Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Voltam egy hobbi kupecnél hibakódokat olvasni meg törölni pár kocsin aztán mondtam neki az az ablaktörlő a fizetség
Enyém kicsit szebb de az ajándékot nem illik fikázni
hát ez tuti nem egyenes úton lett meg
A szomszédodnak meg most hiányzik az egyik
Ez az, Ini erre én is iszom egy sört!
Gratula! Bontok is gyorsan egy sörtét...
a nap fénypontja
ráadásul ingyen volt, ahogy szeretem
A tehén is bonyolult állat ,de megfejtem !
Az hosszú menet lesz van ott baj nem kevés Minden esetre ha feláll a diagnózist valami kórt majd el kell nevezzél róla A szimptómák már ismeretesek
Nem fáraszt !
Én tanulmányozom mert orvosi eset !
Most nézem a hiradót Az utcán álló autóból úgy lopták ki a katalizátort, hogy az oldalára borították Na beszaladok a telephelyre betargoncázok a puttonyba egy tonnát ez már akkor is rajta lesz ha nem is kell szállítani semmit Az enyémet nem borítják fel
Látom már téged is fáraszt ez a 10 éves kifiúlelkű
Hagyd !
Ez az “ember” közismerten beteg !
Hát ez a kép annyira gyenge hogy a napiszar be sem engedné
Hát téged feltétlen meg foglak kérdezni, hogy bejentkezhetek e ide Hozzád ma fáradt vagyok egész nap hegyre fel hegyről le Hátha itt van ELEMZŐ azt helyrerak
De hát nem is vagyok ronda
Hát olyan nim lesz mert fosok a ponty meg az amúr garatfogától A többi halnak kicsi a szája a rablóféle ugye szóba sem jöhet
pink ánuszból lesz nagy hideg szél
A 6 éves kisfiamnak az ájkúja tiednél nagyobb az biztos most lett felmérve
Az interneten keringő szemetet 95 százalékban olyanok látják akinek semmi közük hozzá ezért inter Gondold el te hány jutubos videót néztél már meg és mennyit is töltöttél fel
Nekem nem baj Ha neked az ne nézd
Biztos így lehet valószínű te is nöttél fel te voltál az iskola szégyene most meg felnött korodban az egész kerületé
Biztos így lehet
NIncs, csak nem akartam vágni és forrasztani.
Neked az igazolványképedtől is kikészülne bármilyen sokat látott edzett 10 év alatti gyerek
Az nem sármos Hanem sáros Ne keverd a fogalmakat
Szerintem egy karót nyelt fasz az aki nem jó egy gyereknek Mi köszönjük szépen nagyon jó megvagyunk