rendőr jó lett volna akkor lassan 10 éve nyugger lennék, nekem még sikerült volna elmenni időnap előtt
igaz fos pénzt kapnék de a kicsi pénz is pénz ha ingyen van
postás nem jó munka, utálom az embereket
... de ha ilyen cikkeket dobáltok be, hogy "hullanak az oltástól a népek" akkor az 1 bites User azt a következtetést fogja levonni, hogy nem kell neki.
Én, mikor 81-ben Erősáramű Szakközépbe mentem, nézték a színtévesztést, és selejteztek is. Persze azóta biztos lentebb került a léc, elnézve a mai satnya felhozatalt
Sztem akkor hivatásos sofőr se lehetett, de sztem ma se - mivel az EÜ alkalmasságkor az orvos ezt vizsgálja...
elektroműszerész akartam lenni aztán az is bukó volt a színtévesztés miatt
utána rendőr de azt is megszoptam a színtévesztés kizáró ok volt
végül a vasúthoz felvettek, aztén közel 20 év után egy jogszabályváltozás miatt ismét beszopta a színtévesztést
páv vizsga se lehet színtévesztőnek szóval bukó a c jogsi
Akkor fogják feloldani az utazási (és egyéb) korlátozásokat, ha legalább a lakosság fele valamilyen módon (fertőzésen átesve vagy vakcinával beoltva) védetté fog válni. Az 5 millió ember, és a legoptimistább becslések szerint is nyár legvége vagy szeptember.
Ez hülyeség. Most a villanyszerelő suliban van egy színtévesztő srác. Annyi hogy viselnie kell a korrekciós szemüveget...vizsgánál, mert amúgy nem okoz neki semmi gondot.
Ugyan így hivatásos sofőr is lehetsz, legfeljebb vadászpilótának nem leszel alkalmas.
Én soha nem agitáltam az oltás ellen, sőt régóta regisztrálva vagyok rá. Epedve várom, máskülönben mitől tűnne el ez a szar, mitől kapjuk vissza a "régi életünket"?
Ott van a cím alatt: "80 évnél idősebb és gyógyíthatatlan betegségben szenvedő emberek számára." hogy ti mire rá nem mozdultok, hihetetlen
...de agitáljatok csak az oltás ellen, oszt' majd jön Lacika, és jól lekurvaanyáz benneteket!
mátészalka a várttól sokkal jobb volt
pár éve voltam ott 2 napot
ózdon még sosem voltam
amúgy a dunántúl déli fele se egy faszaság, érdekes arról nem sok hír van pedig putri putri hátán
Szerintem anyagilag hasonló lehet. Nem egyformán - másképp szar, de szar. (Mikor 85-ben ide kerültem, még 18500 lakosa volt a városnak, most talán ha vagyunk 15 ezren. Menekül mindenki, aki teheti, a fiatalok kivétel nélkül. (Én marha meg Debrecenből jöttem ide fősuli után! )
mennyibe kerül a cucc? dioptriás is lehet?
igaz fos pénzt kapnék de a kicsi pénz is pénz ha ingyen van
postás nem jó munka, utálom az embereket
ha geciszarul leszek akkor megfontolom az oltást
Sztem akkor hivatásos sofőr se lehetett, de sztem ma se - mivel az EÜ alkalmasságkor az orvos ezt vizsgálja...
utána rendőr de azt is megszoptam a színtévesztés kizáró ok volt
végül a vasúthoz felvettek, aztén közel 20 év után egy jogszabályváltozás miatt ismét beszopta a színtévesztést
páv vizsga se lehet színtévesztőnek szóval bukó a c jogsi
még a vakcina üveg gyártó is milliárdos lett nagyon rövid idő alatt.........
Ugyan így hivatásos sofőr is lehetsz, legfeljebb vadászpilótának nem leszel alkalmas.
...de agitáljatok csak az oltás ellen, oszt' majd jön Lacika, és jól lekurvaanyáz benneteket!
rémhír.hu
pár éve voltam ott 2 napot
ózdon még sosem voltam
amúgy a dunántúl déli fele se egy faszaság, érdekes arról nem sok hír van pedig putri putri hátán