Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

te akkor nagyon bátor lehetsz
Nem egy ördöglakat ám ez.
gyakorlott szem azonnal kevésbé gyakorlott festékvastagságmérővel azonnal kiszűri, mi a gyári és mi nem.
Azt, hogy hobbyból a haveroknak eltaknyolgatsz dolgokat, még nem tesz gyári festőműhellyé. Unalmamban én is csinálok ilyeneket
mégsem vagyok fényező, még festő mázoló sem
Ez az az alagút, amire földet kellett hordani, mert beomlott?
Ez igaz. Cserébe közel van szlovákia, lengyel, meg a román de arra nem nagyon járok.
Nekem van
Motoroknál (legalábbis az összes japán) a szines festék áttetszö. A szinmélységet a rétegek számával állitod be. Azt nem lehet kikeverni, a festön mulik.
Rossz helyen laksz menj az ukránokhoz motorozni
anno a zsiguli fehér színeket kikevertem egy sámlin ülve a kocsi mellett volt barna meg szürke festék és addig basztattam a fehéret amíg nem egyezett
akikor jónak tűnt kentem egy keveset a rendszám alá és ha passzolt megvártam hogy szikkadjon, ha még mindig akkor lehetett festeni
amúgy az opel színkód is teljesen korrekt a hatsó ajtó fèlig lett fújva polír után nem volt eltérés
most már lehet van mert nem egyformán eszi a nap
230-235 a vége nem olyan menő ez a motor hogy az államat a tankra kell tegyem.
Tudod, felénk ratyi aki csak egyenesben meri húzni a gazt.
Nem is mondtam ilyet. A gép adott esetben kiad 6-7 verziót.
180-ra rá is álltál
mivel nyomod 250-essel
Ez hülyeség. Megint olyanba okoskodsz amihez nem értesz.
hát azért annyira nem Magzatpózban benzinkúttól benzinkútig, úgy hogy a fejed majd le száll
Kinek mi a szép, de lekeverték a gyárit. Persze.
Autopályára oda vissza?
Tehülyevagy
mert nekem ilyen is van
Autora megy is. Motor nem egy festékböl adja ki a szint.
miben hazudozok?
Neked akkor minek a nagy zizi
Ja, hogy sokáig lehessen mosni a ház előtt
Ne is mondd.....m3-m6-m7 dög unalom. Az olaszok is meg az osztrákok is a balkáni országokkal azon keresztül érhetö el. Bö három óra autópálya.
Az az.
Én birtam az M6-ot.
A cél a kevés dízel fogyasztás volt.
Nekem van, egyetlen egyszer jöttem haza Miskolcról. De az m0-t kihagytam, inkább bementem a városba, aztán az m6-on végig. Ercsinél már az agyvérzés kerülgetett az unalomtól, pedig 180ra ráálltam végig, sietni kellett...