Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez az idő már rég itt van, nem mi döntünk hanem viktor mi csak sodródunk az árral
a béna sofőr félrekapja a kirmányt bármi szar jön ki elé
egy ismerős hölgy egy kiszaladó kutya miatt tette tetőre a trabantot
csomóan árokba mennek vagy a szembejövőnek szarrá törik magukat és a kocsijukat
a kiszaladó " hülye" meg sérülésmentesen megússza ami hiba, mert további életeket is fog veszélyeztetni a jövőbeli kiszaladásaival
Eleve a téli (éjszakai) horgászatra gondoltam. Miért nem tavasztól őszig akarsz kimenni, amikor jobbak a körülmények hozzá?
pont egy balesetközeli állapotban soxor árt az ösztönös reflex. Ezek a tréningek éppen arról szólnak, hogy begyakorlással le tudd győzni és az adott körülmények között a lehető legoptimálisabb döntést hozza a tudatalatti, ne reflexből mennyen a rossz. Ezt hívják gyakorlásnak.
az a lényeg hogy ne legyen -5 fok
+10 van bent akkot már nincs spárta a kocsiban
amúgy a múlt szezonban szinte mindig éjfél előtt jött a hal utána csak azért volt az ember kint hogy ne éjjel kelljen pakolni
volt hogy vissza se dobáltam éjjel a horgot a hal után
vagy 3 hal is 22:08 körül-előtt jött
ez az idő olyan volt nekünk mint anno amikor a maci köpött......
Raknak bele már bőrszínfelismerőt is. Ha egy átkelőnél többféle náció is tartózkodik a zebrán a nagy sunggal bejövő autó a fehéreket üti ki.
de úgy tudom buzi-e vagy felismerővel is szerelik idéntől
Na de mínusz 5 fokban mekkora öröm lehet az éjszakai horgászat?!

Ennyire nem utálhatsz otthon lenni....
Hogy-hogy mi? mindenkinek a sajátja A példádban felhozott 1. számú delikvens jobb esélyel nem üt el senkit vagy töri össze magát egy adott szituációban mint a 2-es számú versenyző. Az életösztön szerint a vezető egyébként gondolkodás nélkül a saját épségét védi, ezért szokott statisztikailag a söfőr mögötti ülés a legbiztonságosabb lenni frontális ütközésnél.
ezekkel a fasza zsákokkal az a baj higy ami a -5 fokban jó az már meleg +10 fokban
amúgy hálózsákban mindig egy szál faszban kell aludni akkor melegít igazán ezt én se hittem el amíg nem próbáltam ki
haver alszik mindig ebben a termo tuhában neki is bejött
nekem a takarós megoldás a tuti csak ha fagypont körül van akkor több kell és nehéz, emiatt akartam az állófűtést a kocsiba, 10-12 fokot ha csinált volna pont elég
vannak nagyon komoly hálózsák igaz az ára is komoly. Havernak van ilyen 50+ ezerért, polóban rövidgatyában aludt a sátorban a zsákjában -2 foknál.
igaz bevágni mindíg nekem kellett kiszaladgálnom, mert onnan nem akaródzott sosem felkelnie én meg thermoruhában aludtam
dehogy nem. Viszont addigra már nem kell mindenki f.szát szopkodnia elég lesz 1 vénemberét
elő kell kotorni a kamrából a barna iráni papucsot az is jó lesz Régen mindenki olyanba járt, mondjuk nem is volt más
most a kézi túra gos olyan pontos hogy ha ezy szoci beton virágtartó egyik oldalán kerülöd oda úton visszaúton meg a másik felén akkor az meglátszik
vagyos ezt màr tizenéve is tudták a garminok ami hc-hcx végűek voltak
pont ezért hagytam fel a festegetéssel én is, amíg nincs 15-18 fok felesleges kínlódni vele. Az a nagy szar nálam sem fér be sehová Úgyhogy marad a tavasz
Állítgasson sátrat az akinek 2 anyja van
ide nem fog belépni egy szakember se
anno amikor új volt a főzőlap akkor se szakemver kötötte be inkább vesszen a garancia mint 10+ ezerért kössön be egy huszonezres lapot
olyan őrületes átlrakon dolgozik minden szaki hogy amit lehet magam csinálok meg
70 centi meg kb sehol senkinél nincs meg
persze hozzá kell tenni, számít a gyári kerékméret, a kerék kopottsága és a guminyomás is.
