Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor ndm vezethetek fordot?
akkor nem tudok elmenni sofőrnek sem.......
Erről eszembe jutott valami, beszélgettünk pár hete az új kamionokról köztük a fordról, hogy mivel vezettem párszor így nagyon tetszik (persze van árnyoldal, de azért no) és, hogy Írod a 170kg-ot kiderült, hogy amit nálunk súlyosabb kollégák vezetnek ott az ülések tönkrementek pár hónap alatt erre a szervizben csak annyit mondtak, hogy ja kérem azok csak 100kg-ig bírják....
gondolom az adatlap az új tulajnak is jó lesz ha át akarja íratni
Bármeddig, de használni a járművet azt hiszem csak 30 napig lehet, de a vírus miatt lehet, hogy tovább. .....amúgy az megvan, hogy a vizsga adatlapot egy ideje magunkkal kell hurcolni mert kérhetik az út szélén?....legalábbis most ez ugrott be, rendőr kollégák megerősithetnének vagy cáfolhatnának ebben.
Felolem az is lehet.
En a "ferit soha ne engedjetek portasnak se" part szavazoja vagyok.
Gödény sosem alapított pártot,csak a reklámarc volt abban amit rávertek.
ez a csávó tud valamit megint felmarkolja a lajvét azt megint sz.rik visszafizetni
Jó lenne tanulni tőle
Ahoj!
A Gődény megint pártot alapít: https://index.hu/belfold/2021/...
így-így nincs fölösleges pénzpocsékolás
ha 5 az új akkor max 1500 lehet a használt
augusztusig várok a vétellel ki tudja mi lesz addig még
ködlámpa helyét meg levakítom egy karbon fóliás pet palack darabbal, mert az egyik kitört és elég drága az új inkább kibaszom a másikat is a ganéra
lelketek rajta Én már mit törődnék vele, hogy visszafizetitek-e vagy sem amit elköltöttem
Nem is kell visszafizetni, a Gődény sem az adósok börtönében rohad....
most kapott a főváros 17 zsír új buszt Probléma megoldva
Alapítani kellene egy pártot Egy csomó lóvét fel lehetne markolni utána. Orbánék úgy is megint azt szeretnék, ha lenne egy csomó kamupárt ami szétaprózná a szavazatokat. Már a nevünk meg is lenne. H.A.B Én lennék az elnök de csak külsősként. Ez annyit jelentene, hogy a pénzt a ti nevetekre vennétek fel de én költeném el
Ha meg nem sikerül becsúszni az 5%-os küszöbbel a pénzt meg ti fizetnétek vissza
En a médiában szoktam, meg plusz garit közök rá törésre. De most a lakásbiztosításba valahogy bele lett foglalva elég sokminden, lehet az is fizetné ha törne
Sok péénz... még így akciósan is.
Na jó, de a Bárdiban 5000 újonnan, ő meg ötszázért szerette volna.....
Akkor vérciki lesz az osszefogas habzsidőzsijet nezve szakmanyban korrupciozni.
Vagy akkor csondben leszel?Mint a karigeri busztenderenel?
Ciki itt már a fidesznyik is
nem is tudom szerinte a szvitty után az asztma terjedt el leginkább az országban A szvittyek szép lassan kikopogatnak alig látni már belőlük, asztmából meg korzából egyszerűen még mindíg annyi van, hogy el lehetne vele rekeszteni a dunát ott ahol a legszélesebb. Csak a kzvetlen környezetemben(szomszédok) meg tudok számolni 5-öt de az utakon minden 3-ik autó valamilyen betűmegjelőlésű asztma Nem gondolnám, hogy egy ablaktörlő lapátot nem lehetne hozzá megvenni, szerintem ahhoz még a bokorból is terem
MOST lehet hogy ciki..... ....majd nézd meg a rendszerváltás után.
Nem utalom.
Senkit sem utalok a nezetei miatt.
Csak hat.................liberalnaci............ ...az eleg ciki
Pontosan ezt akartam irni rolad.
Pedig Ő téged komolyból utál a politikai másságod miatt
ismerős signum autójába elszállt a hosszbordásszíj tárcsa felhívott egy csomó bontót, aztán ha már úgy is telefonált rákérdezett az astra ablaktörlőre
és sehol sem volt, úgy néz ki a maradék egyet el kell kezdenem geci drágán árulni akkora hiánycikk