Igazából semmi sem látszik azon a képen, mondhatnánk azt is hogy beállított, megjátszott kép.
Tele van az insta meg a face csöcsös kiscsajokkal, most azokat mind el kellene ítélni ? Tönkreteszik már most a leendő gyerekeik életét ? Szerintem igenis becsülni kell őket Az hogy a Pipi egy ronda férfi az legyen az ő baja.
Valójában nem is baj... ha 15 év múlva majd Pipi miniszterelnök lesz, majd jó pozíciókat zsarolunk ki belőle ezekkel a képekkel (addig még biztos tesz fel olyat is, amin a kifogott halba veri bele a farkát a tóparton, az esze pont kiadja )
Tudod, vannak bizonyos dolgok, ami egy adott IQ felett nem poénosak. Sztem egy szarós kép a neten ilyen, de Pipinek ez nem tűnik fel, mert ő a vonal alatt van... de ezzel a gyerekét is oda kényszeríti...
Én is rúgtam be úgy a középiskolás fiamékkal, hogy ők vittek be, semmi baj nincs ebből (meg is ismételtük párszor ) mégsem teszem ki a képet, ahogy a hányásom mellett fekszek... tudod, minimum IQ, amit emlegettem...
És mi a baj ezzel ? Van itt annyi szemét hogy elfér ez is
Nem értem miért kell nekiesni, hogy jajj a szegény gyerek. Épelméjű gyerekben nem tesz kárt egy ilyen kép, amelyikben meg kárt tesz, az így járt.
Szerintem átestél a túloldalra. Ez nem szexvideó, egyszerűen rábaszták az ajtót szarás közben... nagyon keresgélnék lehet nekem is van ilyen képem a kiloból
Ha a gyerek talpraesett, akkor röhög a többiekkel, nem magába sír... én ilyen helyzetben biztosan röhögnék a többiekkel ha előkerülne egy ilyen kép.
Tudod, ha valaki a saját gyengeségéből tud viccet csinálni, az egy kiegyensúlyozott ember. Itt szinte mindneki sírvafakadna ha magából kellene poént csinálni. Egyszerűen túl nagy az egotok és komplexussal vagytok tele. Pipi legalább röhög a saját faszságán. Nagyon helyesen is teszi.
Azok a haverjaim akinek az apjával együtt ittunk, motoroztunk, baromkodtunk, volt hogy jött velünk buliba is. Na ott talán a legszorosabb a családi kötelék. És hangsúlyozottan nem rossz családok, van pénz, jó nevelés, mindegyik gyerek sikeres, mégis laza volt a fater.
Amelyik meg nagy szigorú volt meg kimért igazi apafigura, a legtöbbnek már el is váltak a szülei.
Fura ez, nem lehet olyan szar annak a gyereknek ha Pipi olyan laza mint itt.
A kollégámnak pár hete rakták ki a volt nőjét, az első gyerekének az anyját a napiszarra. Kérdeztem a kollégát hogy megzuhant az ex? Azt mondja a gyerek jobban, 15 éves. Szóval nem lehet jó ezeket viszontlátni.
Ez baromság. Az internet mindent megőriz... a gyereknek ez biztos nem lesz jó... Gondolj bele, pl. te mit éreztél volna, ha a gimiben az osztálytársaid anyád fiatalkori szexvideóit nézték volna a szünetben Egy gyerek nem jól viselné az ilyesmit - a gyerekek kegyetlenek, rászállnak, akire lehet
Ez érdekes, szerintem ha a gyerek nem egy elveszett bárány akkor ő is fog röhögni az apján
Nem biztos hogy a megszokott, szigorú apaszerep a legjobb egy gyereknek
Én nem vagyok meggyőződve hogy rossz lenne a gyereknek, inkább úgy gondolom hogy jobb.
