Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Elkerülhetetlen.
Én már jó pár éve töröltem magam róla, nem hiányzott, de muszáj volt egy kamureg, mert az oktatási anyagokhoz csak ott férek hozzá.
Hiába mondtuk, hogy Hangouts, Viber, van saját szerver.
Aztán még a vizsga időpontját sem tudtam meg, mert még a hivatalos e-mailt sem küldték el hiszen Messengeren megírták. Anyád.
Akkor szerencséje van a kutyának, hogy nem hozzád került!
Aha Így mondják a kutyabuzik, meg a fajta tenyésztői a másik kedvencük, hogy a kutya nem idomíthatatlan buta, hanem "öntörvényű" Másik: ledobok elé egy falat húst, ott van tőle 30 centire, erre elkezd szaglászni, nézelődni - a macska 5 m-ről odasprintel, felkapja, és elviszi kutya meg néz rám döbbenten, hogy WTF? Kicsit lassú a felfogása, szóval akár törzstag is lehetne itt az Üzifalon
Alugyámán!
Hát nincs a homlokodra írva, hogy 130 rugód van egész hónapra
valahogy én ebből kimaradtam
De tudod mit nem bánom
tavaly év végén vettem meg két 30 köbös tartálykocsi akkusavat. Gondoltam nagy biznisz lesz, közbe meg egy tollvonással betíltják Na valahogy ettől is megszabadulok kieresztem ezt is a szigetközbe
igen az állat hasonlít a gazdájára
így vagyok a gyerek télapó csokijaival Sosem gondoltam, hogy meg tudom unni a csokit nehogy így járj a pálesszel
egyet értünk Nekem ezért is ilyen színű autójaim voltak. Símán van,hogy 1 évig sincs lemosva aztán annyira nem is gáz.
A feleséged fekete autójával nem kell 100 km-ert menni, hogy tiszta szar legyen. A mosóból kiáll már gané az egész. Végigmegy a nyári poros utcán azt vége
Mindenki megérdemli aki fekete autót vesz
az másféle befektetés Úgy hívják, hogy hobby. 5-6 évre elfoglalja magát meg költhet rá
Jobb, mintha kocsmába ülne esténként
Ha te is inkább leszoknál a bagóról fél év alatt összejött volna a + 8 kilányi extra a dodzsemedbe
Nem értettem, de nem is akarom megérteni az mestert.
Véletlenül félreérthető volt a fogalmazása, ami mindenkivel előfordul.

De ne engem hülyézzem ezért!!!
Mondjuk .........., hanem hogy ki mondja.
Ezért pörgött le rólam.
saccolok kb. 10 év
7 év alatt sokat vesztett értékéből a ft.
Na ez igaz. Tuti utolsó autód aztán akármilyen romhalmaz is gyárilag azt a 2-3 évet csak elfutja hiba nélkül amíg még e világon vagy
tudat alatt fidesz hívő Ő sem tud róla azért tudat alatt
Az a kérdés, ha most fel kéne tenni a hauhra ott mennyit adhatnának érte jelen pillanatban.
Gyanítom 3-nál nem többet(bár lusta vagyok utána nézni) de ha tényleg már is bukó lett egy mikulás. Autón akkor nem bux ha kereskedsz vele
nem szólt ő bele semmibe Megfogalmaztál valamit szánalmas hitvány módon szokás szerint Arra mamlasz válaszolt, utána ő nem is volt ott sokáig, majd megkérdezted a kollégádat, hogy szerinte mit nem érthet mamlasz, ő mondta, hogy nincs sok köze, hozzá, de a megnyugtatásodra leírta a saját véleményét (amit szerintem jól látott) aztán ebbe nem törődtél bele aztán megkérdezted még egyszer Ő meg mondta, hogy miért megint őt kérdezed miért nem a feladót
Tényleg nem tudom milyen számozást adjak neked március végére PFFF tessék na betelt a kartonod első oldala belekezdek a következő oldalba. Te vagy az első akinek már a második oldalt kellett megkezdeni a feljegyzés rovatnál
Lenne eszed akkor valami kellemes dologra kérdésnél rá
Pl bikini
Aztán a büdös fekete gumi helyett csini lányok lennének a reklámban
A beagle egyáltalán nem ostoba.konok és makacs,nagyon is használja a fejét,csak a saját hasznára.Addig nem ment be a házába míg úgy nem állt a bejárat ahogy ő szereti.És mi történt?Elérte amit akart,a gazdi visszafordította,majd bement.
Ha egy 12-essel agyonlovod az osszes szamitogepet a hazadban zen lesz neked,............. Nekunk meg megazen.

Win-win.
Én is ettől kapok agyfaszt: könyörgöm, ha már egyszer MEGVETTEM a téligumikat a kocsira, akkor miért nyaggat a téligumi reklámokkal hónapokig? Azt hiszi, hogy veszek még egy garnitúrát, vagy mi?
Egyre jobbak ezek az algoritmusok.
Jon a matrix.
kell a népnek az fb
bele van buzulva még így is mindenki