Szerinted ki a kórság fényképezett Ebből a csávóból nem nézed ki, hogy poénból rámtört megörökíteni
Csak induljunk ki abból már alapból. Bemegyek szarni egy budiba Azt mondanám, hogy zotya gyere már fényképezz már le légyszi
gondolom sovány malac vágtában rontanád rám a büdös klozetajtót, hogy teljesítsd a kívánságom
Hát papa az lenne életszerűtlen ha megkértem volna, hogy fotozzon le nem geciségből saját maga szórakoztatására tette volna
Az hagyján,lefényképezi a haver,ez eljut ehhez az árvízkárosult pipihez,őrizgeti majd még fel is teszi egy fórumra.
És még ő listázza az embereket.....
Nekem nem volt más választásom
Szerencsére kurva jól elvagyok magamban és ez kisgyerekként se volt másképp
Egész nap elvoltam egy közeli erdőben egyedül
Minden évben elmentem az egy évnyi anyagot egy külső vinyóra is, ha véletlenül valami gebasz lenne a géppel.
2006 óta van digi gépem a 2020-as fotókat ahogy mentettem át szokás szerinta vinyóra nézegettem több mint 50 ezer fénykép és videó van 2006 óta
Ahhoz képest, hogy nem is sokat fényképezek Mondjuk erős lendületett akkor vat a dolog ahogy az aszonynak meg let az első okostelefonja 7-8 éve, meg mióta meg van a gyerek Szerintem az első 3 évet egybefényképezte a gyerekről Ehhez képest rólam van vagy 15 db fekete fehér kép gyerek koromból de nekem az is untig elég
Faluhelyen elöfordult az ilyesmi sürün mondjuk a földeken relative keveset tartózkodtam huzamosabb odeig, valahogy nem jött be a kapálás de a lapulevél meg ilyesmi megvolt
fényképeztette magát a korság Tompi komám berontott azt megörökített sz.rás közben
Van ugyanonnan zuhanyzós is ha kéred
Mondjuk kibaxtam vele cserébe kizuhanyoztam a melegvizet
Én is inkább mögé megyek.
Egyik évben volt valahol Észak Macedóniába,mondom már rohadtul kéne budira mennem,bementem egy kút melletti budiba.Aztán azzal a lendülettel jöttem is ki,mondtam hogy,á nem is kell annyira.
Az megint más, mindenkivel elöfordult hasonlo sztori. De ezt a fajta fajanszot ki nem állhatom. Ha nincs szerencséd vagy összeszarod a lábadszárát vagy begörcsölsz a budi felett és seggre ülsz a szarban
Nézz szét pár topicban legalább kettöt találsz. Ez nyilván sokat még nem bizonyitana, de a tag nem szándékosan hagy szünet hanem mert igy ir. Akkor is ha ideges kezd lenni, amikor kapja a beszólásokat intenziven néha azért kezd kizökkenni a szerepéböl
De NŐ vagyok már mondtam !
Fél éve ezt mondom !
Idióták....
Csak induljunk ki abból már alapból. Bemegyek szarni egy budiba
gondolom sovány malac vágtában rontanád rám a büdös klozetajtót, hogy teljesítsd a kívánságom
Hát papa az lenne életszerűtlen ha megkértem volna, hogy fotozzon le
És még ő listázza az embereket.....
Szerencsére kurva jól elvagyok magamban és ez kisgyerekként se volt másképp
Egész nap elvoltam egy közeli erdőben egyedül
2006 óta van digi gépem
Ahhoz képest, hogy nem is sokat fényképezek
Sose tudni mikor jön jól egy sztorizáshoz
Gyerekkoromban kb egész nyáron a szőlőben voltunk
Nekem ezek természetesek voltak, mint pl a földön alvás egy lópokrócon, vagy asztal nélkül enni stb
Van ugyanonnan zuhanyzós is ha kéred
Mondjuk kibaxtam vele cserébe kizuhanyoztam a melegvizet
Egyik évben volt valahol Észak Macedóniába,mondom már rohadtul kéne budira mennem,bementem egy kút melletti budiba.Aztán azzal a lendülettel jöttem is ki,mondtam hogy,á nem is kell annyira.
Szerencsére mostanában ez megszűnt