Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azt természetes, hogy itt is megoszlanak a vélemények, és az így helyes.
Kinek a német , kinek a francia autó, kinek a macska, kinek a kutya......
De ha 10 emberből kilenc tud úszni, egy pedig nem, akkor nem a vízzel van a hiba.
Gondolom, ebben egyet tudunk érteni?!
És itt nem csak a politikára, vírusra.... gondolok.
Ezt a mérget meghagyom bogyónak.
Nem süllyedek indexfórumra.
A motorosokat meg kell védenem, de legalábbis azt kell írnom, itt sem értenek többhöz (igaz, levesebbhez sem) mint a zsindex fórumán.
Ott most jellemzően a politikusok és a virológusok csatáznak egymással vérre menően.
Szíííp madárdalos (várnyú) jaó reggelt "drága tezsvíííreim" ! Szar borult idő van, és ez ma így is marad, aszondta a "nagyokos!" ! Igen, a tiétekbe is!! Nna!!
A motorosok rosszabbak mint a nők,több ego,több szabadidő,és SOKKAL több mindenhez értenek.
Politikától az atomfizikán át a kerítésszerelésig mindenhez JOBBAN...............
Hát, meglátszik, hogy kurvára ráértek, mellé meg nem tudtok mit kezdeni az energiátokkal...
A munkahelyen mindig a nőket ekézem, hogy hogyan oltják egymást, annak milyen haja van, ennek milyen cipője, de rá kellett jönnöm, hogy itt sincs másképp.

:-)
Nem érted? Én már rég elengedtem,már tegnap.És ma mi van? Te, még ma is ezt emlegeted. Hát engedd el a témát te! Ma már szóba sem kellett volna hozni, nem is én tettem.
Most már szívjuk a véred ne vedd már komolyan Ez egy fórum nem a tankerület
Dobj egy ilyet: azt nyugodj meg légyszi
Es a szakallas DK aktivistak a leg rögeszmesebbek.
hamarébb tanítom meg a halakat fingani
cirkuszban régen sok macska volt
kicsi-nagy vegyesen
sok mindent meg tudtak tanulni csak nem olyan általános mint a kutyák tanítása
Lassítsál picit a 2 oldal felénél tartok
itt túl okos is lenne
És bátran ÁLLÍTOM" , hogy nem kommentálom te hozzászólásaidat.
"...a fórumon általában több ember kommunikál egyszerre..."

Igen, ezt hívják rögeszmecserének.
Engedd már el légyszíves ezt a témát!
Köszönöm.
Egyébként a fórumon általában több ember kommunikál egyszerre, de lehet, hogy ezt is rosszul látom.
Ki hozt ma szóba megint? Hármunk közül ki volt aki harmadikként reagált rá? Ha ti nem témáztok róla, én meg sem említem.
Ezt a rugózás dolgot meg hagyjuk, olaj témát már rég lezártam tegnap, egy szót nem írok róla. Te meg megint itt emlegeted ezt a témát. Pont te rugozól rajta, hisz még most is ott tartasz, azt emlegeted.
Meddig rugózol még ezen te buta?
Ne cserélj olajat a váltódban, legyél te a mindenható, legyél te a penge, csak engedd már el légyszíves, mert hányinger ahogy a hülyeségeidet a váltóval, a szövegértelmezéssel stb.... le akarod tolni az emberek torkán!
Köszi
És te miért ebben a stílusban beszélsz velem? (szerencsétlen)
De mi alapján feltételezted azt hogy bármit is félreértett?
Csak neked meg a pipinek félreérthető, mondjuk hogy pipinek az, az nem meglepő, de hogy te sem érted.
Áruld már ál szerinted mi volt félreérthető és mlas mit értett félre?
Mert szerintem semmit. Kijelentésemből adódóan felmerült benne egy további kérdés,amit feltett nekem. Ezt nem félreértésnek hívják.
A "talán" szó, az feltételezés volt részemröl te szerencsétlen.
Az nem állítás.
De mit magyarázom ezek után?
Talán azért mert a kutyát megtanítottam hogy ne kapja fel, hanem várja meg az engedélyt.
Ezt tanítsd meg a macskának.
Te szerencsétlen! Miért kérdeztem meg a kollégát? Pontosabban miért őt kérdeztem? Mert ő állította hogy mlas félreértette.
Hát szerintem rohadtúl nem értette félre és megértettükk egymást.
Naja, én is röhögök, hogy a reklámok mindig arról szólnak ami már megvettem
Bár ezt a problémát megoldja a reklámblokkoló.
Tisztességes hirdetésekkel nincs bajom, az sem baj ha valamennyire releváns, de ha pofátlan arcomba tolt szar, akkor blokkolom. És nincs olyan oldal amit ne tudnék nélkülözni ha blokkolják a blokkolómat
Pl. Indexet azóta nem olvasok.
A libsi oldalakon megjelent ez az új fajta egységes cookie rendszer.
Belekattintottá? Több 100 3. félnek adják át az összes adatodat amit csak ki tudnak nyerni a gépedből, és rengeteg adatot nyernek ki. Ha blokkolom akkor nem tudok belépni, így a baloldali média elveszített engem
Totalcart kicsit sajnálom, de valahogy azt is túlélem