Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hulla, hó, hulla, hulla hull a hó!
Semmi gond nincs ezzel nem egy olasz sport robogó az igaz, de fillérekért kellett évekkel ezelőtt egy városi rohangálós, arra ez teljesen jó. Mivel nem szeretem a robogókat, költeni sem akartam rá, ezért ez lett. Ráadásul idén eladom, kb 2x áron megy el, ha olcsón adom is én meg nem költöttem rá semmit.... Ja de, kapott új gumikat, párja volt 18e Ft és így is többet ér, mint a fastra igazából, ez az a kategoria, hogy ha minden héten kidobom is, meg sem érzem
Sajnos már az új rendszer van.
Az1,2-es szorzót nem a szolgálati viszonyba, hanem a munkaviszonyba számolják.
Mikor szereltél fel?
Hát..... én mégis az vagyok. Szóval csak ismételni tudom magam, nem én vagyok hazug hanem te vagy tudatlan. De annyi eszed nincs hogy kérdezzél.
Nem tudom, az elején még ugye ketyegett az 1.2es szorzó, nem amlékszem az hány év volt pontosan, valójában nem számolgatom. A régi rendszer szerint pár év múlva mehetnék nyugdíjba.
régen a tajvani kvarcórák-játékok menők voltak, de a motorok már nem annyira
Kell egy használható motor is a BMW mellé
f2 pilótánk büszke rá hisz kint van az adatlapján
10 év polgári szolgálat a telefon mögött hycomat az egész csávó
remélem az a kymco csak azért volt mert egy nagyobb összeget fizettek érte hogy használd
mert aki ekkora király csak nem égeti magát ingyen egy ilyen fossal
Kymco robogója IS
Az, hogy a tiltás a gyengék fegyvere, az én szövegem.... én is találtam ki.... ne plagizálj, nem vagy te köztársasági elnök
Úgy látom elfáradtál.... nem jatszom ma többet veled majd holnap, ha lesz rá időm
Hoppá...ő is tudja hogy egy hazug szar vagy ,csak nem akar lebuktatni te majom !
Itt amúgy is az az igazi kemény motoros macsó ,aki nem volt katona és Kymco robogója van !
Nem fogod sosem megérteni!
Ez csak egy dolog hogy megdobáltak!Bár nálunk nem csináltak ilyet.Kétszer volt ilyen,hogy bebaszta valaki a tálcát,de megjegyezte mindenki az arcát.Utána kaját is intéznie kellett magának,ha nem akart éhezni,illetve hiába volt 3 órás könyve kimaradáshoz,még 7-kor a laktanyában volt,mert valami sosem volt rendben rajta mikor ki akart menni a kapun.
Tehát megtanulta hogy nem akkora arc mint gondolta.Illetve megtanulta a katona,hogy igenis parancsolnak neki,és lehet hogy 2 fejjel alacsonyabb és 3 évvel fiatalabb teszi.
Most meg a taknyoknak a tanár sem szólhat semmit.
Így most mennyi szolgálati viszonyod van?
Úr Isten de egy hazug szar vagy te !
Még most is ezt hajtod ,mikor se Tűzoltó ,sem Rendőr nem lehettél sorkatonai szolgálat nélkül !
Elmebeteg megrögzött hazudozó vagy te barom !
Én nem voltam katona ,mert nő vagyok és amúgy sem volt már !
Idióta hazudozó kis senki vagy...
Te hagyd abba az ostobaságod hajtogatását.Ne ugass bele olyanba amihez tök sötét vagy.Mondtam,kicsit járj utána aztán ugass!
Ahhoz hogy hivatásos lehess,alkalmas minősítést kellett kapnod a sorozáson,a kutyát nem érdekelte hogy te mivel hogyan töltötted le,a lényeg az a nagy "A" betű.
A te szádból meg az ondó fröcsög !
Tudod Emese én felvettem a ti stílusotokat !
Én teljesen normálisan jöttem ide hozzátok ,de olyan alpári stílusban fogadtatok ,mint valami őskorszakban !
Természetesen leoltottam mindenkit ,amire értelmesen nem tudtak reagálni (mert igazat írtam ),ezért jött a gyengék fegyvere a tiltás !
De sajnos ettől még szánalmasabbá tették magukat ,illetve beismerték hogy igazam van !
Hazug szar vagy !
Nem lehettél vonulós Tűzoltó te szerencsétlen ,mert sorkatonai szolgálat kellett hozzá !
Hagy már abba a hazudozást te buzernyák !
De értem.Téged dobáltak az öregek(megaláztak),majd amikor te lettél öreg akkor te csináltad ugyanezt a fiatalokkal.És ez így rendben van?És akkor mit is tanított,milyen fegyelmet és alázatot?Megaláznak,de nem baj mert legközelebb már te alázhatsz olyanokat akik nem léphetnek fel ellened?
PSZ-esként vonulós tűzoltó voltam és 24/48-ban,nem 8 órában és nem dobáltak főzelékkel.
nem érted? Amikor te lettél öreg te dobáltad a kopaszt az elszedő mögött
Jó buli volt na
Bár psz-s diszpécserként civilben is biztos volt nagyon sok élmény reggel 8-tó délután 4-ig
a balosoké
Bogyókám nincsenek itt már ilyen titkok képzeld a fényképezni tilos táblák is eltüntek már a laktanyák elől