A feltételek adottak,ha elfogadják beállnak ha nem továbbállnak dönthetnek.
holnap meg kirándulunk a "hegyekbe" valamerre. Tudom itthon nincsenek csak dombok
Nekem az is megfelel végre van új távcsövem amivel már látok is
Az a pénz amit "Ő" befizet tb-re nyugdíjjárulékra, szja-ra, szja-ra, szochóra azt a vállalkozás termeli ki
Vagy mire gondoltál végül is? Minden hónapban jön a mikulás a puttonyával és a cégvezető kezébe nyomja a befizetendő járulékokat
Vagy nem is tudom mire gondoltál
mint pl. te a büfé és ronygológia diplomáddal.
Ehhez képest ha tudnál sakkozni egy picit akkor most simán játszhatnánk egy partit a ráértünkbe
A külföldről kukázott rongyot sózod rá a nincstelen magyar melósra - tízszeres áron.
hogy én kifizetem a kormányunknak azt a pénzt amiből te megkapod a fizetésed
amiből te kifizeted az adódat
Te nem állítasz elő értéket, nem termelsz pénzt de viszed a pénzt.
Szükség van a munkátokra de ezt mi fizetjük ki vállalkozók, hogy megértsd.
Ezért a mi hónunk alá kellene most nyúlni az állambácsinak, hogy későbbiekben is tudjunk benneteket finanszírozni te észlény
Amíg a fejlett nyugaton erre rájöttek és számolatlanul ontják a pénzt a vállalkozási szektor fenntartásáért addig itthon hagynak elveszni bennünket. Aztán ha mi elvesztünk az ország is elveszett, mert ki fog fizetni benneteket?
Te eljössz saját technikáddal eloltani a házam egy fillér fizetés nélkül?
Állami gazdasági szektor nincsen már
azt ma közmunkának hívják
A szocializmusban még volt
majdnem minden állami volt, akkor az állam volt a legnagyobb foglalkoztató most meg az mkkv-k
Ertemen hogy jomunkadórkent fujod az ideologiat oda-vissza,de a feri istened sem az a jotetlelek volt se regen se most.
Vagy neki mas izu a segge mint az atlag "magyar maszeknak"?
Aztan a lazadozo gumigyariak a hankooknal jo lazadozok vagy rosszak,tekittettel hogy ott josagos kulfoldimulti van aki sokat fizet?
Vagy nem,es ha kevesetfizet "magyar maszek" lesz akit szidni kell vagy josagos gondoskoro kulfoldimulti?
Elek katyvasz ez a komcsi ideologia,vagy csak koponyegforgato erdek szerint?