most már kb. igen, de ott is azon múlik hány műholdat lát egyszerre. Minél több műholdal képes kapcsolatban lenni annál pontosabb a mérés. 3 műholdal már működik az eszköz de akkor még nagyfokú a pontatlanság. Vagy 15 éve vettünk ilyen kézi gps-t mert édesapámnak kellett, a vadászathoz, hogy bármi is van visszataláljon. Az mutatta, hogy aktuálian hány műholdat lát egyszerre. 3 nál még métereket tévedett. Azóta persze eltelt egy csomó idő, sokkal több műhold kering és most már egész pontosak is lettek. Akkor még ez azért nem volt így.
minél nagyobb a lendület annálk nagyobbat csal az óra
Lehet mögé tenni üveget most nincs képem, de azzal is elég pofás. Arra vigyázz hogy ha a új lesz a tűzhely és szakember köti be, előfordulhat hogy kell neki a gáztűzhely felett szabadon ~70-72cm...mert valami hülye szabályra hivatkozik. Sajnos láttam olyat aki ez miatt bukott egy szekrény sort, olasz, festett frontokkal. Fájt neki nagyon.
na az az nsr órája sem volt tuti. Nézegettem az autómon ami nem egy régi darab 100-nál simán csal felfelé 6 km/h-t a gps-hez mérten Általában mindíg felfelé csalnak az órák nem is keveset. Sok autóban megfordultam már összesen 1 olyan autót találtam ami hajszálpontosan ugyanannyit mutat mind a gps a haver citroen berlingója
gyári 4 sebességes csak az "enduró" feliratú csoda volt, azt onnan lehetett megkülönböztetni, hogy a könyöktől el kezdték felhozni a kipufogót és volt rajta egy védőrács , hogy a polgár ne égesse le a lábát
édesapámnak még S 50-es szimója volt a horpasztott tankos. Az gyárilag nagymotor volt rendszámmal és hátsó lábtartóval. Elméletileg a fogaskerék számmal játszottak benne gyárilag, hogy az erősebb legyen a 2 személy miatt. Az még annyit sem ment mint egy kismotor. Mondjuk abban az időben ezekből könnyen lehetett kismotort csinálni Le kellett venni a rendszámot meg a hátsó lábtartókat, szerezni kellett egy olyan embert akinek volt szöveg meg számbeütője, a váznyakra be kellett ütni, hogy cm 50, meg írni kellett egy kamu adásvételit amit egyébként is mindíg magánál kellett hordani a delikvensnek, mert ezekről a rettenetekről más nyílvántartás nem volt. Akkor még biztosítás sem kellett, sőt még bukósisak sem csak külterületre. Ez a 85 amit írsz az szerintem messze elmarad a valóságtól. Persze mindíg volt néhány faragó mester egy-két ügyeskedő aki felfúrta nagyobb dugó, vékony hengerfejtömítés "spéci fúvókák" a karburátorba, előgyújtás megpiszkálása, herélt kipufogó, ki lehetett hozni belőle ezeket a sebességeket nagy harc árán de ezek nem voltak tartosak. Volt olyan komám aki felfurta a lindababettát ment 60-at 3 napig mielőtt véglek elköszönt
nem szereti a bútorap a gáztűzhelyt
volt néhány simóm de nem tudok ilyen vad sebességekről Volt egy 51 B-m Volt egy 51 N-em Aztán megint lett egy B-m de abba az endúrónak a 4 gangos motorja volt. A legjobb ment óra szerint 72-őt de ismét hozzáteszem nem tudom milyen messze lehetett ez a valóságtól. A haver tavaly előtt vett egy simson kecskét azt a kiskerekűt
Rátettük a telefont na az mért 50-et csumán. Persze nem egy új darab volt már