Miért gondoljátok hogy kormányváltás lesz?Ott ahol még az olyan ember aki szívből utálja őket is megteheti hogy 0 km-es autót vegyen,miért lennének leváltva?
Hát nincs mentségem igazad van Felépített az ürge egy jó marketinget és ráhatott a szociális érzékenységemre De ezt a trükköt egyszer vettem be
Várok egy következő alkalmat azt amikor bedobja a puttonyba a holmit azonnal ráhúzom a tolóajtót, bezárom a gombbal jó utat kívánok neki azt megyek a dolgomra
En meg mar varom a 22-t mikor azok kerulnek hatalomra akiket most felszop. Garantált sokkal nagyobb córesz lesz.
A zabralas kettőzve, csak most siman megszopatjak torkosban a bogyo feleket is, de akkor csomot kotok a nyelvere, egy nyikkanas se hagyhatja el a szajat es mosolyogva kell ennie ketkanalkal a szart amit a liblingjei etetik.
Nem nyivakolhat semmiert.
Mar szamolok vissza, mikor lesz nyugalom es derű.
Pont annyira mint Bogyó komcsiai, de ha nem képes felfogni, hogy nem kéne elhinni minden hangulatkeltő faszságot, és ha már elhitte akkor legalább minket hagyjon békén a propagandájával, akkor a propaganda szarságaira mindig kap egy ellenpropagandát, csak hogy ne érezze magát olyan kényelmesen
Ááá baz olyan trükkel jött benyeltem mint állat A naivitásomra és a sajnálatomra apellált és bejött neki Pakolászgatok a kocsi oldalában egy bolt előtt a parkolóban Odajön egy romániai cigány ember nagy szomorú arccal azt elkezdi mondani, hogy egy félreértésből a hatóságok kitoloncolták őt és a családját azt vissza kell menniük románba soha többet nem jöhetnek ide Mondta, hogy piacozásból éltek szerényen azt maradt egy csomó zoknija szétosztogatja itt a parkolóba, mert a határon úgy is elveszik tőlük Ezzel a lendülettel belenyúlt a nejlonszatyorjába azt bedobott a puttonyba 2 jó nagy köteg pamutzoknit Aszondja ezt egy5 ösért árultam neked adom testvérem ingyen inkább a tiéd legyen mint a vámosoké Aztán fordult meg azt indult el (na akkor kellett volna elengednem Én hülye utánna lépek azt mondom legalább valamennyi pénzt had adjak a zoknikért Na a vége az lett lett egy nagy szatyor zoknim én meg rövidebb lettem egy 20-assal
máskor mond neki, hogy boncoló orvos és hullamosó vagy, pont melóból jössz és hogy életlenek a bökők, amit árulnak, a zoknijától meg büdös a hullák lába, azonnal tovább állnak
Ezek a bazár-piacok itt tirpákiában is nagyon mennek, több már a román cigány, mint erdélyben. Mindig rám akarnak tukmálni egy csomó zoknit, késkészletet, meg borotvát.
Várok egy következő alkalmat azt amikor bedobja a puttonyba a holmit azonnal ráhúzom a tolóajtót, bezárom a gombbal jó utat kívánok neki azt megyek a dolgomra
A zabralas kettőzve, csak most siman megszopatjak torkosban a bogyo feleket is, de akkor csomot kotok a nyelvere, egy nyikkanas se hagyhatja el a szajat es mosolyogva kell ennie ketkanalkal a szart amit a liblingjei etetik.
Nem nyivakolhat semmiert.
Mar szamolok vissza, mikor lesz nyugalom es derű.
Halmazati hogy a ruhaárusra sózzák rá a ruhát.
https://hirado.hu/belfold/cikk...
Azt sajnos soha.