Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jellemtelen ,gyenge ,buta ,életképtelen embereknek csak a címlap jut !
Komcsikám !
Na, a címlapon látom hogy megjött a KÉRŐDZŐ NÉMBER.
Mert te magadat adod !
Dehogynem,most basztam ki 4 db ot,kinai szek rogzito csavar.

Elforgott benne a sajat hitvány inbusz kulcsa mert sorjas volt az ellenoldal preselt menete es a paraszt eroltette.
a kínaiak bármit mekkcsinálnak bármibűl
Bkny csavart nemigen készítenek 5.6-ból. Az első betekerésnél az imbuszkulcs tönkre tenné, soha nem lehetne kitekerni.
8.8 csak óránként 1000x mozdul le-fel
ez egy rugós lefogató sín csavarjai
pansszkodnak hogy eldöl a cucc alatta meg nem egyenes a sín pedig a munkahenger jól áll
persze a vezető rész is kikopott ferdén
innen látom, h 5.6 os csiv csavarok ezek
igaz nem most de kb 10 éve nekem azt mondták több helyen is ( még ahol lézereztek ott is) hogy ez a színtévesztés van és ennyi sosem fog megváltozni a mindenféle szemüvegek meg nem az igaziak

amúgy az összes színt látom, a tengerrel vagyok úgy hogy a kék és a zöld egyes árnyalatai közel egyformák
és inkább zöldnek látom mint kéknek
de a balaton az stabil kék
a pöttyös könyvben is az összes pötty színét látom egyesével( a fent emlitett kék kivételével)

ha kelleni fog szemüveg akkor rákérdezek, hamarosan fog kelleni mert kezd romlani a látásom
8.8 szilárdsági osztályú, belső kulcsnyílású csavaroknak tűnnek....
Ez mi volt?
Egesz gyorsan ideért.
Te most látni akarsz, vagy igazolást keresel hogy miért nem vagy semmire alkalmas?
Google első találatát beraktam neked a "színtévesztő szemüveg"-re.
Ez létező dolog. Bemész egy optikushoz vagy szemészhez és megkérdezed.
A lényege az, hogy amit te eddig egyformának láttál, azt a színszűrő miatt eltérőnek fogod látni, így meg tudod különböztetni.
Ez a cél nem?
kár értük jó ügynökök voltak, utolsó pillanatig küzdöttek
Fingom sincs de nem is izgat.
Lehet, ennek is.meg van az oka
ellenőriztem, bár megy össze és egyre kevesebbet látok belőle de felismerem hogy ez az eredeti pöcsöm
szóval a tiéddel bökdösöd
Inikém azért nem mert a tiéded dugom
Mondjuk nem az esetem csak a tudat tölt el örömmel, hogy veled baxok ki
kb.4-5 napot Ő a haverom a mái napig ez több mint 10 éve volt
Ne keverj össze a budival Én az vagyok aki felette áll, meg aki feszít a kamionnál
Jóképű magamfajta pompás fickó vagyok Azon kivűl aszt hiszem pocsecs fizimiskáját kivéve egyőtök pofáját sem láttam még mer gondolom nagyon rondák vagytok
Nem tom mire jó ez a nagy inkognitó én nem élnék vissza vele de a napiszar pont komon fent lennétek rögtön
Érdekes velem nem baszakodik, de legalább pont nem izgat ki ő, még tiltanom sem kell mert szépen elsiklunk egymás mellett.
Ezért nem dugja az asszonyt a pipi
Ennek te megvoltál, hány hétig is voltatok együttt?
Istenem de ronda egy háziállat vagy te Pipi