Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azert ez a kadarista-komcsi maszekgyűlolkodest ha lehet haggyuk mar a gulyaskommenizmusban.
Ertemen hogy jomunkadórkent fujod az ideologiat oda-vissza,de a feri istened sem az a jotetlelek volt se regen se most.
Vagy neki mas izu a segge mint az atlag "magyar maszeknak"?
Aztan a lazadozo gumigyariak a hankooknal jo lazadozok vagy rosszak,tekittettel hogy ott josagos kulfoldimulti van aki sokat fizet?
Vagy nem,es ha kevesetfizet "magyar maszek" lesz akit szidni kell vagy josagos gondoskoro kulfoldimulti?
Elek katyvasz ez a komcsi ideologia,vagy csak koponyegforgato erdek szerint?
nem a 2 szép szememért jönnek el dolgozni hanem a havi fizetésért. A feltételek adottak,ha elfogadják beállnak ha nem továbbállnak dönthetnek.
Én teremtem meg a feltételt ahhoz, hogy dolgozhassanak azért keresnek nálam pénzt, mert sok pénzből, energiából és saját ötletből felépítettem egy vállalkozást. Igen a ti oldalatokról meg azt látjátok, hogy én azért keresek pénzt mert ti mint alkalmazott nálam dolgoztok. Tehát én vagyok a geci. De hát az éremnek 2 oldala van
Mert soha nem voltál kényszerhelyzetben.........a 90-es évek erről szólt, nem nagyon volt választás.
Szombat délelőtt van, ráérünk, csináljunk forradalmat!
Nincs? ...........felénk most már van, lányomékhoz azok akik eddig nem akarták a telót felvenni most zaklatják őket mikor kezdhetnének és már az árakkal is mennek lefelé.........úgy fest ősszel túl korán kezdtük a felújítást, ma sokkal olcsóbb lenne, lányoméknak szigetelés munkadíjra novemberben még 6000/nm körül beszéltek, mára eljutottak a 3500-ig és kezdenének ahogy már nem fagy pedig csak 3 hónap telt el. Ahogy kőműves haverral tegnapelőtt beszéltem, ősszel még menekült a melók elől viszont december óta senki nem hívja és akiket ő visszahív, hogy na akkor most ráérne azok mondják le.........nem csak a melóhelyvesztés miatt lehet ez hanem inkább a kivárás, hogy hová fajul ez az egész. Ti itt a fórumon legfeljebb í hírekből tudjátok amit tudni véltek mert hát kevés fizikai dolgozó ismerősötök van itt meg talán vagyunk 3-4-en a többiek vállalkozók vagy irodisták.
Eddig sofőrt sehol nem lehetett találni, a múlt hónapban 5-öt vettek fel hozzánk és a porta tele van önéletrajzokkal. Reméljük itt lent, hogy a 2008-9-es dolog nem ismétlődik meg hisz annak bukás lett a vége.
Csak tippelek,te ugye allami alkalmazott vagy?
Tudja ö, csak szerintem játssza a hülyét...
szerinted
Ha nem ök keresik meg a pénzt, akkor mi a fasznak tartod meg öket? Szórj ki mindenkit, nincs rájuk szükség.
Nem a személytelen "vállalkozásod" termeli ki azt a pénzt, hanem a dolgozóid. Ezt sose feledd.
Ha a "magyar maszek" alkalmazottai rendesen meg lennének fizetve a munkájukért, akkor a rongyos boltodra pont semmi szükség nem volna, meg tudnák venni az új, normális (nem kínai) ruhát a boltokban.
Aha mondjad még
Na elég volt a faszságaitokból megyek ki játszani a gyerekkel a kertbe, holnap meg kirándulunk a "hegyekbe" valamerre. Tudom itthon nincsenek csak dombok Nekem az is megfelel végre van új távcsövem amivel már látok is
A lófaszt...Az alkalmazott megkeresi a pénzt, te csak a keretfeltételeket biztosítod hozzá, mert csak így törvényes. De ök keresik meg a saját bérük, a saját adójuk, a te béred és azt is amit te befizetsz adónak...
nálad okosabbak mennyémá olyan még nem születet európában lehet az egész világon se
bazmeg az alkalmazottaknak is mi adjuk a pénzt nem a levegőből kerül oda Az a pénz amit "Ő" befizet tb-re nyugdíjjárulékra, szja-ra, szja-ra, szochóra azt a vállalkozás termeli ki Vagy mire gondoltál végül is? Minden hónapban jön a mikulás a puttonyával és a cégvezető kezébe nyomja a befizetendő járulékokat Vagy nem is tudom mire gondoltál
Én csak annyit tudok amit az orvosoktól hallok.
Vannak nálam jóval okosabbak akik jobban tudják a mindent IS mint pl. te a büfé és ronygológia diplomáddal.
neked és nekem sem lenne attól egy picit sem jobb ha az összes piaci szereplő szívatva lenne, de minden esetre elég érdekesen találták ki ezt az egészet
Ilyenkor az ember felteszi a kérdést, végül is akkor mi értelme van. Bejelentik 2 hete a teljes körű mindenkit lezárunk a faszomba Ehhez képest ha tudnál sakkozni egy picit akkor most simán játszhatnánk egy partit a ráértünkbe
lófaszt tudsz te most esetleg beletrafáltál
qrvára nem érted amit leítam de tőled ezt nem is várom el
Te milyen értéket állítasz elő, vaze?! A külföldről kukázott rongyot sózod rá a nincstelen magyar melósra - tízszeres áron.
Söt! Aránytalanul kevés adót fizetnek a vállalkozók az alkalmazottakhoz képest...
Sok mindent tudok, szóval húzd meg magad!
a számot honnan tudod? nem rémlik, hogy említettem volna
na te onnan vagy adófizető te oktondi, hogy én kifizetem a kormányunknak azt a pénzt amiből te megkapod a fizetésed amiből te kifizeted az adódat Te nem állítasz elő értéket, nem termelsz pénzt de viszed a pénzt. Szükség van a munkátokra de ezt mi fizetjük ki vállalkozók, hogy megértsd. Ezért a mi hónunk alá kellene most nyúlni az állambácsinak, hogy későbbiekben is tudjunk benneteket finanszírozni te észlény Amíg a fejlett nyugaton erre rájöttek és számolatlanul ontják a pénzt a vállalkozási szektor fenntartásáért addig itthon hagynak elveszni bennünket. Aztán ha mi elvesztünk az ország is elveszett, mert ki fog fizetni benneteket? Te eljössz saját technikáddal eloltani a házam egy fillér fizetés nélkül? Állami gazdasági szektor nincsen már azt ma közmunkának hívják A szocializmusban még volt majdnem minden állami volt, akkor az állam volt a legnagyobb foglalkoztató most meg az mkkv-k