ez egy rugós lefogató sín csavarjai
pansszkodnak hogy eldöl a cucc alatta meg nem egyenes a sín pedig a munkahenger jól áll
persze a vezető rész is kikopott ferdén
igaz nem most de kb 10 éve nekem azt mondták több helyen is ( még ahol lézereztek ott is) hogy ez a színtévesztés van és ennyi sosem fog megváltozni a mindenféle szemüvegek meg nem az igaziak
amúgy az összes színt látom, a tengerrel vagyok úgy hogy a kék és a zöld egyes árnyalatai közel egyformák
és inkább zöldnek látom mint kéknek
de a balaton az stabil kék
a pöttyös könyvben is az összes pötty színét látom egyesével( a fent emlitett kék kivételével)
ha kelleni fog szemüveg akkor rákérdezek, hamarosan fog kelleni mert kezd romlani a látásom
Te most látni akarsz, vagy igazolást keresel hogy miért nem vagy semmire alkalmas?
Google első találatát beraktam neked a "színtévesztő szemüveg"-re.
Ez létező dolog. Bemész egy optikushoz vagy szemészhez és megkérdezed.
A lényege az, hogy amit te eddig egyformának láttál, azt a színszűrő miatt eltérőnek fogod látni, így meg tudod különböztetni.
Ez a cél nem?
Ne keverj össze a budival Én az vagyok aki felette áll, meg aki feszít a kamionnál
Jóképű magamfajta pompás fickó vagyok Azon kivűl aszt hiszem pocsecs fizimiskáját kivéve egyőtök pofáját sem láttam még mer gondolom nagyon rondák vagytok
Nem tom mire jó ez a nagy inkognitó én nem élnék vissza vele de a napiszar pont komon fent lennétek rögtön
Komcsikám !