Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Neked a 100%-os árrésedből nem sok a 2,5%, de nekem anno, 96 környékén, mikor 4-5%-al pörgettem át a PC alkatrészeket, nagyon fájt Inkább elhajtottam az ilyen kártyás jószágokat, minhogy rezsi szinten dolgozzak, úgy, hogy csak a bank keres rajta de az ajtón kint lehetett a logó, meg reklám értéke volt. Amikor olcsó szarokat vettek, amin 50% volt (kábel, egérpad, meg ilyenek) akkor lehetett kártyázni
Szerintem teljesen másról beszélünk. Én most a kötelező terminálról beszélek.
Én vennék még négyet, sőt nyolcat!
Jól jöhet még
Ilyen amikor nem értesz hozzá de nagyon okosat írsz
Nyugodtan állj neki autót szerelni és rájössz hogy egyszerűbb lekapni az elejét mint szenvedni két ujjal vakon fentről hajladozva vagy fel-le ugrálva az autó felett alatt hogy le tudj venni róla ezt azt.
Az hogy elsőkerekesbe hosszába tették a motort egy hatalmas baromság ezt én is aláírom. De nem olyan szar azt szerelni.
Ha csinálnál bármit a bmw-den, tudnád hogy az sem egy leányálom, ott is egyszerűbb ha leengeded a motort.
Nem,kifejezett fillérbaszást csinálok,a legspúrabbat,két hónapja már áldoztam 4 télire,azok újak.
A fotózott az még olcsóbb.....
Futózottra.
Hagyd már ezeket a sztereotíp baromságokat... a szemét vállalkozó az X6-al, miközben szegény alkalmazottjának biciklire se telik
Legyél már Úr, vegyél rá normális gumit!
Most telik rá.
Ha Jön Ferkó, csak fotózottra fussssa majd.
Nem sokat, mert egyrészt nem vagyok szerelő, másrészt csak egy hüjje haverom vett ilyen hosszmotoros Passátot
A 3-asban rövidebb az orr, előrébb van a kerék, mégis van a motor előtt 25 cm üres tér ja, mert az nem elsőkerekes Említett Passátban a generátort se tudod levenni az orr lebontása nélkül, mert a csavarja nem jön ki előre a hűtőtől
...vagyis igaz, mindenhez IS jól oda lehet férni, ha lebontod a teljes elejét, gyakorlattól és szerszámtól függően fél-1 óra alatt (meg ugye ennyi vissza is)
Igazából már simán aznap nálam van és a kártyadíj összesen 2,5%,ezt bár a vevő úgy hiszi mert reklámozva van hogy ingyenes,de nem,ő fizeti.
Jah,és fillérbaszunk gőzerővel.
A vett felniken van két hulla gumi és két 2017-es téli,épp hogy elérte a téli kopásjelzőt,még 5 mm mint van rajta.
hurrá,csak két ruszki gumi előre és csapassunk.
Szerintem kurvára nem mindegy hogy 1000ft megy a zsebembe vagy 860ft 3-5nap múlva a kártyámra.
KB tökmindegy mivel fizetnek,bankkártyával jó hogy nem kell bevinnem a bankba.
A gödöllői K&H-nál a pénztárat is bezárták,csak autómatába lehet befizetni.
Régebben nem fogadták el a kártyát,nem volt termináljuk,a vicces hogy csak azért van náluk számlám mert anno az övék volt a legolcsóbb terminál szolgáltatás.
Most hogy kötelező valszeg már van nekik.
Nekem jobb hogy már elérhető a google pay magyarországon,így kártya sem kell csak telefon.
Akkor minden rendben.
Lesz ez még jobb is.
Franciákról ne is beszéljünk... rakás fos. Tudnak ők baromi jó motort csinálni mint a hdi, aztán körbepakolják szarral, gyenge műanyagok, logikátlan elképzelések. Én még nem jöttem rá ogy 2010-es 5008 1.6hdi-n hogy lehet egyszerűen levegőszűrőt cserélni. Komolyan könyebb ha a blokkot leengedem...
ez igaz is lenne ha a cégvezető egy f-g astrával járna
és nem g mercivel vadászni mert terepre az x6 nem jó
ha hiszitek ha nem nem a pénzt sajnálom tőle, csak sírni nem kellene hogy milyen geciszarul megy neki
avval is tisztába vagyok hogy sokkal többet fizet be a közösbe kb a semmiért és ez szarul esik, de azért amikor annyi marad hogy jobban él mint hajdanán egy báró akkor nem kellene azon sírni mennyit fizet be
Csak a hülyék tapsikolnak. De úgyis ők fogják megfizetni, 1000ft kártyád fizetésnél nagyjából 140 megy a levesbe, azt nem én kapom meg. Ugyhogy mese nincs, árat kell emelni
A4 ugyan ez, és kurva egyszerű! Bezzeg pár francia márka= szenvedés hegyek!
Szerintem sokkal egyszerűbb lebontani a passat elejét mint a kerékjáratban kuporogva vagy fentről két ujjal próbálgatva betekerni a csavart mint sok keresztmotoroson. 20perc alatt lebontod az elejét.
Van egy sanda gyanúm hogy nem sok ilyet csináltál
Előbb utóbb mindenki megtanulja hogy egyszerűbb és nyugalmasabb bontani mint szenvedni.
Saját tapasztalat: mióta kötelező, a forgalom kb. ugyan az maradt de a fizetés 50%-a kártyás lett.
Én a kp-t preferálom mindenesetben
Ja, és nem bankkártyán.......
Ez pontosan így van! Tapsikol a nép mert lehet mindenhol kártyával fizetni, de arra nem jön rá, hogy majd nemsokára így majd legfeljebb a multiknál tud!
Ha több a megengedett akkor nem
Bazze, ez rohadtul nem jó hír, lassan drágább mint Bp.