Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Úr?
Elvtárs lesz az
Mindenhol voltak csókos helyek. Ezek szerint ott az.
Szerintem sokkal primitívebb,alpáribb mikor egy nőnek úgy fröcsög a szar a szájából mint neked.
Az a baj azzal, hogy sokat leszed, sok megy pocsékba.
Jujj de primitív vagy !
Tudsz te többet is Kaszanova
Most akkor mi van lajos?Azt mondod motoros vagyok,majd a következő mondatodban már azt mondod hogy nincs.
Te is az a hülye vagy aki saját magával összeveszik?
Könyörgött a rosseb.Azért hogy főzelékkel dobáljanak a konyhán mint téged?
Nagyon el vagy te tévedve.A PSZ-es is volt sorozáson és ugyanúgy "A"-t kapott mint azok a hülyék akik bevonultak.
Én is dilemmába voltam, hogy leírjam e, de már megszünt.
én meg 98ban ott festettem hátul a laktanya végében a 97 m-es rádiótornyot és a nőtlen szállón hédereltünk éjszakánként
Azt nem fogom leírni hogy milyen alakulat gyülekezési helye volna, mert az szerintem még bűncselekménynek számítana. Már ha létezik még egyáltalán.
Én Kiskőrösön voltam,93-94-ben! Rádiótechnikai század!
Az nagyon jó! Még senkit nem hallottam, hogy ide kapta volna!
Azt kellett volna mondani,hogy engedélyt megadom! Így nem tudom folytatni.
Egyébként tudod mi a vicces?
Az állandó behívóm éppen Kerekegyházára szól(t), az általános iskola épületébe.
Pihenj! Folytasd tovább!
Őrmester úr! Kérek engedélyt jelenteni!
Mint írtam, nem tudunk azonosulni veled.... a művészneveidet már elmondtad, hogy transzgender vagy azt ugye régóta tudjuk, hisz nem tagadtad.... elfogadnunk, csak nem tudunk azonosulni.... ezért ne szégyeld magad....
Hmm..egy nővel tudtok azonosulni ?
Kymcoval ?
Ne sajnálkozz magadon.... ez egy szabad ország, annyi kamionplatón lehetsz, amennyin akarsz elfogadjuk... azonosulni nem tudunk vele, de ez legyen a legnagyobb baj
Minden második hétvégén ÜTI voltam, a közbülsőkön meg eltávon. Mármint szolgvezként.
Csókos voltál te na Irodába dolgoztál fényes gyakorlóba Nyílvánvaló már honnan a balos beállítottság
Nem győzelemnek éltem meg, amikor csőre húzták a kalasnyikovot és elvették az üres táras amd-t tőlünk.
Egy napfelkelte előtt közepes magasságból fegyveres- felszereléses ugrásnál a torony azt adta meg rádión a mi-8as pilótának, h 20 fokról fúj a szél, miközben 120fokról fújt, tehát a kiugrás szempontjából nem jó irányba repült és ahol kiugrottunk, onnan nem érhettük el a célterületet, hanem egy kis erdő mögötti tisztáson értünk földet, ahol véletlenül egy szovjet rádiós szakasz táborozott Kb egy teljes nap volt, mireletelefonálták és egy uaz értünk jöhetett. Délutánra már egész jól összespanoltunk velük, mert beszélek valamennyire oroszul. A társaim megkínálták cigivel is őket, amire azt mondták, h gyévocska cigaretta.
Ön, honvéd elvtárs!

Így kellett megszólítani a sima vállapos egyedeket.
Elvtársaid voltak örmi