fax tuggya szerintem eben-guba Már pözsós vagyok én is inikém vigyázz a szádra
Mondjuk ezen most van 5 év gari vagy 1 millió km.-er gari végén meg úgy is cserés lesz és az nem az 1 milló km-nél lesz Többet nem tartogatok egy autót 10-en évekig
Megnéztem én is 125-ről felment 134-re. De rosszul emlékeztem a piros is feláras, úgy látszik tudják mi lesz a jövő A fekete, meg a fehér van ingyé
Egyébként emelkedtek az árak. Most egy alapot annyiért vennék meg, mint a kért extrákkal Az extrák is emelkedtek pl. a tolóajtóm 86 ról 92-re, szín 125-ről, 134-re stb mondjuk nem sok extrát kértem szín 125,tolóajtó 86,oldalra nyíló üvegezett hátsóajtó 60, levehető vonóhorog 200. szűk 480. Na ennyit emelkedett az ára december óta Nincs itt infláció
a kispolgár nem vesz franciát mert nincs pénze szervizelni
amikor munkatárs rönójához 40 ezer volt a hátramenő fém fékcső akkir a kombi opelhez 7 és ez a teli áras autóboltos ár volt
a mercikhez olcsóbb a cucc mint a rönó-pözsó szarokhoz
Eladom a fel vsédet es siman megvan a fidesz szinu francia, greta ujjong, a bebifokak visitanak, es hiznak a jegyesmedvek, te kipurcansz vese hijjan, a hazadba meg bekoltozhet ali a paki agysebesz, igy minden libberalnaci boldog lehet.
Mondjuk ezen most van 5 év gari vagy 1 millió km.-er
Egyébként emelkedtek az árak.
amikor munkatárs rönójához 40 ezer volt a hátramenő fém fékcső akkir a kombi opelhez 7 és ez a teli áras autóboltos ár volt
a mercikhez olcsóbb a cucc mint a rönó-pözsó szarokhoz
(téged ott is lehúztak
Lakás lett helyette
Kibaszott jo taktika
Na mennyél alunni szépen!
https://www.hasznaltauto.hu/szemelyauto/opel/corsa_e/opel_corsa_e_corsa-e_edition_337_km_hatotav_akar_2500000ft_allami_tamogatas-15306339