 2 szatyorni felesleges dolgot és szemetet ami a 10 éve alatt felgyülemlett. Átmostam a belsejét kapott műszerfal ápoló szilikont.Meg magasnyomásúval lemostam a motorját. Az oldalsó tolóajtókból kivakargattam a 10 éve odarakódott sárréteget, magasnyomásúval elmostam a csúszósíneket és kapott egy kis wd 40-et. Soha ilyet nem csináltam mióta birtokomban volt a verda meg is lepődtem, hogy egy újjal tudtam nyitni csukni a tolóajtókat előtte ez két kezes művelet volt A karosszériázással festéssel együtt ráköltöttem 110 ezer ft-ot ja kicseréltettem még a hátsó lengéscsillapítókat amit már 2 éve ki kellett volna de minek Meg a stabilizátor gumikat azt már lehet 5 évvel ezelőtt ki kellet volna. Ez még tokkal vonóval volt egy 20-as. Mindezt azért, hogy ne lehessen alku tárgya és több pénzt kapjak az autóért. Ehhez még jött a szokásos duma, hogy milyen gondos gazdája voltam ennek az autónak és, hogy sajnálom eladni.
Meg is lett az eredménye. 3 nap alatt elvitték. Eleve amikor kész lett a karosszériázás, festés, polírozás 300 kilóval többé tettem ki mint amennyiért gondoltam, hiszen megdöbbentő volt a minőségi különbség A vevőnek természetesen elhintettem, hogy nem azért tiszta az autó mert eladó hanem azért mert ilyennek kell lennie és ez nálam mindíg ilyen is volt Gyakorlatilag át vettem a cikk író szerepét.

Ő sem azért nyalja ki a kereskedésbe betolt autó, mert szeret takarítani, vagy mert annyira qrva higénikus lenne
Hanem azért mert ő is több haszonnal szeretné eladni
Úgy hogy, az ilyen cikkiró ne ugasson ha pénzt akar látni akkor pippelje ki a verdát a saját érdekében és ne várja ezt el mástól
én inkább úgy mondanám hogy a változás mindenképp megtörténne, max egy kicsit gyorsítunk rajta
bár a légszennyeződéshez azért sokkal nagyobb mértékbe tudunk hozzátenni
amúgy nem a bolygót tesszük tönkre hanem az élhetőséget, és ezen +- 2-3 fok semmit sem számít, inkább az hogy teli szemeteljük a vizeinket, összebasszuk a földjeinket és a levegőnket
és mivel gyorsabban változtatjuk ezeket a dolgokat mintsem alkalmazkodni tudjon a szervezetünk hozzá így megszoptatjuk magunkat
Én csak azért vagyok hajlandó elhinni, mert tapasztalatom szerint a humanoid elhiteti magával önnön fontosságát - közben szart se számít... mi csináljuk a globális felmelegedést... aha Ez a golyó olyan szépen kering itt (jelen tudásunk alapján) 4,5 milliárd éve - ebből az intervallumból pontos adatokkal kb. 100 évre rendelkezünk, és akkor ebből állítanak fel elméletet?
A tiéd gyermek olyan töketlen, hogy 20 évesen eltartja a szüleit
10 ezer az egyhez Én nem mondanék róla ilyeneket sokan megirigyelnének én máris
pedig a labdát kellett volna kihajítani
zotyám te még most is az vagy
adómentességre hajtanak
ebbe van valami nálunk szokott elég agresszív meg akaratos is lenni a gyerek állítólag az ovódában meg egy angyal
HAB 3-as besorolással te erről ne álmodozz
megnéztem belőle fél órát gyakorlatilag az összevágott csak ismételték önnmagukat a maradék 45 percet már ezért nem néztem meg
Kivonatolom:
A riportfilm állítása szerint a széndioxid termelődésnek semmi köze az üvegház hatáshoz, mert a földtörténet során az ember megjelenése ettől volt 100 x nagyobb koncentrációban is jelen a légkörben és nem változtatta meg szignifikánsan az üvegházhatást. A riportfilm elmondása alapján az éghajlat állandó változásban van akár rövid időtávokon (néhány évtized) is és az éghajlat változás fő okozója a nap tevékenységek, napfoltok, napszél, napkitörés stb.)
Ez teljesen hiteles ( is lehetne) de mi mint hozzánemértő laikusok akár láthatnánk erről egy olyan dokumentumfilmet ami bebizonyítaná ennek az ellenkezőjét. Én ugyanúgy azt is elhinném.
Így is kell.Kell a támogatás ha oda a lendület.
Valahogy mi is így biztatjuk
Nekem a kollégám 5 lánynál jár,nem akar jönni a fiú.Én győzködöm hogy hatodikra sikerül de nem akarja.
Hát kollégám kettő fiú mellé bepróbálkozott egy harmadikkal hátha lány lesz ikrek lettek és mindkettő fiú
Elöbb kérdezünk, majd ha megerősítő válasz érkezik, akkor reagálunk, pl.úgy hogy "gratulálok!"
Te ostoba, nem pedig fordítva.