Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát pontosan egy kategória még a tanárral és az orvossal is egy zsebből megy a pénz nekik de azt a zsebet mi rakjuk tele
Komolyan többnek gondoltalak Szoktam tévedni Az állam fizeti őket államnak kitől van pénze Lenyomtatja a nemzeti bankba vagy elveszi tőled meg tőlem adó formájéban Akkor miből adózik az a szerncsétlen Abból amit elvettek tőled meg tőlem mi is vagy fél bit
Na jo de sokat kell lapozni
Pipi csak hogy láss egy már majdnem jó pizzát a sajt elfogyott
Ne olvass Az én magasságomhot úgy is hülye vagy Erre mondják a szarom is nagyobb mint a tied
ha nem lenne a munka után adó vagy csak elenyésző akkor nagyjából ugyanott lennénk
Na még az kéne
fene tudja olyan 40 felé lenne a tuti
%27 százalék világrekorder adóval büntetik a fogyasztást magyarországon. Nincs máshol ilyen Mennyi emelésre gondolnál ini
Ne.mondd már hogy egy kategoria.mondjuk egy közmunkással
De abbol adozik te szerencsétlen.
Azé mondjuk a kinai.meg az orosz vakcina nélkül pislognának.mint hal a szatyorba, az igéreteken kivül.nem sok minden jött be az unio által preferáltakbol.
Hülye f.sz a fiztése honnan van 2-es
Hát akkoe az úgy van Bár a dakota közmondásainak nagyobb igazságtartalma szokott lenni
Igy van. Három kategoria van, mindenféle földmunkagép a minikotrotol a bánygépig, aztán a mindenféle emelögép az emelöhátfaltol a toronydaruig valamint a mindenféle targonca.
Hát tudod most már egyre többet hallom hogy meghalnak de nem a kovidba, hanem a kovidtól Ismwrős tegnap volt 1 olyan ember temetésén aki meghalt mert nem kapta meg időben valami szív katéterezést azért mert 1 napig a teszt eredményre vártak addig hozzá se nyúltak Meggíőződéaem, hogy többen haltak már meg a kovid hiszti miatt megfelelő ellátáshoz hozzá nem jutó betegek mint az a néhání száz 90-en plusszos aki tényleg ebbe halt meg bár már egy hirtelen időjárás változásra is meghalt volna
Hát ja. A néprajzos diplomáddal.amivel egyébként nem boldogulsz napokon keresztül irodalmi terjedelemben fosod a szót, ami két mondatban akár szórakoztatóbis lehetne, de igy inkább tényleg olyan mint sajtreszelövel rejszolni
Ettöl én.is tartok. Pont emiatt kell.most félmilláért megcsinálnom egy okj tanfolyamot, szintén utolsonak, mert a régen szerzett papirom ugyan nem veszti érvényét, ugyanarra jogosit mint az okj csak épp.nem tudok továblépni szakterületen belül.mert csak okj val.lehet.
Egy év harc után feladtam, az uj rendszerre se merek.tovább várni mert ez viszont tuti padbaülös lesz de most pillanatnyilag én tanitom a többi résztvevöt az egyébként egyéves nyolcáltalánlssal.beiratkozos tanfolyamon, ide is csak vizsgára iratkoztam.be ami.egy honap mulva lesz de eltekintettek a tanfolyamon részvételtöl.
nincs már olyan, h nehéz gép v könnyű gép
Mert te is buta vagy kb. Mint egy döglött hintaló
Én ebben még annyi problémát látok, hogy ugye volt régen tizenéve is gépkezelői vizsga, megcsináltattam 3 emberemnek és magamnak 3 félét 2005-ben, na használtuk boldogan mire 2010-ben bevezették az okj-s vizsgát, hát hümmögtünk, de nem érdekelt hisz megvolt már így minden öröm, de rá 1 évre kinyilatkoztatták, hogy a régi vizsga 2013-tól érvényét veszti (mikor megcsináltattam félmilláért akkor az még öröknek számított) és csak az okj-t fogadják el......Most is agyalok nehézgépkezelőin, de fenntartással mert a tapasztalatom azt is mondatja velem, hogy a mostani papírok is érvényüket veszthetik pár év múlva és már csak az újat fogják elfogadni mondjuk 4 év múlva és akkor kidobott pénz lesz ez is.
A volt targoncások is.
Persze hogy nem. Én épp most utolso helyekre bejutva csináltam meg a földmunkagépet meg az emelögépet. Targoncát csak azé nem mer egyrészt sose lesz rá szükségem másrészt meg egyszerre ketöt lehet párhuzamosan csinálni, bár kifejezetten van rá megoldás, minden egy nappal.eltolva van.tartva. Rengetegen csinálták mindhármat, mert ilyen egyszerü vizsga nem.lesz több.
Meg amugyis, állitolag a targoncások köcsögök
Épp ezt teszik, ahogy a mondás tartja az áfa a szegények adója.
Igen?.....hát azért az se olyan jó.