Tavaly ilyenkor ugyanúgy elmodtam a véleményemet azt mondtátok hisztizek.
Úgy gondolom sok minden bejött amit mondtam. Pl. te is egész másképen látod a dolgokat. Akkor megrendíthetetlenül biztos voltál a vállalkozásodban most meg te kezdtél el keseregni egy két hete
Persze én megértem mivel én ezt már elmondtam tavaly, hogy ez lesz.
És mi történ most ez van.
Az alábbi halbél jóslásaim meg egy erős opció a közelgő ránk váró jövő tekintetében
1 év múlva majd megint ugyanazt tudom mondani. Hogy ugye megmondtam?
Bár akkora már jó szar lesz mindenkinek
Én ebben a szabad döntés lehetőségét látom.
Eldöntöm, hogy vagy alkalmazott leszek és elfogadom a felkínált feltételeket vagy belevágok vállalkozásba.
Az autószerelő meg pont nem jó példa, bár ugyan most ez mellékes a tartalmi lényeghez mérten
Annyi a különbség, hogy nálunk hagyják bedőlni ezeket a vállalkozásokat és a korábbi fizetések 80%-a sem lesz hanem munkanélküliség lesz.
Ja és ez nőni fog
5 millióért
Ha mindenki időben ott van ez 3 hét
A seggüket törölgették velem a "szakemberek" pedig én adtam a pénzt a zsebükbe
Nem általkodtak elkérni 3 napos villanyszerelésért munkadíjba 350 ezer ft-ot. ugyanez a vizes-gázos. A burkolást tudtam volna egy kicsivel olcsóbban megúszni, de a faszkalap, meg úgy elcsúsztatta az egész felújítást az ígérgetéseivel, hogy holnap ott vagyok, miatta kiesett 3 havi albidíjam
na mindegy egy katasztrófa volt. Remélem tisztul a szakma ott is.
Mondjuk azóta van néhány albérlőm aki az építőiparban dolgozik
Azok majd jönnek nekem fusizni vagy mehetnek a szabadég alá
Illetve cél az, hogy ne legyek rabszolgája a saját vállalkozásomnak és legyen mellette sok szabadidőm.
Ha ez mind a 2-ő megvalósul akkor nincs miről beszélni. Ha külön-külön megvalósul akkor is jó, mert vagy pénzem van több mintha alkalmazott lennék vagy szabadidőm,
ha meg egyik sem valósul meg akkor elmegyek alkalmazottnak
De mi ebben a kényszer?
A vállalkozásokat meg addig életben tartják, hogy ne kelljen elküldeni az alkalmazottat meg ne kelljen eladni gépeket vagy üzletberendezéseket visszaadni bérleményeket stb. hanem amikor alkalmas az idő
lehessen folytatni
Ezt ott a kormány felfogja ésszel nálunk ezt nem
pedig volna rá pénze
most nem az a helyzet mint 2008-ban,hogy üres az államkassza. Dugig van pénzel csak faszságokra költik nyílván érdekeket szolgál ez is csak nem a miénket. Egyesek szerint a szolgáltatói szektort lőri most bagóért vásárolja fel november óta ott már kivéreztek rendesen. Én azt mondom ez összeesküvés elmélet szövögetése de aztán mint ahogy tartja is a mondás minden viccnek van valami alapja
Vagy csak legalabb te.
De ebbol is kihuzom magam.