Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem ez olyan szórakozás mintha drótkefézném a tökömet
A neten azért sok atbaszas megy.... nagy számok törvénye....
Az ilyeneket én mindig elküldtem... persze PC alkatrészben közel nem volt akkora árrés, mint egy padlólapon
Meg is vették neten, aztán hozták műanyag szatyorban a dobozokat, hogy rakjam már össze Ránéztem*, ha jó volt, azt mondtam, OK, 10000 kb. annyi lett volna rajta... így még jobb is volt, mert nem nekem kellett a garival szarakodni

*soxor hoztak olyat, amit nem lehetett összerakni, nem belevaló RAM, proci, stb... na azokon jót röhögtem
A minap jott egy ürge, valami kanapet keresett, mer mondja a heten viszik vissza a multheten interneten rendelt cuccot, ami szemmel lathatoan 5. Van szarul ujracsomagolva, ugy nez ki mintha feleve ftrengenenek benne, csak olyat akar amit lat effektive.
Nem is ertem miert kuldik ki az ilyet, remeny hogy valaki benyeli?
Az alku számomra szórakozás
mond neki rázza meg erősen akkor nem csíkoz
én evvel szopattam a hülyéket a cégnél, benne volt a fiókban az új aztán gyors kicseréltem megrázogattam és hónapokig jó volt
utálom a bolti kupeceket is, a futárral meg nem kell társalogni
asszony körbekérdez amit akar aztán megrendelem neki
Mindig úgy esett, hogy szóltak, csíkoz, én meg ebéd felé menet bementem érte a bótba... gondoltam, ez olyan árkategória, amit hiába veszek a neten, mert ráugrik 1500 posta, és ugyanott vagyok... majd rendelek 2-t, aztán legalább békén hagynak ezzel egy darabig
le kell alkudni én mindent úgy veszek... most a felújításhoz is.... grohe szerelvények, csempe, jarolap stb.... megnezem a neten az olcsóbb árat... mindig mindent ideadnak....
anno az Euronics-ban is lealkudtam egy TV-t
a helyi boltosok nagy gecik, én már semmi műszaki dolgot nem veszek csak a netről
egy ratyi hűtő is 20 ezerrel volt olcsóbb szállítással együtt mint helyben rendelve, mert készleten kb semmi sincs csak prospektus
Pont ezt a dájmond lófaxt veszem a cégesbe, már vagy a harmadik fogy, és jó... én 7 rugót adtam érte a helyi bótban, mert lusta voltam rendelgetni netről... de ezek után inkább rendelek, ha így átqrtak (nem pont uez a toner, de hasonló kategória)
ráfizeted a toner harmadát és házhoz is viszik
Kösz, mentve!
ebben a kazettában van a képalkotó is? mert egy csomóban az külön van aztán azt is kell csereberélni a páros kazetták után
Te dolgod, mit hiszel*, én ilyeneket forgalmaztam 20 évig
Amúgy nem értem, mit rinyálsz, 2-5 ezer között láttam 83A kompatibilis tonert... főleg hogy pénzt keresel vele, ne sajnálj már rá ennyit És nyugi, jól fog nyomtatni, nem tudod az eredetitől megkülönböztetni.

*bár lehet, hogy ezekbe a kis 1ccerhasználatos lézerekbe csak 1 féle van...
ha nem kel el a kazetta akkor kiveszem a port és amikor az ólmot öntöm még forrón belebaszom a porba és porfesték lesz belőle
szép fekete lesz tőle az ólom és nem látják a halak
HP LaserJet Pro MPF M125a a nyomtató pontos típusa. Szerinted milyet, és honnan?
Gondolod, működik? Mert az 4000,- forint: https://www.tonerprint.hu/tint...
nálam sok toner fogy, ecopixelt szoktam venni, van vagy 3e Ft a toner átlagosan és hibátlanul működik mind....
nekem nem kell sokat nyomtatni de a cég hajdanán tesztelte az utángyártottat is
sokkal kevesebbet nyomtatott, és ugyanaz volt vele mint a házi feltöltöttekkel hogy nem volt egyenes a széle, átvették a kiürült kazettát nagyjából kitakarították új festék lekaparva a címke és lehetett árulni
5 éve működik, 1500 oldalt (3 csomag géppapír) már biztosan kinyomtatott. A gyári új kazettára is ennyit írnak, szóval nem hiszem ezt....
vagy 5-6 éve egyet se töltöttem már, amióta nem dolgozok pesten nem tudok rendes port szerezni aztán nem kínlódok vele
amúgy szinte mindig festékhiányt írt a feltöltött is, sokszor évekig
Az tudod, ugye, hogy az új lézerekkel adott tonerek általában fél-negyed töltésűek? külön betűjelük is van...
Utángyártott toner a megoldás...
Sok sikert, utángyártott új 10 alatt van a bótban... aki annyira Prestige Man, hogy csak eredeti HP tonerrel tud nyomtatni, az megérdemli
Jótanács: nem is gyakori modellbe való, bontott is - ha 10-et ad érte valaki, gyorsan add oda...
Tavaly tavasszal baxtam ki a kukába egy HP tonert bontatlanul, amit 10 éve őrizgettem, hátha befut hozzá egy nyomtató... de nem. újban 60 rugó volt akkoriban... rohadt paraszt megrendelte, aztán nem jött érte persze ritka és drága nyomiba való volt