Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem hiszem mert a mátrában v8lágított az meg nagyon nincs közel badacsonyhoz
Mindjárt gondoltam
A butor Faviról van
Na most értünk haza a kékessről aa gyerek végre látott havat Azt arra jövök haza hogy a cizellált lelked nem bírja a slozis fotómat Hát ne nézd Azok a fotók amik az interneten vannak a világban azt hiszem 100 közül ez a 98 ik helyet érné csak. Te mit törödsz azzal hogy a most 6 éves gyerekem aki majd jövőre iskolába megy mi lesz vele Kb. Ezt a fórumot nézzük 20 an Ráadásul 2 nap múlva 50 oldal lesz elötte Ha esetleg van olyan fotóm amit szégyenlek majd ne, rakom fel De nekem nincs olyan én úgy élem az életem, hogy merem magam vállalni veled teljesen ellentétben Azt, hogy hülye vagy számomra nem kérdés be is vagy sorolva Azt viszont nem tudtam, hogy egy humortalan fapofa vagy
ha nincs nagy áram érdemes ilyeneket alkalmazni:
https://race-shop.hu/elektromo...
???
Sziasztok, hiaba bongeszem a csatlakozos webaruhazakat eddig meg nem talaltam ennek a csatlakozonak az ellen darabjat. Kapasbol nem tudja valaki a tipusat?
Szerintem meg nagyon hideg is.
szerintem holnap szél lesz
Nálatok cigányoknál divat ez a fajta műtét úgy tudom....
Kuss !
Bármire képes egy okos ember.Az íráskép megváltoztatása csupán IQ kérdése,ami nálatok nincs.
De ha mindenkinél le vagyok tiltva,akkor hogy figyeljék milyen a stílusom?
Mindannyian olvassátok amiket írok,ezt te is tudod és én is. Lehet itt bármit is mondani blablabla
Akkor nagyon sok itt a nyugger !
Soroljam te balfasz ?
Ufó vagyok .
Férfi mondjuk te sem vagy...
Ezért vagy belém szerelmes ?
Kb annyira nő, mint amennyire ez férfi: https://www.origo.hu/teve/2018...
Ez hamarabb megdugna mint ahogy kettő pislogok.
Ismerek ilyen nagy mutáns nőket. Az egyik szobafestő , a másik meg géplakatos.
Hát nem az én nőm, az biztos!
Ez nő egyáltalán? : http://youtu.be/0BmXcdf5e2M
Az írást figyeld!
A Clam-ot én már nem ismertem, így nem tudok mit mondani, de össze kell hasonlítani, hogy mit- és hogyan írt. Azt nem hiszem, hogy valaki folyamatosan és hiba nélkül megváltoztassa az írásképét.
Szerintem meg sokkal fiatalabb buzi (ha ő a CLAM, akkor még 40 sincs egészen).
Amúgy én soha nem értettem, de ezen már volt itt polémia, hogy mi a lényege, hogy akár önmagunkat, akár a társunkat fotózzuk le szarár, kúrás közben vagy éppen meztelenül.
Egy önmagát hirdető ribancnél még csak-csak megértem, de amúgy meg egyáltalán nem. Na, hogy ezeket a képeket meg küldözgetik is egymásnak, az magában hordozza azt, hogy olyanok kezébe kerül, akinek nincs hozzá köze.
Szóval én az értékrendem miatt alapból nem csinálnék ilyent, de így, hogy látom ezt a sok problémát pl. a napiszaron, így már a józan eszem sem engedi ezt.
én írtam már a legilegislegelején, amikor először feltűnt az ebadta, hogy nem nő, sőt, az írásképe alapján egy idősebb buzi lehet.
Meg kell nézni, mikor jelenik meg, ha sokszor nap közben, akkor biztos, hogy igazam van, mert napközben a nyugerrek érnek rá általában mert a baszatlan hülye kurvák.
Itt is, most is!