Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na ebből láccik, mennyit értetek hozzá Levi barátoddal együtt. M47 motor, elpusztíthatatlan, semmi típushibáról nem tudnak... előtte lévő széria, még az előd modellben a 150 LE verzió, ott fordult elő flap szelep törés, valahol a 300 ezer felett... orvosolták, módosított beépíthető, filléres költség. Én legutoljára 2 éve néztem meg, stabilan állnak...
Az N47 motornál voltak kigyulladások, de arra is volt visszahívás. Ennek ellenére előfordult pár, aminek az lehet az oka, hogy a BMW legnagyobb darabszámban eladott motorja... és még most is megy a széria.
Ja,akkor az költségmentes.
Legalább a bódé megmarad.Ez a leégős előtti vagy utáni?
Nem, ezekben leszakad a klappe és átmegy a motoron
Az az aminél a szívócső műanyag kilukad és lángtenger lesz?
Mint az autópályán az öreg aki hallja hogy egy autó szembemegy a forgalommal.
Egy,de hiszen mind.
Korrekt, biztos nem fognak örülni neked de ha eleve elutasítanak akkor az okot ad a félelemre.
Fognak: a 3 környékbeli Renault márkaszerviz közül (Szekszárd, Baja, Kecskemét) ahhoz megyek ahol a kocsi mellett állhatok szervizeléskor.
Bogyó, ne legyél ennyire naív. Mernék feltenni pár ezrest hogy nem fognak folyadékot cserélni a kocsidon a 2éves szervizkor sem sajnos dolgoztam márkaszervizben és sok ismerősöm is. Ha csak otthagyod, nincs ismerősöd, basznak az autódra.
Akkor rosszul emlékeztem kinevettelek volna ha olyanod van és véded.
Olyat titkárnők vesznek... van egy 20d (M47 motor) meg egy 20i.
Annyi a különbség, hogy az ipse csak a szar BMW-ket látja, én meg csak a jókat
Jaja, meg a márkaszervizes "olajcserénél" elvégzik a hibakód-kiolvasást, az esetleg aktuális szoftverfrissítést, 2 évente a fékfolyadék cseréjét (ami nem megy célszámítógép nélkül egy mai verdában), stb. Ja, hogy ennek ára van....
Azt mondtam hogy NEM lesz 5 milla.
Olvass.Ne írj,az nem megy neked.
látod 5 millát ráversz a gépre 10-ért kihoztál volna egy újat. Púpos a zsebed a pénztől, a faszé nem vettél már egyet. Tárolgatod a pénzed a bankba 2-3%-on az infláció meg 8%. az a 10-es amiből vettél volna egy autót év végére reál értéken már csak 9,6 misi, ezeket a pénzeket beleszámolod?
Ilyet se láttam,kifizeted,tehát nem kell kifizetni.
Jajaja.
Így adom én is az ágyoldalt,csak a fejvéget kell kifizetni,az oldala ingyenes.
Ami be van építve az árba, azzal nem tucc mit kezdeni... azt kell kifizetni... és ha benne van a szerviz, akkor azt már nem kell KÜLÖN kifizetni, tehát ingyen van
a 5-6 éves masterek legendásan hengerfejesek, nem szabad megvenni. Sógorék nap mint nap ilyet csinálnak. Én meg 5 év alatt reményeim szerint gyári karbantartás mellett nem fogom 120-150 ezer km-er alatt szétrúgni, hogy bármit is cserélni keljen benne. Van kontaktom akinek ilyen gépe van 300 + ezer kmernél sem esett szét semmi rajta, úgyhogy bízok benne
A pocsesnek,nek valam nagyobb lomja van.
Őőőőő,bocs,a videónak hiszek,nemmintha te ne lennél expert pro ebben IS,de szerintem az ipse a videóban több bmw-t látott mint te.
Összerakva IS meg szétszedve IS.
Amúgy neked nem 316-os van ? Lehet rosszul emlékszem de az rémlik
Aha, 85 ekm, e60-ban... 10 éve nem gyártják... ennek min. az 5x-e van benne... ez egy széthajtott öreg szar, jó hogy kell rá költeni... gondolom, nem is kímélte a gazdája (már az a 3, aki volt neki az első német tulaj óta)
Sok évig igen, 2006-ban kezdtek szart gyártani N-es motor, és aztán jött ez az ingyenszervíz.
erről van szó
Az amit beépítenek az árba,az ingyen van.
Értem,ha extraként adják 500-ért az is az.
Szoval nem nézted.Ez van.
A tied a kivétel.
Az ipse mondjuk nem ezt mondja.