Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van betonozos meló..asse érdekel? Nincs létra.....
El irigyelted tőle a herevasalást?
Vonatkoztass már el a benzintől!
Hó végén mennyi maradt akkor és mennyi marad most?
Rezsi+ kaja+ egyéb össz kiadások......
nemrég még főpolginak indult Meg mondom őszintén bogyó ő volt a legszimpatikusabb jelölt a faültetős promó vidijével Sejted akkor mi a véleményem a többiről
Akkor köszönd meg a Szíjjártónak, mert ha ő nem így jár el akkor még egy év múlva is várnád a cuccot.
Ez szerintem a génjeiben van.
Ó, teljesen önállóan.
együttműködő volt így netközelbe engedték Cserébe a fogdaőrnek nekiadta a bőrövet meg a cipőfűzőt amit kivetettek vele a cipőjéből
Azzal a vakcinával többet oltottak mint a te embóliás asztrazenekaroddal.
Van valami internetes kepzes erre hogy barmi tema felmerul mikor melyik indexes baromsagot kell belinkelni vagy sajat fejbol vagy ennyire kreten?
Persze hogy kértem, mert még - az azóta kiderült ritka mellékhatások ellenére is - jóval több esélyt ad a túlélésre számomra.
Mégis kérted,mit reklamálsz?
Hát nem.mostani viszonylatban pl 30%-al több üzemanyagot tudok venni ebből a pénzből,mint 11-ben a 130ból.A másik hogy ez a 130 kitartott egészen 2014ig.
Nincsen - de az ellenkezőjére sem.
Aki a Michelin csillagos étteremben is előkóstolót használ, annyira fél hogy megmérgezik, az szerinted be meri adatni magának az Aliexpresszes vakcinát?

https://index.hu/belfold/2021/...
meg hát tüdő gyulladástól eddig sem féltünk középkorúan
Köszönjük doktor úr Kérdés: Ha iszok jó sok meggyessört az kellőképpen hígítja a vért
Mondjuk azért az nem egy gyenge kép ahogy merkely az apját leoltja Szóval marketingben ott vannak a szeren
pedig neked már minden jobb lenne mint a földi élet Én inkább meghalnék mint rettegnék Fogadjunk mén a kézfertőilenítőzés meg a hasonló faszságok
Erre van valós bizonyítékod is vagy csak a gyurcsány hazugságait ismételgeted?
Ez is egy probléma. Erőltetik de én irjak alá hogy akarom. Tiszta hülyeség.
A szijjártó meg igenis egy nagyon okos ember Nektek libsiknek csak egy csomó buzi jutott a fidesznél meg vannak szakemberek
ezt akár én is írhattam volna, fura, hogy most pont te is úgy gondolod mint én Mi lett az asszonyt lapátra tették
Hát én nem tom, de ezek amit leaszfaltoznak az utóbbi években, az pár év mulva ugy néz ki mint amikor hozzáfogtak a felújításhoz. Felénk van olyan ut amit vagy negyvenéve nem aszfaltoztak de még most kezd itt-ott kátyusodni vagy süllyedni.
Mert a Szíjjártó se nem kutató, se nem virológus, mégis ő "hagyta jóvá" ezeket a szükséges dokumentumok nélküli oltóanyagokat. Ráadásul az összes balhét veled / velem vitetik el, mert csakúgy kaphatod meg az oltást, ha írásban vállalsz érte minden felelősséget. A Szíjjártó "bemondására"....
én körül szoktam
nem öröm
Bár, hogy most lőriék be tették oda is a lábukat elindultak a változások