Nem volt faragva. Ez 1989-es még éppen nem tirisztoros gyújtásos tiptronic simson volt. Gyári 4 sebességgel. És igen 85 ment de nem is értem miért bizonygatom én tudom a többi meg nem számít. 60al jártam vele utazóban. Nagyon jó kis motor volt.
volt olyan eredményesnek nem mondható reszelés ami után napi szinten gyűrűt kellett cserélni
de be vokt vetve égéstér csökkenésnek a hosszú menetes gyertya azbagxon síkolt hengerfej meg smi épp eszünkbe jutott
de
az a szimó még mindig megy igaz új henger-főtengely-karburátor lett rá téve a nagy reszelési korszak után
91 körül lett gyári cuccokkal felújítva és pár éve kellett ismét megcsinálni
a tábori tuning akkoriban egy fogalom volt
jól is ment és nem is hullott szét
amit mi berheltünk az olyan volt hogy összerakás után óra szerint 90-el ment az utca végéig (5-600m) vissza már csak 70-ig gyorsult
majd másnap újra generál
15évesen örököltem egy rencámos simson start és a tőlem 3 évvel idősebb szomszéd srác ugyanezt tanácsolta: rencám le, cm50 a villanyakba, szürke forgalmi a kukába, a 70et ülve simán tudta. Nem is tuningoltam, mert kiokositott , hogyha gyorsabb akarok lenni, több köbcenti kell.1 év múlva a srác, elkótyavetyélte velem a 250/1-esét, mert etz-re váltott
Ezek szerint te még nem láttál Simsont igazi hozzáértők szerint megbabrálva...
Most értem haza a rokontól 20 perce, ha előbb olvastalak volna, hozhattam volna tőle képeket, hogy hogyan tuningol egy ekecselő és egy olyan, aki ért is hozzá és nem is +10%b végsebességet akar kihozni belőle.
Még mindig nem az önvezetésről beszélek.
A döntés jogát nem akarom kiadni a kezemből. Szélsőséges esetben meg pláne, a felelősséget meg pláne vállalom.
Ha utazás közben meg beszélgetni meg olvasni akarok, akkor busszal megyek meg vonattal, mert ezen tevékenységek csak akkor űzhetőek, ha MINDEN autó ilyen lesz. Ha suttyóknál marad a sok fiostaliga és meg önvezetősben, akkor is figyelnem kell sajnos.
az utóbbi években a december az olyan mint régen egy október Simán horgászidő van
10 éve még bele-bele lehetett szaladni egy jobb télben ma már kisebb az esélye
Na ott a thermoruha én hidegben abban alszom. Nem a legkényelmesebb de bent tartja a meleget Sajnos a fingot is az meg mind a nyakamnál jön ki mert máshol ugye nem tud ráadásul szép lassan elnyújtva, hogy minél tovább élvezzem a szagokat ezért nem jó beledurrantani, de hát úgy mondják, inkább az jöjjön ki mint a mentő
tavasszal van a legtöbb hal meg ősszel
ilyenkor leszámîtva a hajnali hidegeket nagyon optimális az idő
nincs hőség tavasszal nincs szúnyog- kullancs
téli peca nincs csak kora tavaszi
mondjuk ha nincs ez a buzi vírus miatti értelmetlen tiltás decemberben még mentem volna
de be vokt vetve égéstér csökkenésnek a hosszú menetes gyertya azbagxon síkolt hengerfej meg smi épp eszünkbe jutott
de
az a szimó még mindig megy igaz új henger-főtengely-karburátor lett rá téve a nagy reszelési korszak után
91 körül lett gyári cuccokkal felújítva és pár éve kellett ismét megcsinálni
jól is ment és nem is hullott szét
amit mi berheltünk az olyan volt hogy összerakás után óra szerint 90-el ment az utca végéig (5-600m) vissza már csak 70-ig gyorsult
majd másnap újra generál
Most értem haza a rokontól 20 perce, ha előbb olvastalak volna, hozhattam volna tőle képeket, hogy hogyan tuningol egy ekecselő és egy olyan, aki ért is hozzá és nem is +10%b végsebességet akar kihozni belőle.
ismét belenyomnák a nép arcát a szarba
A döntés jogát nem akarom kiadni a kezemből. Szélsőséges esetben meg pláne, a felelősséget meg pláne vállalom.
Ha utazás közben meg beszélgetni meg olvasni akarok, akkor busszal megyek meg vonattal, mert ezen tevékenységek csak akkor űzhetőek, ha MINDEN autó ilyen lesz. Ha suttyóknál marad a sok fiostaliga és meg önvezetősben, akkor is figyelnem kell sajnos.
10 éve még bele-bele lehetett szaladni egy jobb télben
Na ott a thermoruha én hidegben abban alszom. Nem a legkényelmesebb de bent tartja a meleget
biztos nem ok nélkül van ez mert azért gyulladt már ki a páraelszívó szűrő szivacsa
ilyenkor leszámîtva a hajnali hidegeket nagyon optimális az idő
nincs hőség tavasszal nincs szúnyog- kullancs
téli peca nincs csak kora tavaszi
mondjuk ha nincs ez a buzi vírus miatti értelmetlen tiltás decemberben még mentem volna