Visszajott a dokitol, aszobdta gyogyul,hal istennek nem fertozodott el, meg egy het, de levette a kotest, adott egy kutyacipot setara, meg a gallert, hogy bent levegye a cipot.
Na azt a cipot csak addig ragta mig leszakadt, radtuk a gallert, es osszeomlott, egy lefosott kilometerkonel szarabbul erzi magat, csak alk es nez maga ele.
Ez igy nem lesz jo,betadinnal lekentuk, gezbol es mullapbol bekotottuk.
Egy rossz selyemharisnya.
Egyenlore nem ragja, fut, robog, kiszokik, szagol, mozog.
Szoval par napig sűrű kotescsere.
Jovo heten talan mar begyogyul.
Kibaszott akaratos.
Nyaron kell valami magantrener, mert kifog rajtunk.
A teso masfel ugyanilyen terrierje egy angyal.
Igaz az egyevesen kerult hozza es lánykutya, kezelhetobb.
A beagle legendásan ostoba. Ebben a műfajban sztem csak a basset hound veri meg A miénk 3 napig nem ment be a házába, mert arrébb tettem 4 méterrel, és másfele volt a bejárat.. és csak azért volt 3 nap, mert inkább visszafordítottam sztem csak nem találta meg ilyen rövid idő alatt
buta?
a miénk nem volt buta, olyan ravasz volt mint 7 róka
minden nap legalább egyszer körbejárta a portát a kerítés mellett és mindent megnézett, állítom a szövött drót minden lyukát egyesével ellenőrizte nem lett-e nagyobb
a villanypásztort is időről időre tesztelte hogy van-e benne áram mert a végén körbe kellett keríteni mindent mert állandóan megszökött
egyszer néztem egy ilyen tesztet, olyan óvatosan érintette meg a drótot hogy látszódott rajta hogy tudja hogy meg fogja baszni az áram
az a kutya a szemöldököm állásából látta milyen messze kell állnia tőlem
Régi szomszéd vett kettőt.....még nekünk is tetszettek.........eleinte, de azt két végtelenül buta állatot vazze, küzdött velük pár évig utána eltűntek gondolom eladta vagy valami hasonló mert a csóka normális volt amúgy.
kérj tőle aztán beadod neki
amikor a beagle volt műtve mert eltört a lába akkor antibiotikum injekciót kapott mert a köcsög kutya kiszedte a varratot és lett akkora lyuk a vállán hogy a féltégla elfért benne
kibújt a gallérból és egész korrekt melót végzett ilyen huszonezres plusz lett az akciója
na mindegy nem akartam minden nap vinni a dokihoz aztán megtöltötte a fecskendőket és adjam be neki, 3 naponta meg vigyem vissza
amúgy ha valaki ki akar baszni bárkivel az ajándékozzon neki egy beagle kiskutyát, és még örülni is fog neki
vettem ma 5 liter akku savat, ki tudja mi lesz az új rendszerben
kaptam egy csomó aprót vissza az ezresből nem lehetett valami drága mert még 50es is volt benne
mondjuk 47 év alatt 1x kellett , de végülis rozsdamarónak is jó lesz
A tiltogatás a gyenge ,buta és jellemtelen emberek szokása !
Az életben pont ezek az emberek sikertelen balfékek !
Ott nincs tiltás ,nem lehet elmenekülni önmaguk gyengeségétől !
Azt teszem épp.....karácsonyra vettem 5l 3 féle valóban kellemes házi páleszt mondván kell az mert jön a család, hát jött, de gyakorlatilag senki nem ivott így nekem kell elpusztítani a készletet amit ha nehezen is de abszolválni fogok, már csak kb. 1,5 liter van és nem nyugszom míg el nem fogy.
És mindezt úgy hogy nem vagyok FB-n, és tiltva meg blokkolva is van az a rohadék.