Erről eszembe jutott valami, beszélgettünk pár hete az új kamionokról köztük a fordról, hogy mivel vezettem párszor így nagyon tetszik (persze van árnyoldal, de azért no) és, hogy Írod a 170kg-ot kiderült, hogy amit nálunk súlyosabb kollégák vezetnek ott az ülések tönkrementek pár hónap alatt erre a szervizben csak annyit mondtak, hogy ja kérem azok csak 100kg-ig bírják....
Bármeddig, de használni a járművet azt hiszem csak 30 napig lehet, de a vírus miatt lehet, hogy tovább. .....amúgy az megvan, hogy a vizsga adatlapot egy ideje magunkkal kell hurcolni mert kérhetik az út szélén?....legalábbis most ez ugrott be, rendőr kollégák megerősithetnének vagy cáfolhatnának ebben.
ha 5 az új akkor max 1500 lehet a használt
augusztusig várok a vétellel ki tudja mi lesz addig még
ködlámpa helyét meg levakítom egy karbon fóliás pet palack darabbal, mert az egyik kitört és elég drága az új inkább kibaszom a másikat is a ganéra
Alapítani kellene egy pártot Egy csomó lóvét fel lehetne markolni utána. Orbánék úgy is megint azt szeretnék, ha lenne egy csomó kamupárt ami szétaprózná a szavazatokat. Már a nevünk meg is lenne. H.A.B Én lennék az elnök de csak külsősként. Ez annyit jelentene, hogy a pénzt a ti nevetekre vennétek fel de én költeném el
Ha meg nem sikerül becsúszni az 5%-os küszöbbel a pénzt meg ti fizetnétek vissza
En a médiában szoktam, meg plusz garit közök rá törésre. De most a lakásbiztosításba valahogy bele lett foglalva elég sokminden, lehet az is fizetné ha törne
Sok péénz... még így akciósan is.
nem is tudom szerinte a szvitty után az asztma terjedt el leginkább az országban A szvittyek szép lassan kikopogatnak alig látni már belőlük, asztmából meg korzából egyszerűen még mindíg annyi van, hogy el lehetne vele rekeszteni a dunát ott ahol a legszélesebb. Csak a kzvetlen környezetemben(szomszédok) meg tudok számolni 5-öt de az utakon minden 3-ik autó valamilyen betűmegjelőlésű asztma Nem gondolnám, hogy egy ablaktörlő lapátot nem lehetne hozzá megvenni, szerintem ahhoz még a bokorból is terem
ismerős signum autójába elszállt a hosszbordásszíj tárcsa felhívott egy csomó bontót, aztán ha már úgy is telefonált rákérdezett az astra ablaktörlőre
és sehol sem volt, úgy néz ki a maradék egyet el kell kezdenem geci drágán árulni akkora hiánycikk
En a "ferit soha ne engedjetek portasnak se" part szavazoja vagyok.
Jó lenne tanulni tőle
A Gődény megint pártot alapít: https://index.hu/belfold/2021/...
augusztusig várok a vétellel ki tudja mi lesz addig még
ködlámpa helyét meg levakítom egy karbon fóliás pet palack darabbal, mert az egyik kitört és elég drága az új inkább kibaszom a másikat is a ganéra
Ha meg nem sikerül becsúszni az 5%-os küszöbbel a pénzt meg ti fizetnétek vissza
Sok péénz... még így akciósan is.
Vagy akkor csondben leszel?Mint a karigeri busztenderenel?
Senkit sem utalok a nezetei miatt.
Csak hat.................liberalnaci............ ...az eleg ciki
és sehol sem volt, úgy néz ki a maradék egyet el kell kezdenem geci drágán árulni akkora hiánycikk