Új építésű soklakásos társasház.
Olyan dolgok vannak hogy csak pislogok.
A festés a legkevesebb része.
Tervezésnél a parkoló szint alatt vannak a földszinti lakások.Nyitott folyosó.
Konkrétan a folyosó túloldala kis füves rész és parkoló,olyan mellmagasságban.
Egy lakóról tudok aki már pereskedik velük,nálam a búrorai mert a tavalyi sokadik csúszás utáni átadáson a lakás úszott az esőtől.
A másik lakó 1,5 éve kellett volna költöznie.
Először 19 nyara,majd október,majd március ,majd megint október,most költözött be.
A biztosítéktábla fenn van a plafon alatt a falban.
A konyha fala ez csak a másik oldalon,a konyha is gipszkarton,semmi erősítés nincs a falban szekrényekhez,a kérdésemre a válasz azvolt hogy fém moly dübl megtartja.
Ok nekem mindegy.
A szagelszívó csak egy luk a gipszkartonban,elbaszott kialakítású szobák.
És csúszás.
a hülye nyugatiak meg nemhogy nem glettelnek hanem le sincs símítva a vakolat
felénk sok holland meg német vesz házat tanyát felújítják faszán de a beltér többnyire léccel lehúzott vakolat többnyire meszelve
Szerintem az a legkisebb baj hogy mennyi pénzt kérnek el, az sokkal nagyobb baj hogy jó szakembert találj, aki úgy dolgozik mintha a sajátja lenne. Én nagyon sok házba megyek, családi, lakás minden. Sőt olyan házakba amik bőven 200milla felett indulnak, vidéken, nem Bp környéke. Elképesztő hogy mennyire szarnak a munkára, hullámos falak, karton menyót lusta telibe glettelni, az összes csavarfej és illesztés látszik. Surlófényt kerülve is brutálisan látszik mennyire hullámosak a falak. Derékszög... sehol de még a közelébe sem járnak amikor 1méteren 3centit nyit a sarok...
Én mindig elképedek, hogy festők mi pénzt el mernek kérni - és meg is kapják... 1 m2 lefestése Tilatex-el kb. 20-30 mp. El se képzelem inkább, mit kérnek egy szép glettelésért, sarkokkal, élekkel, ablak kivágásokkal
Tehát a 2 réteg fehér 1000/nm.
És ha kell alá egy simító glettelés?
Olyat kell elképzelni, hogy már egy használatban lévő épület, ablak csere volt, amúgy nem vészes, az a tipikus egy két luk eltüntetés meg az ablak körbe,esetleg kapna egy vékony glettet. Mivel lehet kalkulálni, kb.?
Baszki pipi ne légy már ennyire pipi.
Motoros túrán a legolcsóbb zuhanyzós apartmant keresem,Általában 25-30 euroért sikerülni szokott,bár egyxre kevesebb az ilyen,de nem ritka a 40-es sem.Az kb ugyanilyenek,talán a bútorzat nem ennyire ódon-szocreál.
a 20e-res kategória hátizsákos helyen szoba,vagy koedukált emeleteságyas. https://www.booking.com/hotel/...
sok mindentől függ mia meló pontosan, mennyit kell javítani, vagy csak sima tisztasági festés.... maga a falfestés munkadíja, anyag nélkül, 2 réteg fehérrel (színes attól függ milyen, mennyire melós, feláras) kb 1000Ft/nm nettó
Ezen már én is filóztam.
Van egy csomó szarom. Feldobom valami iszonyat eltúlzott fix áron. Aztán előbb utóbb fog annyit érni.
Hosszútávra vásárolt részvényekkel szoktam ilyet csinálni. Igaz ott helyet nem foglal, pénzbe nem kerül, csak egyszer csak jön az SMS, hogy a számlámra került 100milla.
Lehet hogy nem az én életemben, de talán az ükunokáimnak bejön
Olyan dolgok vannak hogy csak pislogok.
A festés a legkevesebb része.
Tervezésnél a parkoló szint alatt vannak a földszinti lakások.Nyitott folyosó.
Konkrétan a folyosó túloldala kis füves rész és parkoló,olyan mellmagasságban.
Egy lakóról tudok aki már pereskedik velük,nálam a búrorai mert a tavalyi sokadik csúszás utáni átadáson a lakás úszott az esőtől.
A másik lakó 1,5 éve kellett volna költöznie.
Először 19 nyara,majd október,majd március ,majd megint október,most költözött be.
A biztosítéktábla fenn van a plafon alatt a falban.
A konyha fala ez csak a másik oldalon,a konyha is gipszkarton,semmi erősítés nincs a falban szekrényekhez,a kérdésemre a válasz azvolt hogy fém moly dübl megtartja.
Ok nekem mindegy.
A szagelszívó csak egy luk a gipszkartonban,elbaszott kialakítású szobák.
És csúszás.