Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem tavaszi projekt lesz, hogy a hátsó szomszéd felőli sövény le lesz cserélve egy 2 m magas zárt fémkerítésre azzal nincs semmi gond, mindig ápolt, és nem is látnak át a másik utcából. Talán a sarok szomszéd flexét és kutyáját is felfogja valamennyire...
...szóval lesz sövény nyírás - véglegesre
ebben IS én vagyok a jobb van körbe vagy 30 méter sövény(saroktelek) meg egy csomó tujám Amikor ideköltöztünk az első évben levágtam 1x Aztán rájöttem,hogy a villanyos sövénynyíró nem fasza, mert huziválni kell a kábelt Lett egy benzines. Azzal levágtam a következő évben mégegyszer Aztán rájöttem, hogy nem nekem való feladat ez, azóta pár forintért megcsinálja más a fűnyírással együtt Én biztos nem küszködök vele inkább nézem a tv-ben a kolombót
azt én sem értem miért csivitelnek csip-csip, csip-csip, csip-csip ez megy egész nap de mi értelme
persze, hogy nem értesz hozzá sosem szoptattad
amíg békén hagy hordja csak
Már értem, miért az asszony hordja a nadrágot nálatok
ilyen csini
nem szoktam élőlényre lövöldözni, nekem van veréb vasból
Te irtod a verebeket? Én etetem őket: már olyan szép dagadtak, hogy némelyik alig bír felszállni.....
...múltkor beszéltünk légpuskáról... ezeöccá Ft 500 db lövedék... mondjuk az neked 100 veréb de ha csak rendszeresen csattogsz a Sláviával a fülükbe, akkor is odébb állnak
Ilyenkor nem is nő a sövény... tudom, van 15 m-nyi nekem is...
Azért röhej, hogy amit a Suzuki a 600-a Gixxerrel nem tudott meglépni (Euro 5.) azt az Ural röhögve megcsinálta: https://totalbike.hu/hirek/2021/02/05/itt_az_uj_oldalkotros_ural/
Utánfutón kurvajo.
mi múlt évben szedtük ki mert túl vastag volt és teli volt verébbel
az a terv hogy kerítéselemeket leteszek egy méter magasan és borostyán lesz felfuttatva rá abba nem bújuk el a veréb, egy rész már kész van de az jóval magasabb ha benövi teljesen akkor meglátom mi a helyzet verébügyileg

kurva idegesítő amikor 167 veréb csipákol fél napot de olyan hangerővel hogy bárhol hallani
Nekem a villanyostól is megfájdult.
Igaz, 10-11 méter hosszan a két oldala van, lejtős a terep, így az elején kb. 2,5-3 méter magas a teteje, a másik vége 1,7 méteres.
De már gondolkodom, hogy kivágom.
én ehhez nem értek, mindig nyávognak, hol a sövény a baj hol az hogy az árkokban nem tudja levágni rendesen a füvet
örökké basztat hogy tegyek új damilt a szegélynyíróba , meg minden ilyen faszsággal
Ráhibáztál.
Amúgy amit magam is megtudok csinálni, arra soha nem költök pénzt.
De hát az egész motor egy snassz Miért nem inkább azt cseréled
Azt mé baj ha fáj a keze Legalább nem kezez bőven elég a szája
Snassz átlátszó volt rajta, ezért.
az a buzi akinek nem az asszonya vágja
régen az asszony az ollóval vágta de mindig panaszkodott hogy fáj utána a keze, a devecseri piacon vettem neki egy villanyosat 5 ezerért és utána nem fájt a keze
A toka az, ami a Pipit naggyá teszi....
Oszt azt minek cserélni
Nincs kertész