Igénytelen egy állat
Aztán a kölköd mit szól majd, ha a suliban a társai röhögnek a képen, amin az apja épp xarik? Innentől elmehetsz te a HAB listáddal a faxba
Hát Pipi, én sem vagyok egy szépség de hozzád képest egy igencsak sármos fiatalember vagyok
Ez nem a facebook hogy mutogassam magam, énide akkor jövök amikor kaki közben már nem találok jó videót a jutyubon vagy ha kocsiban ülök és végigolvastam már mindent ami érdekel
Itt meg mindig van valami amin lehet röhögni hogy ilyen hülyék is vannak a Földön
a bútoripari fémek az egy vicc kategória
van az a nagy lyukba betekerhető vastag süllyesztett hengeres fejű facsavar
na ahhoz adtak olyan tekerőt hogy kb 3/4 után a szár hajlott el
a cdavarozó meg a kulcsnyílást baszta el mielőtt teljesen belement volna a helyére
haver a csap ragasztóval kente meg hogy belemenjen fullra
Nem is értem, hogy miért etetik azt a trollt.
Valami perverzió lehet a többieknél. Vagy mert azt hazudja magáról, hogy nő, egy kis előnyben reménykednek nála?
:-)
Tele van az insta meg a face csöcsös kiscsajokkal, most azokat mind el kellene ítélni ? Tönkreteszik már most a leendő gyerekeik életét ?
Én is rúgtam be úgy a középiskolás fiamékkal, hogy ők vittek be, semmi baj nincs ebből (meg is ismételtük párszor
Nem értem miért kell nekiesni, hogy jajj a szegény gyerek. Épelméjű gyerekben nem tesz kárt egy ilyen kép, amelyikben meg kárt tesz, az így járt.
Ha a gyerek talpraesett, akkor röhög a többiekkel, nem magába sír... én ilyen helyzetben biztosan röhögnék a többiekkel ha előkerülne egy ilyen kép.
Tudod, ha valaki a saját gyengeségéből tud viccet csinálni, az egy kiegyensúlyozott ember. Itt szinte mindneki sírvafakadna ha magából kellene poént csinálni. Egyszerűen túl nagy az egotok és komplexussal vagytok tele. Pipi legalább röhög a saját faszságán. Nagyon helyesen is teszi.
Azok a haverjaim akinek az apjával együtt ittunk, motoroztunk, baromkodtunk, volt hogy jött velünk buliba is. Na ott talán a legszorosabb a családi kötelék. És hangsúlyozottan nem rossz családok, van pénz, jó nevelés, mindegyik gyerek sikeres, mégis laza volt a fater.
Amelyik meg nagy szigorú volt meg kimért igazi apafigura, a legtöbbnek már el is váltak a szülei.
Fura ez, nem lehet olyan szar annak a gyereknek ha Pipi olyan laza mint itt.
Nem biztos hogy a megszokott, szigorú apaszerep a legjobb egy gyereknek
Én nem vagyok meggyőződve hogy rossz lenne a gyereknek, inkább úgy gondolom hogy jobb.
Aztán a kölköd mit szól majd, ha a suliban a társai röhögnek a képen, amin az apja épp xarik? Innentől elmehetsz te a HAB listáddal a faxba
Én sajnos megnéztem !
Lepukkant ,igénytelen pasik ...
Ez nem a facebook hogy mutogassam magam, énide akkor jövök amikor kaki közben már nem találok jó videót a jutyubon vagy ha kocsiban ülök és végigolvastam már mindent ami érdekel
Itt meg mindig van valami amin lehet röhögni hogy ilyen hülyék is vannak a Földön
Hát hogy néztek ti ki ?
Katasztrófa....
van az a nagy lyukba betekerhető vastag süllyesztett hengeres fejű facsavar
na ahhoz adtak olyan tekerőt hogy kb 3/4 után a szár hajlott el
a cdavarozó meg a kulcsnyílást baszta el mielőtt teljesen belement volna a helyére
haver a csap ragasztóval kente meg hogy belemenjen fullra
Valami perverzió lehet a többieknél. Vagy mert azt hazudja magáról, hogy nő, egy kis előnyben reménykednek nála?
:-)