Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi, pont erre gondoltam én is
Kíváncsi leszek a 25 év alattiak mennyit fognak keresni ha nem kell utánuk adót fizetni...
Látom, nem bírod megérteni, hogy azért kap a droid olyan keveset, mert még1x annyit be kell utána fizetni. Hidd már el, hogy a munkáltató szívesebben adná azt a pénzt a droidnak, de erre sajna nincs lehetőség. Valamiből el kell tartani az ingyenélőket, a nyuggereket meg a focistákat
Hogy te milyen igénytelen faszságokat nézel... Ezek olyanok, mintha még nem láttak volna autót... az összes nagymotoros 20 éves ilyen... az 500-as Mercik, a W fóccvegenek, mind.
Tele a motortér, bonyolult megoldások, semmi hely... V8-as Merci motortérbe a kezem nem tudom ledugni sehol, bármit akarsz csinálni rajta, előbb bontani kell.
de nem kell ilyen messzire menni... 2005-ös TDI Passát, ékszíj és görgők cseréhez le kell venni a teljes elejét, hűtőt, lámpát, klímahűtőt kiforditani, kb. 1 óra szerelés, mire hozzá tudsz kezdeni - pedig az csak egy szaros 2000 ccm dízel abban a hosszú orrban.
Ha meg vezérmű szíjat akarsz cserélni, akkor a fent említetteket mindet le, utána kezdheted
Ahhoz képest ami nálatok van, még a vasúti töltés is hegynek számít
sok kis céget ismerek
nagyjából így van mindegyiknél:
emberek dolgoznak a legkisebb pénzért amennyiért még ott maradnak ( tobbnyire azért sűrű a csere)
a tulaj meg sír(kivétel nélkül) higy egyre szarabb minden egyre kevesebb a pénz és egyre többet fizet
mindezt egy pár évente cserért x6, 300as merci stb kocsi mellett, tűzdelve több hetes óceánjárós vagy éppen afrikai vadászós turné mellett
de ugye minden szarabb
a dolgozó meg jár a nagymama bringájával mert még azt se tud újat venni abból a kis pénzből amit kap
ott vannak hegyek? Nem ilyen szekszárd meg ilyesmi az a tolna megye
Spec én 6-7 évet jártam a tolnai felső holtágra horgászni, néha fadd-ra én nem láttam ott hegyeket persze ez még 2003-ba volt Azóta lehet változott a domborzat a tektonikus mozgások következtében karácsonykor is 2 szer volt földrengés horvátba
Tasi 2.0 és a nem kell szervízelni bmw találkozása.Mondjuk viccesebb mint a tasi.

http://youtu.be/OZ4Bdn9kshY
Tolna
mégis merre tolna- baranya, baz
soká váltott a lámpa
Az orszag egyik legjobb helyén, nem ilyen homokos síkságon mint te
-5 az internet szerint de ha kimegyek, izzadok, olvad minden
itt is süt a nap szél sincs de mínusz 10 fok van te hol lax afrikában
Itt 7agra süt a nap, szél nincs, 5-6fok pluszban szar helyen laktok ti.
szerintem ini ne mennyünk bele Neked életed összes vállalkozása annyi volt amikor kiválasztottad azt a kanapét ami nem szakad alattad össze mikor fetrengesz rajta Amíg te fetrengtél az meg aki haladni akart valamire húzta az igát
amiket most siratsz azok a cégek csak azért jöttek létre és azért léteznek hogy sumákoljanak
Buzikok vagytok.
Ok, mehetünk.
hát mondjuk ott tudom, hogy vannak árak .Haver egy szar nyaralót akar venni a balatonpartnon 70-80 misi körül de hát labdába se rúg
A Zoli?
Na vajon...
egyáltalán minek akartók ti új adónemeket kitalálni? Nincs elég? A fizetések kb. 30-40 %-a adó. A maradék pénzből szintén adózottan lehet vásárolni, hol 27 hol 40 %-ért attól függ mit veszel. Ha ingatlant veszel az illetékkel nyúlnak meg igazából már mindegy, hogy veszel vagy eladsz fizetsz mindenért Ha vállalkozol a megkersett 100 forintodból kifizetsz 85-90 ft-ot a maradékból vásárolhatsz magadnak adózottan. A trükközéseket megszüntetik, kezdődött a kp.s számla 3 millió ft-ról 1,5 millióra majd 500 ezerre csökkentésével az onlájn pénztárgépek bevezetésével, a 100 ft áfa tartalom onlájn rendszerbe küldésével majd tavaly júniustól már az 1 ft ról írott számlavégösszeg onlájn rendszerbe küldésétől és a legújabb csodafegyver a banki modemek kötelezővé tétele minimum értékhatár nélkül Szépen bezárogatták a kiskapukat amikről eddig is tudták, hogy vannak csak hagyták működni a vállalkozásokat és engedték élni az embereket. A kp 90%-os kivezetése lesz az utolsó döfés és kimondják a halálos ítéletet a 70%-ban munkahelyet teremtő kkv-kre Ez a szektor egyébként is gyenge lábakon áll a megsegítés helyett sárbatiporják. Aztán megy a mellveregetés, hogy csökkentik az adókat, ja nekem a néhány alkakmazott után az, hogy 4 év alatt néhány %-ot csökkent az szja hát pont semmi jelentősége nem 500 embert foglalkoztatok Aztán a másik oldalról folyamatosan emelik a minimálbért és a garantált bérminimumot aminek következtében a munkáltató által befizetendő járulékok is emelkednek ami efektív többször ngyobb mint az szja csökkentése Most, hogy bezáródnak azok a kiskapuk amit a foglakoztottság 70 %-át ki tevőkkv-k számára nyitva voltak megjött az eredménye. Olyan drágulás van, hogy a 4%-os bérnövekedés elveszett benne. Nem tudni mi a cél de 100 ezer kkv huzza le hamarosdan a rolót azt ez a kovid sem segít rajta. Arra meg minden rosszat ráfogni nem lehet
Úgyhogy nem új adókat kell kitalálkni a meglévőket csökkenteni drasztikusan. mondjuk 10% áfa és a vállalkozásokat érintő adók legalább 50%-ának csökkentése azt talán még úgy is befolyna ugyanez az összeg az államkasszába
Az ki? Már a múltkor is agyaltam.