Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kemény dolgok ezek vagy voltak, vagy lesznek...
Egyik szomszédom vett orosz lőtér magyar őrétől (együtt boltoltuk el) 2db. kb. 100kg-os hízóért és egy komondorért egy céltárgyat ami egy 1954-es kétütemű diesel kraz volt. Vezettem is, jobban gyorsult mint addig bármilyen tgk amit vezettem viszont a kora miatt fék, kormány ilyenek kevvéssé működtek, a szétlőtt platót kellett csak ledobni róla amúgy működött.
Háborúban Botond volt, állítólag jó volt.
Én ELEMZŐ vagyok...ne hasonlítsd hozzám magad öcsi !
Te meg motoros vagy itt !
De motorod sincs szerintem...99%
Pont annyi minden van rólam mint rólad.
Be nem teljesült álmok?
Hát álmodozzanak az olyan idióták mint te.
Hazug szar vagy...egy semmi !
Egy selejt ember tele be nem teljesült álmokkal ,amiket itt próbál kivetíteni .
De sajnos van pár ember aki nem olyan hülye mint itt a többség ,így hamar kiderül ki is vagy valójában !
Ezért nincs kép ,név és semmi rólad....mert egy rakás szar vagy !
Sajnállak és szánlak....
Szerintem egyszerűen tanulmányi kirándulásként fogta fel a néprajzos tanulmányaihoz.
Te, ott voltál és büszkén meséled hogy aláztak a konyhán a körletben, végülis mindenhol. Én nem ezt választottam. Na, akkor ki a hülye? Te olyan hülye vagy hogy arra is büszke vagy hogy megaláznak.
Mivel támasztottad alá? A saját tudatlanságodból eredő gondolattal? Az kevés lajos.
A honvédségi D-344-es Csepeleket 1950-től gyártották.
már,hogy a gyárra utaltam mint csepel művek azt bombázták
szerintem a csepel a háború alatt is volt bombázták rendesen. Lehet vejsz manfréd volt nem tudom. Az tény,hogy nálunk volt egy halaom M zárolt csepel 42-44-ig gyártással mind zsír új volt, csak megette az idő őket mert kint tárolták. 4-5 volt használatban is. ural még nem volt a 2 vh-ban A nálunk lévő uralok eleve kamaz motorosak voltak. Kivéve a benzineseket A krazt azt nem tudom mikor gyárthatták de szerintem az sem volt még a háborúban
A Csepel autógyárat meg 1949-ben alapították: https://hu.wikipedia.org/wiki/...
ural sosenembót 42-es csepellel kevered
te jó isten akkor milyen lehet a többi
én kiszámoltam 8x jártad az 1-sős gimit
Leírtam már párszor ,alá is támasztottam hogy egy hazug ember vagy szerintünk !
De nem várom el hogy megértsd...
Hellóóó....nem anyáddal beszélsz !
Nem sajnos....
Itt naponta megy a vetítés ,muszáj folyamatosan moderálnom a lányokat !
Szarf@szúúúú....
Semmi nem sikeredett nagyra, csak értsd amit mond.
Nem érdekelte és nem akart bevonulni, így megoldotta vagy így vagy úgy hogy ne kelljen bevonulnia.
Sztem ilyet mindenki tud párat... akkor sok csibészséget meg lehetett csinálni, akinek volt ra lehetősége... volt akkor minden.... tsz leépítés, bánya szanálás....
Külföldre én nem jutottam ki, de itthon elég jól sikerült indulni. Magántanítottam rengeteget és az akkor nagyon jó pénz volt, gyakorlatilag 16 évesen mar gazdagon fenntartottam magam... (később emellett megfordultam pár egyetem és főiskola zh írásán is.... akkor ezt könnyen meg lehetett oldani és abban nagyobb pénz volt)
Jól csinálhattam a magántanítást, mert sok helyre hívtak, sok embert megismertem.... gyakorlatilag így kezdődött minden....
Én csak azt sajnálom, hogy 89 aug-ban jöttem ki, és akkor már tudott volt, hogy szétesik a kommunizmus. Mindenhol alakultak a KFT, egyéni vállalkozások, mindenki mentette a nagy szoci cégéből, amit tudott, ahol pozícióban volt - én meg bent baxtam a rezet, és mikor kijöttem, kezdő voltam mindenütt, semmihez nem fértem igazán hozzá.
Sok olyat tudok, aki akkoriban alapozott...