gyakorlott szem azonnal kevésbé gyakorlott festékvastagságmérővel azonnal kiszűri, mi a gyári és mi nem.
Azt, hogy hobbyból a haveroknak eltaknyolgatsz dolgokat, még nem tesz gyári festőműhellyé. Unalmamban én is csinálok ilyeneket
mégsem vagyok fényező, még festő mázoló sem
Motoroknál (legalábbis az összes japán) a szines festék áttetszö. A szinmélységet a rétegek számával állitod be. Azt nem lehet kikeverni, a festön mulik.
anno a zsiguli fehér színeket kikevertem egy sámlin ülve a kocsi mellett volt barna meg szürke festék és addig basztattam a fehéret amíg nem egyezett
akikor jónak tűnt kentem egy keveset a rendszám alá és ha passzolt megvártam hogy szikkadjon, ha még mindig akkor lehetett festeni
amúgy az opel színkód is teljesen korrekt a hatsó ajtó fèlig lett fújva polír után nem volt eltérés
most már lehet van mert nem egyformán eszi a nap
Nekem van, egyetlen egyszer jöttem haza Miskolcról. De az m0-t kihagytam, inkább bementem a városba, aztán az m6-on végig. Ercsinél már az agyvérzés kerülgetett az unalomtól, pedig 180ra ráálltam végig, sietni kellett...
Azt, hogy hobbyból a haveroknak eltaknyolgatsz dolgokat, még nem tesz gyári festőműhellyé. Unalmamban én is csinálok ilyeneket
mégsem vagyok fényező,
akikor jónak tűnt kentem egy keveset a rendszám alá és ha passzolt megvártam hogy szikkadjon, ha még mindig akkor lehetett festeni
amúgy az opel színkód is teljesen korrekt a hatsó ajtó fèlig lett fújva polír után nem volt eltérés
most már lehet van mert nem egyformán eszi a nap
Tudod, felénk ratyi aki csak egyenesben meri húzni a gazt.
mivel nyomod 250-essel
Tehülyevagy
Ja, hogy sokáig lehessen mosni a ház előtt
A cél a kevés dízel fogyasztás volt.