azt, hogy szokás szerint megint hülyén fogalmazol Alapvetően hozzászoktunk, tudjuk a listán elfoglalt jelenlegi helyed is Olyan apróságokon rugozól állandóan mint egy 6 éves gyerek Nekem kétségeim vannak, hogy te felnőtt vagy Mert ha bebizonyosodik, hogy csak egy kölyök vagy édesapád ninckjével akkor soron kivűl ki kell,hogy vegyelek a felnőttek HAB listájából és indítanom kell egy junior kategóriát Ott mondjuk az első 3 hely rögtön a tied
nekem 1,6 tdi passzátom volt arról meg én tudnék mesélni csak nem szívesen gondolok rá vissza
Azt hiszem akkor kezdtem erősen őszülni 2 dolognak örültem a 8 év alatt amíg nálam volt 1 amikor megvettem és 2 amikor eladtam. Mondjuk az utolsó 2-3 évben már nem sokat használtam, mert meg lett az 1-ő hajesz Na nem most volt már ez sem
Nem kiesik, elfordul a házban,és csak bizonyos kóddal elátott tipus produkálja, amit időben észre lehet venni és orvosolni lehet, fent a helyén. Ha előjön, nekem 320nál még nem.
Mit lehet ezen félrérteni? Ennyi volt/van benne, én sosem cseréltem a váltóba olajat, és soha nem is volt gondom vele. A gyár ezt adta meg, majd ha baja lesz, cserélek.
Azokra a manualisokra gondolsz amikbe gyárilag kevés olajat töltött a gyár de nem vallja be ? Mint pl majdnem az összes keresztmotoros ? vagy az 5-ösből csinált 6-os amiből kiesik a csapágy ? Azért a vw nem igazán híres az atombiztos váltóiról. Vw-ből dsg-t kell venni
ismerős seat kocsijában előrelátóan cserélték az olajat 50-60 körül
utána egyből váltó javítás lett nagy pénzért
mivel sehol semmi adat nem volt mi kell bele olyat tettek mint "szoktak"
aztán abban a váltóban voltak olyan műanyag elemek amik nem szerették a hagyományos olajat
akkor neki is azt mondták nem kell cserélni, élettartamra van az olaj
Márkaszervízbe hordom az A8-at.
Ott a gyerekkori márkaszerelő barátom nekem cseréli az olajat.
Függetlenül attól, hogy mit ajánlanak.
És megnyugtatlak, nem lehúzás miatt!
De ez mindenki eldönti igényei szerint.
Én még életembe nem cseréltem a váltóba olajat, soha nem volt gondom. A Vw adott meg ilyet hogy akkor kell cserélni ha valami meghibásodás történik és javítva van, ők ezt 4-500 ezerre tették. Nekem eddig működik. Pedig bőven volt 500 feletti is már olajcsere nélkül.
Fogalmamnincs, hogy ő mit értett félre
Csak gondolom az 500e km futott autót párhuzamosította a fizetéseddel.
De talánőt kérdezd!
Azt hiszem akkor kezdtem erősen őszülni
Nem én értettem félre mester!!!
Valószínű, ezt értette félre.
Mert az semmihez nem ért.
utána egyből váltó javítás lett nagy pénzért
mivel sehol semmi adat nem volt mi kell bele olyat tettek mint "szoktak"
aztán abban a váltóban voltak olyan műanyag elemek amik nem szerették a hagyományos olajat
akkor neki is azt mondták nem kell cserélni, élettartamra van az olaj
90-es évektől már megvolt a technológia ehhez, csak nem biztos hogy érdeke ez a gyártóknak.
Ott a gyerekkori márkaszerelő barátom nekem cseréli az olajat.
Függetlenül attól, hogy mit ajánlanak.
És megnyugtatlak, nem lehúzás miatt!
De ez mindenki eldönti igényei szerint.