Semmi pánik, csak egy kis piac tisztítás zajlik Sok a kisvállalkozó... túl sok. Így majd becsődölnek, a területüket átveszik a nagyok, ők meg mennek hozzájuk dolgozni. Kiképzett és kiszolgáltatott munkaerő, kívánhat ennél jobbat egy multi? Ez 100 éve bevett módszer...
Aha, előtte heti 6 napban 12 óráztak...kovid mintákat vettek talpig vegyvédelmi ruhában. Te mennyit dolgoztál az elmúlt héten? Gondolom, nem sokat, mert most alig van mosnivaló tányér...
Gondolkodj már kicsit, mielőtt beszólsz.
Főleg ha szarúl vették le. Van kollégám aki 3szor elment egymásután, és csak a harmadik mutatra ki neki. És a tünetek jelentkezésétől végig otthon volt. Egy vicc az egész.
Nem láttam a válaszodat.
Akkor felesleges pénzkidobás ha tesztet veszel most, ha azóta nem éreztél hasonló tüneteket!
Ha akkora mikrobiológiai teszt is negatív lett, az 100%, hogy negatív.
Az oké, csinálták tavasszal hogy tableten nyomták a be és ki forgalmat, ha sokan voltak nem mehetett be senki. Kérdeztem a biztonságiőrt hogy mi a létszám, nem nagyon emlékszem, talán 50fő vokt a max.
Na, és akkor hogy oldják meg hogy az az 50 ember ne tobzódjon mondjuk a zöldségnél?
Bérzsandár van doszt naluk,elvileg el tudnak szamolni 100 ig.
Utana konnyebb a matek,ha egy kijon mehet a kovetkezo.
Nem kell infrskapu csak egy 5 rugos lezeres homero.A lidkiben most accijos.
Mikor én csak azt írtam hogy nem bánnám ha túlesnék rajta.
https://index.hu/kulfold/2021/...
Gondolkodj már kicsit, mielőtt beszólsz.
Most csak teteted a hulyet vagy az vagy mindketto szanalmas.
Akkor felesleges pénzkidobás ha tesztet veszel most, ha azóta nem éreztél hasonló tüneteket!
Ha akkora mikrobiológiai teszt is negatív lett, az 100%, hogy negatív.
Na, és akkor hogy oldják meg hogy az az 50 ember ne tobzódjon mondjuk a zöldségnél?
Utana konnyebb a matek,ha egy kijon mehet a kovetkezo.
Nem kell infrskapu csak egy 5 rugos lezeres homero.A lidkiben most accijos.
A második?
Mintha csak így terjedne.
Smárolj le minden pesti a balaton körül.