Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Minden szart megörökit, mi ebben a meglepö?
Egyébként is sikhülye csak arra nincs lista sem
Nem gondolnám, ö sokkal hamarabb kibillen lelkinyugalmából és arroganciába torkollik minden megnyilvánulása, mint ez az emlö men, amikor beszolnak neki.
Ellenben a szóköz az irásjelek előtt megszokásból jön. Vannak akik ugyanigy irnak itt is, csak nem az üzifalon.
Te b+ tenyleg letolt gatyaval fenykepeztetted magad?
Alfánk szelleme jár vissza?
Igaz,így csak a gatyádat fosod le.
2008-ban Görögországban ennek a budinak a női részébe akart menni az asszony,hát már jó pár percig foglalt volt,egyszer csak jött ki egy nő,hozzáteszem szalonképes volt,ami a lényeg hogy jött ki és szólt az asszonynak hogy most ne menjen be és elment szólni a budis embernek(konkrétan nem tudom mi a megnevezése).Benéztem és a csempe fél méter magasan konkrétan tele volt fosva.Két perc múlva jött az ember slaggal a vállán és simán kiverette az egészet.
Szóval az az amúgy nem rossz nő konkrétan telefosta a budit.
Pedig egyre inkább az a meggyözödésem, hogy nem clam lesz az.....
Úgy csökkent Kalocsa lakossága 35 év alatt ennyit, hogy közben a környező elnéptelenedő falvakból ezrek költöztek a városba. Az akkori kb. 6-7 nagy munkáltató közül már csak a Fegyház és börtön maradt, az összes többinek régen vége.
mert a baboskönyvbe vannak számok Nem csak olyan szép színes karikák
végül is a vasút az neked jó volt, mert akármilyen balfax is vagy a vonatot nem birtad a sinről lenavigálni
esetleg a kék nulla helyett megfogja a barna fázist
ez a népességfogyás minden városra jellemző talán a nagyobb városok (megyeszékhelyek) kivétel.
A mi városunk 30 ezres volt amikor működött a konzervgyár. most 20 ezer körül vagyunk
Nem rémlik hogy páv vizsgán nézték volna hogy színtévesztő vagyok-e.Ha igen akkor max az elején egyszer,nem emlékszem.
Hát attól függ mit nevezünk igénytelenségnek
Pl. ez a wc sem az ez pont a higénia miatt van így kialakítva így nem kell más után ráülnöd
ez egyik se színtévesztő(a linkelt oldalról másoltam)

Színtévesztők a színtévesztésről
„A piros, és keverékei jelentősen eltérnek a szemüveg nélkül látottakhoz képest. Nagyon erős bennük a piros szín, szinte ordít. Ez leginkább a közlekedési lámpán látszik, a piros már messziről kiabál, jóval erösebben mint a szemüveg nélkül.”
„Összességében a látvány, amit szemüvegben látok, sokkal szebb, mint nélküle. Olyan érzés, mintha eddig szürkén láttam volna és most minden szín élénkebb.„
„A kékek sokkal teltebbek, mint eddig, az ég csodaszép, és még a felhőkről nem is beszéltem. A felhők eleve kedvenc témáim közé tartoznak, de szemüvegben még szebbek, a rengeteg árnyalattal, részletgazdagsággal.„
„Feltűnik, hogy minden részletgazdagabb. Ha egy rétet nézek, vagy akár csak egy egyszerű gazos mezőt, a rengeteg apró virág, a sok rovar mind látható.”
Ja, értem. Oké az a te dolgod.
én meg udvarias emberként mindenkit magam elé engedek az oltásnál, mert másnak sokkal nagyobb szüksége van rá, én lehetek tízmilliomodik is
Én sem ismerem, de ahogy már mondtam, MOST járok villanyszerelő suliba.
Ott is azzal kezdték hogy elénk tették a babos könyvet. Az egyik srác nem látta. Kezébe nyomtak egy szemüveget hogy próbálja meg azzal. Azzal ment neki. Felírták hogy csak ilyen szemüveggel dolgozhat, aztán más problémája nem is volt ebből.

Google a barátod, de szerintem minden optikus tud ilyet csinálni.
https://oculomed.hu/szintevesz...
elkapom megbetegszem aztán mérlegelek
aztán ha szar volt akkor majd ha lehet lesz oltás, hiszem állítólag ez most már mindig köztünk lesz, évente 1-2 alkalommal kell oltani az idők végezetéig
Nálunk volt aki nem ismerte fel és nem azért mert színtévesztő ...pedig már 16 éves volt
"utálom az embereket "

Akkor tényleg jó lettél volna rendőrnek
Ez is egy lehetséges forgatókönyv.Viszont addig itt van ez a szar,és belekényszerül a világ a meggazdagításába.
Ha elkaptad akkor már nem lehet oltani. De értelme sincs, mert kb 4 hét mire kialakul a teljes védettség, addigra meg vagy túléled, vagy beledöglesz.
az élet már nem lesz olyan , mint a kovid előtt, főképpen azért, mert nem az a cél
Te majd 22-ben a "rendszerváltástól" kapod vissza!