Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mert a nyertesre szabod a felteteleket.
és így akar a sanyi kirajzani, amikor a naprendszer elhagyás se menne a fos elektronika miatt
Nincs benne turbó, mégis megdöglenek 5-6 év alatt. Az autózás jövője: https://totalcar.hu/magazin/hi...
kb az össtes ilyen
pl el akartam menni "gátőrnek"
mindenem megvolt hozzá csak esélyem nem volt mert amikor ki lett írva már előtte megvolt a nyertes
miért ne lenne?
De akkor tutira nem teljesen legális a kiírás.
Kéne a gondolatrendőrség mellé és audiovizuális rendőrség is, én úgy látom.
Én a saját pályámon. ha megnyitok egy kiírást 99% pontossággal megmondom ki nyeri ez egy ilyen játék.... ilyen is volt mindig
Na, ha a kozbeszerzeses kb 30 eve az iroda2000 kezibe fut. Azok tenyleg mindenesek.
Azt hiszem ezért sem leszek gazdag soha
És hogy értsd, a segítség szakmai, az én lelki világom nem viseli el a “nagyjaink” mentalitását
Ezek a dolgok nem azért vannak mert én vagyok elkötelezte..... sokan tőlem kérnek segítséget... én meg rendes gyerek vagyok, miért ne segítenék
a műanyag alapanyaggal baj van, kínából alig jön aztán az a kevés európai gyártó ami eddig is drágább volt és a magasabb kereslet miatt még drágább
a 60%emelkedés kb helytálló minimum ennyivel emelkedik minden műanyag ára, ami a vastól még mindig olcsóbb az inkább 80% körül emelkedett
Ezzel a garancia törvénnyel amúgy is bajom van, bár rám nem vonatkozik.... de nem értem miért a viszonteladokat szopatjak vele.... köteleztek a gyártókat a visszavetelre stb ráadásul az utca embere annyira paraszt, hogy vissza is el vele. Ezért nem is átülnék utcát soha többek között
Ja, kozben csak beesik az ingyen iphone mindig.
Ez volt az akciós kukásmellény
Van aki besertodik mer van maganak annyi penze.
Na ezek elbol nem.
"Amugy most olyan rapid modon gyorsult az arak emelese. Nem, nem az euro, tavaly ev kozepe ota 250-260 kozt liftezik. Ezt mar bekalkulaljak. A szivacsok, segedanyagok 2 honap alatt ugrottak 60%-ot."
Van olyan amit decemberben visszarendeltem akkor 290e volt, elotte 280,most 310 es marciusra ujra jon egy arlista.
Akkor en miert adnam alkuval 280 ert?
Ha 310+ lesz 1 honap mulva?
Amugy ez az uj gari torveny igen faszul egybe lett mosva a muszaki cikkekkel.
Nem kis munka van vele, ha nem vagy elkötelezte egyik oldalra sem de hosszú távon megéri..... lehet nem leszek gazdag sosem, de nyugodtan alszom....
Vesztemre és lángossal történő csábítás (zsarolás) miatt vesztemre elmentem a hétvégi vásárba.Miért lehet szerintetek az, hogy ilyenkor összegyűlik az összes degenerált, Alzheimer-kóros, tanulatlan, büdös, cigány, hülye, antiszociális, paraszt, tuskó, barom, suttyó és senkiházi?
Út közepén parkolva, az autó hátulját felhajtva onnét árulva baszom férfi áriát üvöltve hallgatni, kézzel forgatva a füstölt árut, üvöltő hülyegyerek, paraszt-traktoros 300 kilós zsírdisznó billegve haladva, szemében az ősember értelme, besárgarezezett műanyag kutyaláncos cigány...
Az már csak érdekesség, hogy a helyfoglalási sarcot beszedő nyamvadék láthatósági mellényére (minek is az amúgy?) miért az van írva, hogy "rendező"? Mit a faszomat rendez?
Pályát? Színdarabot?
Nem mindenkinek megy ez a játék én élvezem....
Tudjuk, hogy csókos vagy aput véletlen nem lőrincnek hívják?
Kulturáltan alkudom... úgy is lehet.... egy üzlet akkor jó, ha mindenki mosolyogva all fel az asztaltól. Tisztában vagyok vele, hogy a másik félnek is keresni kell rajta....
Én mindig utáltam, mind2 oldalon állva... sztem kisstílű cigány mentalitás... főleg akkor, ha szükséged sincs rá...
Én csak projektre dolgozom.... utcára nem árulok, az nem nekem való
Huhh, van ilyen, altalaban a vicces valasz az hogy jo, rendben es benyogok egy magasabb arat.
Akkor kattog picit a 286 os hogy wtf?
Mondom alku, oda-visza.
Tul sok res nincs de egy esszerut mindig lehet, vagy szallitast.
Az ilyen mit enged a felebol, meg beker ar alattit nem veszem komolyan. El is mennek, eleg sokat keszsegesen elkalauzolom a konkurenciahoz, cimmel meg minden.