Így mondják a kutyabuzik, meg a fajta tenyésztői
a másik kedvencük, hogy a kutya nem idomíthatatlan buta, hanem "öntörvényű"
Másik: ledobok elé egy falat húst, ott van tőle 30 centire, erre elkezd szaglászni, nézelődni - a macska 5 m-ről odasprintel, felkapja, és elviszi
kutya meg néz rám döbbenten, hogy WTF? Kicsit lassú a felfogása, szóval akár törzstag is lehetne itt az Üzifalon
Gondoltam nagy biznisz lesz, közbe meg egy tollvonással betíltják
Na valahogy ettől is megszabadulok kieresztem ezt is a szigetközbe
Sosem gondoltam, hogy meg tudom unni a csokit
nehogy így járj a pálesszel
Nekem ezért is ilyen színű autójaim voltak. Símán van,hogy 1 évig sincs lemosva aztán annyira nem is gáz.
Úgy hívják, hogy hobby.
5-6 évre elfoglalja magát meg költhet rá
Tuti utolsó autód
aztán akármilyen romhalmaz is gyárilag azt a 2-3 évet csak elfutja hiba nélkül amíg még e világon vagy
Autón akkor nem bux ha kereskedsz vele
Megfogalmaztál valamit szánalmas hitvány módon szokás szerint
Arra mamlasz válaszolt, utána ő nem is volt ott sokáig,
majd megkérdezted a kollégádat, hogy szerinte mit nem érthet mamlasz, ő mondta, hogy nincs sok köze, hozzá, de a megnyugtatásodra leírta a saját véleményét (amit szerintem jól látott)
aztán ebbe nem törődtél bele aztán megkérdezted még egyszer
Ő meg mondta, hogy miért megint őt kérdezed miért nem a feladót
PFFF tessék
na betelt a kartonod első oldala belekezdek a következő oldalba. Te vagy az első akinek már a második oldalt kellett megkezdeni a feljegyzés rovatnál
Én már jó pár éve töröltem magam róla, nem hiányzott, de muszáj volt egy kamureg, mert az oktatási anyagokhoz csak ott férek hozzá.
Hiába mondtuk, hogy Hangouts, Viber, van saját szerver.
Aztán még a vizsga időpontját sem tudtam meg, mert még a hivatalos e-mailt sem küldték el hiszen Messengeren megírták. Anyád.