Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ki? Te írtál nekem 10-54kor hogy mit értett félre szerinted. Én már csak erre reagáltam.
Én se tudok többet.
Amikor és amit kell, azt kicseréltetem.
Mondjuk cserébe, van egy megbízható autóm, amihez én nem értek
Értsen hozzá szakember!
Én is csak annyit tudok, hogy amikor kiírja az autó, el kell vinni szervizbe. Ez gáz? Cserébe meg azt tudom, hogy az 1mrd-os gépeinkben melyik alkatrészt kell kicserélni, ahol a legtöbb alkatrész többe kerül mint az egész autóm
Te azt se tudtad, hogy nem kell váltóba olajat cserélni.
Meg én se
A csikós átment a speedzone-hoz,ott mondta hogy a szárazkuplungos DSG szarabb mint az olajos,assetudtam hogy kétféle van.
Nekem most cseréltek váltó olajat a Golfba 60e-nél Azt mondták ha a garis kuplungcsere miatt szétborítják, akkor az már belefér Szerencsémre nem én kuplungoltam szarul hanem DSG
Szerintem nem egyre gondolunk. Keresztmotoron mint pl golf, touran, a3 szeret szó szerint kiesni a tengely, a csapágy kirágja a házat. Ezekben a kasztnikban 5-6-7-es golf, mindegyikből szedtünk már ki váltót mert csapágyas lett, volt amelyik épphogy átlépte a 100ezret. Új! Touranoknak zörög a váltója és ha öntesz rá fél liter olajat, elhallgat
Talán a b5 passat váltója volt még jó kontrukció.
Sharanban megforog a csapágy, lehet felújíttatni a házat, hegeszteni, vonalba fúrni...

Én szeretem nagyon a vw-t mert komfortosabb mint egy opel viszont olcsó és annyi van belőle mint a szemét, de azért el kell ismerni ha hibáznak, és szeretnek hibázni
Semmit!!!
Azt se kell alapozni, festeni.
Elrohad, cserélik.
Mit nem értesz?
Kerítéslécet se?
Szerintem az udvaron van egy 500 ezer kilóméteres roncs Passat ,amibe bele szoktál ülni és üresben nyomod neki !
Aztán kijön apád és nyakon basz párszor ,utána bevisz megfürdetni !
Így persze hogy bírja az a váltó !
Amúgy jó nagy csöves lehetsz ,hogy ilyen fostalicskákkal jársz !
Nem, hogy autót.
Semmit
Tudsz te, ha akarsz
Naaaaa !
Téged azért nagyon nehéz lenyomni butaságban !
Pipi ha akarna se tudna nyerni !
Csak menni kell vele,ezt már hallottam.
-Rosszul fogalmaztam: Költségmentes.
Miahalát kezdjek egy szerkocsival?
Miért?
Ott vannak a szervizelt verdák
Jólvan,jolvan, . .
Uccse veszek fócvágent azéletbe.
De ha esetleg mégis,tuti nem veszprém vonzáskörzetéből és tűzoltótól.
Erre külön rákérdezek.
Nem a tűzoltóval van baj,csak hogy tuggyam.
Miért nem érted már meg, hogy nem kell cserélni???
A mindenható megmondta.
Ámen!
Amúgy ajánlatos az ilyen élettartam csere hívőknek egyszer belenezni,és fontos beleszagolni egy ilyen váltóba.
Nem tudom mennyit futott a duc váltója,egy biztos lett bontva,tehát a teljes 640e-ret nem egy olajjal futotta.Mondjuk fele 300e körül.
Olyan dögszagú kibaszottbüdös,nyálkás,mindenre szürke gusztustalan lepedékkel beborított volt minden belül hogy én tuti 60e-renként beleborítok olajat az fix.
Mindenbe.Előtte-utána.
Igazad van, csak azt nem értem ki kommentálta a hozzászólásodat?
Én?

500 ezret futott fóccvágeneket használsz? Ilyen xarul fizetnek?

Ugye nem.
Akkor ki a hülye?
Ne hajszold, ne legyél buta!
Mert szerintem aki reagált, az nem értett félre semmit, csak kérdezett. Ezért kérdeztem a kollégát, mert szerinte meg igen. De hagyjuk túl van ez már spirázva.
Élettartam periódus nem azt jelenti hogy tönkretehetetlen, van elég sok váltó gyilkos ember amin az olajcsere sem segít.
dehogynem kétszer is megkérdezted a kollégádat akinek azt semmi köze nem volt hozzá
Majd mamlasz elmondja
Te már megint hülye vagy. Te vagy az aki rendszerint félreértelmez dolgokat és ezzel hülyét csinál magából. Szerintem most itt senki nem értett félre semmit.