Na jó, most a felújítás során én is eljutottam addig, hogy fasszal az ytongot méretre törtem és ánusszal habosítottam a purhabot, de azért mégis inkább az kéne, hogy ezt szakavatott emberek végezzék.
30 rugóért feltenném neked, ha közelebb lennél egy délelőtt megvan. Lehet, nem lenne olyan, mint amit egy gyakorlottabb tesz fel 100 ropiért, de annál, ahogy te felrakod, biztos szebb lenne (már csak a témában itt feltett kérdéseidből gondolom, hogy nem sok ilyet csináltál eddig)
Én meg négyszer végig csavarogtam a fél Dunántúlt, meg egyszer voltam augusztusban Debrecenben anyámnál. Meg a heti egyszeri boltba menés..... ...járvány van, nem kujtorgunk feleslegesen.
Most mit nem értettem, Nem akarsz rászánni 2,2 kilót a dugványozók felújítására, mert azt mondod kb. ennyi az autó értéke jó állapotban. Ez érthető ez így már simán gtk
Egyébként meg csináld azt, hogy a legszarabbat felújítatod,( a diagnózis már úgy is a kezedben lesz) ha szerinted a másik 3 rendben van akkor így megúszod 55-ból.
Ha meg nincs pofád ugyanannál csináltatni vidd el máshoz, az + egy 20-asod bánta meg az ide-oda szaladgálás
én már belenyugodtam
épp ma gyalultattam le az utánfutó régi léceiből 4 darabot aztán jövő héten felcsavarozom a falra és indul a csempe
bár még vágni nem tudom, mert nem döntöttem mi legyen
látod hogy nem így van, mindenki lehúz mindenkit
én is fizetnék 20-30 ezret annak aki feltenné a csempémet, de 100 ezret semmiképp, így csempézni kényszerülök
Fogalmam sincs, hogy hol tudnék venni, de nekem nem az a célom, hogy elvegyem a kenyeret attól aki ebből él ( amúgy is ezt vallom, mindenki azt csinálja amihez ért és azt fizessék meg úgy, hogy ő meg tudja fizetni azt akire neki szüksége lesz valamiért és ne kelljen otthon kókányolni) hanem pusztán az, hogy ne húzzon le.
Egyébként meg csináld azt, hogy a legszarabbat felújítatod,( a diagnózis már úgy is a kezedben lesz) ha szerinted a másik 3 rendben van akkor így megúszod 55-ból.
Ha meg nincs pofád ugyanannál csináltatni vidd el máshoz, az + egy 20-asod bánta meg az ide-oda szaladgálás
épp ma gyalultattam le az utánfutó régi léceiből 4 darabot aztán jövő héten felcsavarozom a falra és indul a csempe
bár még vágni nem tudom, mert nem döntöttem mi legyen
én is fizetnék 20-30 ezret annak aki feltenné a csempémet, de 100 ezret semmiképp, így csempézni kényszerülök